Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Azok a fránya forgók!

0 Komment

Lehet hosszú, lehet rövid, egy dolog minden frizurában megtalálható – és abból akár egyszerre több is egy fejtetőn -, ami nem más, mint a forgó. Azt, hogy ez hol legyen és hol ne, sajnos nem mi döntjük el, éppen ezért sokakat nagyon is bosszant, és rengeteg bajlódás van vele, hogy hajunk úgy álljon, ahogy éppen szeretnénk.

A forgók kialakulása általában öröklött dolog, de egy hosszú éveken keresztül viselt, állandósult frizura is befolyásolhatja. És ha már egyszer létrejött, azt bizony eltűntetni sosem fogjuk tudni. Hajvágással palástolhatjuk a frizura növekedési irányát, vagy éppen ki is tudjuk hangsúlyozni, de ezzel inkább csak a hosszú hajat viselőknek van valamennyivel könnyebb dolga. Szárítással is el lehet tűntetni a nem kívánt forgókat, de ez is csak egy ideiglenes megoldás.

Akiknek nagyon rossz helyen van a forgójuk, akár nap mint nap kénytelenek hajat mosni miatta, vagy erős hajformázó eszközökhöz nyúlni, hogy frizurájuk úgy álljon be, ahogy szeretnék. Viszont mint tudjuk, ez egyik sem túlságosan jó a hajzatnak, így nagyon fontos, hogy ha kitesszük hajszálainkat a mindennapi abajgatásnak, akkor kellően ápolnunk is kell őket, mert előbb vagy utóbb ezek a szokások sajnos tönkreteszik a haj szerkezetét, és akár hajhullás is kialakulhat.

Emellett van még egy kellemetlen tény a forgókkal kapcsolatban. Sajnos ha valakinek rövid frizurája van, és ritkulni kezd a haja, az elsők között a forgóknál lesz szembetűnő. Mivel eleve a haj növekedési irányváltásai miatt akadnak apró „lyukak” a forgóknál, kopaszodás esetén ezek egyre nagyobbak és láthatóbbak lesznek.

Hajhullás és kopaszodás rengeteg különböző okból fakadhat, így nagyon fontos, hogy szakértő segítséggel derítsük ki mihamarabb, hogy mi áll a hátterében. Októl függően így megtudhatjuk, mivel lehet orvosolni problémánkat. Sokszor elég az is, ha a kiváltó esetleges betegségen segítünk, vagy gyógyszert váltunk, ha valamilyen mellékhatásként lépett fel a hajhullás. De vannak esetek, mint például az öröklött kopaszodás, amikor csak a biztos megoldást nyújtó hajbeültetés segíthet.  

Keresse fel a HairHungary Klinikát, és ismerje meg jobban a hajátültetési eljárást:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed