Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kávés hajpakolás

0 Komment

Van, aki cukorral, van, aki tejjel és van, aki feketén szereti. A mindennapokban nagyon kevesen vannak, akik nem fogyasztanak kávét valamilyen formában. Legtöbbünket felpörget és ébren tart, épp ezért az egyik legkedveltebb reggeli italok közé sorolhatjuk, most mégis más jótékony hatását mutatjuk be a kávénak.

Nem véletlen, hogy nagyon sok kozmetikai termék használja már fel a koffeint, ilyen például a koffeines sampon. Amellett, hogy stimulálja a haj növekedését, az elgyengült hajhagymákat is erősíti. A koffeinnek aktiváló hatása van, így megelőzi az örökletes hajhullás korai tüneteinek kialakulását. Mivel a kávé közismerten magas koffeintartalommal rendelkezik, így nem véletlenül hallhatunk arról, hogy bizony segíti a haj gyorsabb növekedését.

hajhullás kopaszodás hajátültetés hairhungary kávé kávés hajpakolás hajpakolás koffein koffeines sampon

A házi pakolás elkészítése egyszerű, bár annyit tudnunk kell róla, hogy nehéz kimosni, és az egész lakás kávéillatú lesz, de ha ez nem rettent vissza bennünket, akkor megéri. Keverjünk össze két evőkanál citromlevet egy evőkanál ecettel, két tojássárgájával és egy pici szalakálival, majd annyi őrölt kávét tegyünk hozzá, hogy masszás állaga legyen. Ezt a pépet vigyük fel a már megmosott, nedves hajra, majd hagyjuk rajta körülbelül egy órát, és végül alaposan mossuk ki frizuránkból.

E mellett, ha nem festett hajról van szó, hanem természetes barna frizuráról, akkor nagyon szép színt, és meleg, barna tónust ad a hajzatnak, ha néha meglocsoljuk kávéfőzettel.

Hajunk ápolása nagyon fontos, hiszen hamar és váratlanul utolérhet bárkit a hajhullás problémája. Amint elkezdődik a kopaszodás, sajnos már nem lesz elég egy-egy pakolás vagy készítmény alkalmazása, hiszen ezek inkább csak megelőzni tudják a problémát. Nagyon fontos, hogy kiderítsük, mi áll a háttérben, hiszen ha öröklött kopaszodásról van szó, akkor sajnos hiába kísérletezünk a különböző gyógymódokkal. Ilyen esetben se keseredjünk el, hiszen a hajátültetés azoknak is képes visszavarázsolni régi frizurájukat, akik más megoldásban nem bízhatnak.

Ha bármilyen hajjal kapcsolatos problémája van, keresse fel a HairHungary Klinikát:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed