AJÁNLÓ
 
08:46
2015. 09. 03.
Ahogy közeledik a karácsony, szinte mindenhol lehet érezni a forralt bor finom, csalogató illatát....
A bejegyzés folyatódik
 
08:46
2015. 09. 03.
Annak ellenére, hogy a hajmosás egy mindennapi tevékenység, mégis nagy hangsúlyt kell, hogy kapjon,...
A bejegyzés folyatódik
 
08:46
2015. 09. 03.
A drogériák polcai roskadozásig vannak tömve a különböző samponokkal és hajbalzsamokkal. Ugyanígy...
A bejegyzés folyatódik
 
08:46
2015. 09. 03.
A legtöbb, otthon elkészíthető hajpakolásnak olyan alapanyagai vannak, melyek nem arra hivatottak,...
A bejegyzés folyatódik
 
08:46
2015. 09. 03.
Rengeteg hajápolási lehetőséggel ismerkedhettünk már meg, köztük beszéltünk számtalan olyan...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Romantika a zuhany alatt

0 Komment

Egyszerűen nem is ismerek olyan embert, aki fodrászhoz jár, és nem a hajmosást találná a hajvágatás legjobb részének. Ugyanis mi, saját magunknak általában csak gyorsan és rutinszerűen mossuk meg hajunkat, azonban ha ezt más csinálja, az sokkal élvezetesebb lehet. Nem kell ehhez mindenképpen fodrász. Csaljunk egy kis romantikát a hétköznapokba, és mossuk meg párunkkal egymás frizuráját!

A fürdőszoba eleve romantikus helyszínné válik, ha nem egyedül állunk a zuhany alá. Egy kis kényeztetés pedig mindenkinek jár! A hajmosás intimitása varázslatos hangulatot tud teremteni, és mind a ketten jól is járunk egy kis mosás közbeni masszázzsal, hiszen ilyenkor biztos, hogy nem kutyafuttában kerül fel és le a sampon frizuránkat tekintve.

Az érzéki pillanatok stressz oldó hatásúak, de nem csak ezzel nyújtanak nagy segítséget hajzatunknak. A hajmosás közbeni fejmasszázs ugyanis nagymértékben javítja a fejbőr vérkeringését, így hozzájárul a hajhagymák egészséges működéséhez, ezzel pedig hajzatunk állapotának javulásához is. Aki többször részesül fejmasszázsban, annak csak akkor lesz problémája frizurájával, ha valami olyan egészségügyi vagy egyéb gond áll a háttérben, melyre nem képes hatni, nem tudja befolyásolni.

Beszélhetünk hormonális problémákról, gyógyszeres kezelések mellékhatásáról, vagy akár a legtöbb kopaszodásért felelős, öröklött jellegű hajhullásról, sajnos, ha hajzatunkkal gond van, akkor elég széles a skála, mi okozhatja azt. Mi magunk csak akkor tudunk tenni ellene, ha valamilyen életmódbeli változással, a külső káros hatásokra való odafigyeléssel és megfelelő ápolással orvosolható a gond, azonban, ha tőlünk független a probléma forrása, akkor csak szakértő segítség felkeresése jelenthet megoldást.

Attól függően, hogy mi áll a háttérben, más és más módszer lehet segítségünkre. Elsősorban a kiváltó okok megszüntetése a cél, de persze, ha öröklésről beszélünk, akkor ez nem kerülhet szóba. Nem szabad kétségbe esnünk azonban, hiszen már erre is van megoldás, méghozzá a hajátültetés, mely úgy képes visszavarázsolni régi frizuránkat, hogy az újabb hajhullástól már nem kell tartanunk.

 

Tudjon meg többet a hajhullás okairól és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed