AJÁNLÓ
 
09:00
2016. 10. 04.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2016. 10. 04.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2016. 10. 04.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2016. 10. 04.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2016. 10. 04.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Veszélyes frizura

0 Komment

A szülők nagyon sokszor szeretnek cuki frizurákat készíteni kislányaiknak, amivel mindaddig nincs is semmi gond, amíg ez nem okoz károkat. A hétköznapi életben persze sokszor váltogatják a hajviseletet a gyerekeknél is, azonban, ha valami miatt folytonos a hajat igénybevevő frizura hordása, akkor az súlyos következményekkel járhat.

Ilyen lehet például a balettező lányok hajviselete, akik általában szoros kontyot hordanak. A képen szereplő kislány 3 éves korában kezdett el balettozni, és mindig ugyanazt a frizurát viselte. Tizenévesen már saját maga tapasztalta, hogy a hajszálai elvékonyodnak, és hullani kezdenek. A hajvonala teljesen megemelkedett, és egyértelműen kivehető volt, hogy a hajviselet tette tönkre elől a hajhagymákat. Mivel azok nagy terhelésnek voltak kitéve a folyamatos, kontyok általi húzásnak köszönhetően, egy idő után feladták a harcot. Ez pedig egyenes út volt az említett területek kopaszodásához.

Miután később gyermekei lettek, a hajhullás mértéke egyre jobban fokozódott, és akkor döntött úgy, hogy változtat a kialakult helyzeten. A hajbeültetést választotta megoldásként, melynek során a hátsó, tarkótáji területekről ültettek át hajszálakat az elülső, hiányos részekre. A végeredmény érthető módon boldoggá teszi, hiszen így nem csak a hajvonala, hanem egész frizurája esztétikusabb. Természetesen azóta sem hord szoros copfot, hiszen tudja jól, mennyire káros hatásai lehetnek.

Hajhullás persze rengeteg más okból is megkezdődhet, és sajnos sok esetben nem tehetünk semmit ellene. Arra viszont odafigyelhetünk, hogy a saját rossz szokásaink és hanyagságunk ne tehesse tönkre hajunk állapotát. Hiszen, ha megfelelően ápoljuk kívülről és belülről is, akkor elkerülhetőek azok a gondok, melyek szintén melegágyai a hajhullásnak.

Amennyiben pedig olyan kopaszodással állunk szemben, mely ellen már nem tehetünk semmit, akkor kérjünk szakértő segítséget. Az öröklött jellegű, illetve a maradandó foltokat hagyó hajhullás egyetlen biztos és végleges megoldása a hajátültetés, mely segít visszaszerezni régi frizuránkat.

 

Forrás: http://www.littlethings.com/diva-hollands-hair/?utm_source=shady&utm_medium=social&utm_campaign=beauty

 

Bővebben a hajhullás okairól és a hajátültetésről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed