AJÁNLÓ
 
09:31
2014. 12. 09.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
09:31
2014. 12. 09.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
09:31
2014. 12. 09.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
09:31
2014. 12. 09.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
09:31
2014. 12. 09.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tegyünk a hajhullás ellen!

0 Komment

A hajritkulás nagyon sok embert érint, és bármennyire is a férfiak jutnak eszünkbe első sorban a kopaszodásról, bizony sajnos sok nő is szenved hajhullástól. Mindkét nemnél ugyanúgy több oka is lehet ennek, melyekre más és más megoldás alkalmazható.

hajhullás hajritkulás hajátültetés mezoterápia női hajhullás hairhungary férfi kopaszodás kopaszodás

Az egyik legnagyobb baj az, hogy míg a férfiak sokszor csak leborotválják egész fejtetőjüket, amint megindul nagyobb mértékben a kopaszodás – és persze ez sokuknak még jól is áll -, a nők ezt nem nagyon tehetik meg. Ennek ellenére még mindig sokan nem fordulnak segítséghez, mert drágának találják, vagy éppen beletörődnek, és azt hiszik, ha máshogy fésülik frizurájukat, akkor eltűntethetik a szemek elől a kopasz foltokat.

Van még ennél is rosszabb, amikor valaki olyan szinten nyugszik bele hajzatának ritkaságába, hogy nem is törődik vele egyáltalán, ami sajnos előbb-utóbb egyfajta igénytelen, ápolatlan kinézetet fog biztosítani. Nem csak felhívja ezzel problémájára a figyelmet, hanem lemondást tükröz, ezzel együtt pedig valószínűleg önképe is sérül.

Nem szabad ilyen könnyen beletörődni a kopasz foltokba, hiszen több lehetőség is van ezek kiküszöbölésére. Első lépésként ki kell derítenünk – persze szakértő segítséggel -, hogy mi is okozza a hajhullást.

Ha olyan problémával állunk szemben, mint például a hormonális gondok, akkor természetesen segíthetnek egyes gyógyszerek, illetve a belső szerek melletti külső, klinikailag tesztelt készítmények alkalmazása. Amennyiben öröklött kopaszodással állunk szemben, akkor úgy, mint a férfiak többségénél, a nők tekintetében is a hajátültetés tudja megadni a végső és biztos megoldást.

Ha olyan gond áll a háttérben, mint például étkezési zavarok, sok stressz vagy éppen sok hajfesték alkalmazása, akkor akár az is elég lehet, hogy ezeket megváltoztatjuk vagy kiiktatjuk életünkből. A legtöbb hölgy esetében viszont ki kell emelnünk, hogy a hajhullás okozta problémára a mezoterápiás kezelés jelenti a kiutat. A mezoterápia lényege az, hogy a legjobb hatás elérése érdekében közvetlenül a problémás területre – jelen esetben a hajtüszőkhöz - juttatják injekciós tűvel a megfelelő hatóanyagokat.

Létezik tehát többfajta megoldás is, ezért nem szabad elfogadnunk azt, amit alapvetően nem is kell, és lépjünk annak érdekében, hogy újra szép, dús frizuránk lehessen, melynek köszönhetően mi is megújulhatunk.

Tudjon meg többet a hajhullás okairól és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed