AJÁNLÓ
 
09:00
2016. 10. 20.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2016. 10. 20.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2016. 10. 20.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2016. 10. 20.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2016. 10. 20.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Vélemények a külvilágtól

0 Komment

Amikor valaki egy nagyobb, külső változáson megy keresztül, természetes, hogy az lelki átalakulást is okoz. Ha pedig a külsőnk mellett a kisugárzásunk is változik emiatt, akkor ténylegesen másképp hatunk majd a külvilágra is. Arra voltunk kíváncsiak, hogy pontosan hogyan?

A frizura az egyik legfontosabb része annak, hogyan nézünk ki, és mit árul el rólunk a külsőnk. Pontosan ezért szeretünk eljárni a fodrászhoz, és emiatt próbálunk mindig olyan hajviseletet választani magunknak, ami hozzánk illik. Nem csak a hölgyek számára kulcskérdés, hogyan hordják a hajukat, hanem bizony a férfiak is egyre inkább odafigyelnek erre.

Azonban mindent képes áthúzni, ha valaki elkezd kopaszodni. Márpedig a férfiak sajnos igen nagy részét érinti az öröklött jellegű kopaszodás, amire ráadásul igazi gyógyszer nincs, maximum késleltetni lehet a probléma súlyosbodását. Az egyetlen olyan megoldás ilyenkor, ami biztosan segít, az a hajátültetés, mely eljárás ráadásul végleges eredményt ad a beültetett részeken.

Aki nem tud azonosulni azzal, hogy kopasz frizurára váltson, és amellett dönt, hogy szakértő kezek segítségét kéri, annak a hajátültetés képes visszaadni azt a régi külsőt, aminek elvesztése súlyos lelki és önbizalmi gondokat indíthatott be. Ez a változás pedig mindenképpen pozitív.

Éppúgy, mint a külvilág véleménye is egy-egy ilyen átalakulásról. Hozzászólások és vélemények között lavírozva az esetek többségében mindenkitől bátorító és elismerő szavakat lehet látni ugyanis. Többször olvasható, hogy milyen csodás a változás, és minden, ami ezzel jár. A többség szerint a páciensek akár éveket tagadhatnak le az új frizurának köszönhetően, és a végeredmény egyszerűen mindenkit levesz a lábáról.

Persze akadnak olyanok is, akik felesleges pénzköltésnek tartják azt, ha valaki felveszi a harcot a kopaszodás ellen – általában ők azok, akik vagy nem tapasztalták még a hajgyérülés kellemetlenségeit, vagy azon szerencsések közé tartoznak, akiknek jól áll a kopaszság -, viszont a végkimenetelt ezek az emberek sem firtatják. A lényeg pedig abban rejlik, hogy mindenkinek arra kell törekednie, és arra kell áldoznia, amitől jobban érzi majd magát. Az biztos, hogy utána saját maga, és a külvilág számára is egy pozitív példa lesz.

 

Tudjon meg többet a kopaszodásról és a hajátültetésről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed