Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

DJ AndrewBoy beleszeretett a driftbe

0 Komment

Nemrégiben került megrendezésre az idei Sebesség Fesztivál, ahol a népszerű lemezlovas a HairHungary klinika vendégeként érkezett. Ráadásul meglepetésként Kerényi Ádám a kétszeres Drift EB és OB pilóta is megautóztatta, nem kis örömet okozva ezzel.

A fiatalok körében az egyik legnagyobb „hájp” drift versenyekre járni, hiszen az ilyen rendezvényeken komoly adrenalin bombát kaphatnak. Sokan csak hallomásból tudnak erről az autósportról, ám aki egyszer ebbe beleszagol, rögtön rabjává válik. Nem történt ez másként Dj AndrewBoy esetében sem, hiszen élete első drift rendezvényére volt hivatalos a tavasz első nagy autós fesztiválján.

A hajvisszaállítás területén belül az egyik legnagyobb magyar hajklinika is támogatója a Drifted Országos Bajnokságának, és talán azzal sem árulunk el nagy titkot, hogy a HairHungary dolgozóit is kellően lehengerelte ez az autósport. AndrewBoy beavatására Kerényi Ádám vállalkozott, aki hétvégén épp az osztrák EB futamot pipálta ki győzelmével. A paráztatásban példásan vizsgázó pilóta és a klinika dolgozói kellő félelmet generáltak a dj számára, ám a végén kiderült, hogy egy drift taxi mesekör után minden megváltozik bennünk, amit valaha gondoltunk erről az autós mókáról.

AndrewBoy pár hónapja volt hajátültetési beavatkozáson, hogy véget vessen baseball sapkás korszakának, amibe több mint 20 éve lett szerelmes.  Az idő múlásával kialakult genetikai kopaszodásra az egyetlen garantált módszert választotta Ő is, így akár már fél év múlva eldobhatja tökfedőjét a kétszeres aranylemezes Dj.

Node lássuk, magát a beavatást, amiről természetesen felvétel is készült!

HairHungary klinikáról bővebben: www.hairhungary.hu - facebook.com/hairhungary
Drifted Országos Bajnokság: www.drifted.hu - facebook.com/driftedhu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed