AJÁNLÓ
 
16:07
2013. 03. 01.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
16:07
2013. 03. 01.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
16:07
2013. 03. 01.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
16:07
2013. 03. 01.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
16:07
2013. 03. 01.
Ha valaki a hajbeültetés mellett dönt a túlzottan elhatalmasodni kezdő kopaszodás miatt, az általában...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

 harmadik Oszkárja is a vitrinbe került a londoni születésű színésznek, ez mellett legújabb filmjével bezsebelte a Golden Globe díjat és természetesen hazájában is megajándékozták egy BAFTA díjjal. A Lincoln életrajzi produkciója kétség kívül remekül sikerült, mi mégsem ezt szedjük most darabjaira.

Legújabb filmjében Daniel az amerikai elnök szerepébe bújik, melyben a korábban megszokott hosszú haját kissé átalakítva hordta. Az Oszkár díjkiosztójára azonban lényegesen rövidebb frizurával jelent meg, így rögtön szembetűnő volt hajvonalának változása.

A HairHungary magyar hajklinika számos ötvenes éveiben járó páciensnek nyújtott már megoldást az ilyen jellegű úgynevezett androgén alopécia kopaszodás kezelésére. Ebben a korban a férfiak  körében 55%-os az esély az örökölt kopaszodás megjelenésére, de a színész Daniel esetében már egy előrehaladott állapotról beszélhetünk. A kopaszodás, hajhullás sok esetben megállítható külső készítményekkel, táplálék kiegészítőkkel, olykor gyógyszeres megoldással. Visszafordítani az idő kerekét azonban ezek sem tudják. A biztos megoldás Daniel esetében is a hajátültetés lenne. A fájdalommentes mikrosebészeti eljárás során az orvosok ugyanis a donorként szolgáló tarkótáji területről nyerik ki a hajszálakat, melyek genetikai tulajdonságukból fakadóan ellenállnak a DHT hormonnak, mely az androgén kopaszodás okozója. Ez annyi jelent, hogy a beültetett haj soha nem hullik ki és nem szükséges különleges bánásmód, ugyanolyan természetes lesz a végeredmény, mint mondjuk a színész első Oscar átadásán!

Bővebben a hajátültetésről:
HairHungary – a magyar hajklinika



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed