Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Vilmos herceg kopaszodása

0 Komment

Mostanában megint több képet láthatunk az újdonsült apukáról, Vilmos hercegről. A képek boldogságot tükröznek, büszkék a kis trónörökösre, azonban még egy dolog feltűnik a fotókon sajnos, méghozzá, hogy a herceg nagymértékben kopaszodik.

Vilmos 1982-ben született, tehát most 31 éves, és kopaszodása már elég régen elkezdődött, ami a képek alapján még folytatódni is fog. Feltehetőleg genetikája a ludas a dologban, bár édesapja nem ilyen fiatalon kezdett veszíteni a hajzatából, mint ő.

A hercegnek nem csak megmaradt frizurájának megőrzésébe kellene nagyobb hangsúlyt fektetnie, hanem bizony szüksége lenne több hajátültetési beavatkozásra is ahhoz, hogy ne legyen ekkora kopasz terület fejtetőjén, illetve az elülső részek gyérülésének orvoslásához is. Különböző gyógyszerek alkalmazása már csak a hajhullás lassítását, a megmaradt hajzat élettartamának növelését segítenék, a kopasz területeket már csak a hajátültetés tudná visszaváltoztatni.

Állítólag Vilmos már érdeklődött a hajbeültetési eljárás iránt, azonban eddig még nem szánta el magát a beavatkozásokra. Így viszont rengetegszer visel baseball sapkát, és a hozzá közel állók szerint érzékenyen érinti a kopaszság témája.

Az idő előtti hajhullásnak számos kiváltó oka lehet, ezért mindenképpen meg kell keresnünk, mi áll a háttérben. Lehetséges, hogy valami gyógyszer vagy betegség, esetleg lelki gond mellékhatásaként lép fel a kopaszodás, de az is előfordulhat, hogy genetikailag örököljük. A hajzatunk visszaszerzésére alkalmas lehet a mezoterápiás kezelés, vagy különböző készítmények alkalmazása, illetve az olyan esetekben, mint Vilmos hercegé, a biztos sikert jelentő hajátültetési eljárás. Magyarországon szakértő segítséget nyújt az említett módszerekkel a HairHungary Klinika, mely már rengeteg páciensnek segített régi frizurájának visszaszerzésében.

Ismerje meg jobban a HairHungary Klinikát, és a hajátültetési eljárást:

HairHungary – Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed