Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hajátültetés egy kicsit másképp

0 Komment

Azt, hogy a hajátültetés hogyan is működik, mi a menete, és mekkora segítségeket tud nyújtani, már több szempontból is megközelítettük az előző cikkekben.

Van azonban egy olyan ágazata is ennek a sebészeti gyöngyszemnek, mellyel most fogunk megismerkedni.

A hajátültetésnek minden esetben az a lényege, hogy azokat a részeket, melyek hajhiányban szenvednek, kipótoljuk azon hajszálak segítségével, melyekre nem hat a tesztoszteron hormon, így nem is hullnak ki. Míg eddig a kopaszságról esett szó, most egy kissé más vizekre evezünk. Sokak küzdenek ugyanis egy másik problémával, ami nem más, mint a szemöldök és a szempillák hiányosságai vagy rövidsége.

A legtöbb esetben természetesen kozmetikai okok miatt látják túl ritkának, formátlannak vagy rövidnek ezen szőrhalmazokat, de akadnak sajnos olyanok is, akik valamilyen betegség folyamán veszítettek el belőlük, ami lehet egy átmeneti állapot, de akár végleges is.

Az okok ugyancsak többfélék lehetnek, mint a hajhullásnál. Okozhatja a szemöldök, illetve a szempilla veszteségét például genetikai öröklődés, valamilyen trauma, stressz, egyes orvosi terápiák hatása – mint például a sugárterápia -, de olyan kényszeres tépkedés is, mint amivel a hajtépkedésnél is találkozhattunk.

hajátültetés hajbeültetés hairhungary szépészeti okok szempilla szemöldök

Akár szépészeti okokból, akár valamilyen betegség utáni visszaállítás miatt szeretnénk dúsabb szemöldököt, illetve szempillát, a hajátültetési eljárás ebben is biztos, garantált segítséget fog nyújtani. Ebben az esetben a hajszálakat ültetik át precíz sebészeti eljárással a kívánt helyekre. Az egyetlen dolog, melyre a későbbiek során figyelnünk kell az, hogy mivel ezek eredetileg frizuránk alkotóelemei voltak, ugyanúgy hajszálként fognak nőni tovább, így mindig ügyelni kell arra, hogy vágjuk őket.

Tudjon meg többet a hajátültetésről és erről a különleges eljárásról:

HairHungary Klinika
Web: hairhungary.hu
e-mail: info@hairhungary.hu
Tel.: 06 (30) 552 0940

123
»

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed