AJÁNLÓ
 
09:00
2017. 01. 26.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2017. 01. 26.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2017. 01. 26.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2017. 01. 26.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2017. 01. 26.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Öregítő kopaszság

0 Komment

A kopaszodást valahogy mindig azzal együtt emlegetjük, hogy az ember idősödik, és megkezdődnek az öregedéssel járó folyamatok. Ám a genetikai eredetű kopaszodásra korántsem igaz, hogy csak az idősebb korosztályra jellemző, sőt, nagyon sok fiatalt érint. A legrettegettebb hatás pedig az, hogy sokkal öregebbnek nézünk ki miatta.

Az öröklött hajhullás főként a férfiakra jellemző, és többször már a 20-as éveikben megindul. A kopaszodás térnyerésének formája és gyorsasága is függ természetesen a genetikától, illetve attól, hogy ki mit tesz meg annak érdekében, hogy ezt a folyamatot egy kicsit lelassítsa.

Sokan váltanak ilyenkor stílust, és a kopaszságot választják, de ehhez kell, hogy legyenek megfelelő adottságok is. Sajnos nem mindenkinek áll jól ez a kinézet, a legtöbb esetben akár éveket is öregíthet a hajzat hiánya. Huszonévesen öregnek érezni magunkat pedig kész csapás, ami a mindennapokra is rányomja bélyegét.

Az idősödő kinézet eleve zavaró lehet, de ha például ráadásul a párunk fiatalabb, vagy fiatalosabb, akkor még inkább előtörhetnek belőlünk a kinézet okozta szorongások. Nem szabad hagyni ilyenkor, hogy úrrá legyen rajtunk a félelem, hiszen az tönkreteheti az életünket. Inkább megoldás után kell nézni minél előbb.

A kopaszodást ugyanis egy darabig le lehet lassítani, illetve ki lehet tolni az idejét annak, hogy látványos legyen. Vannak például olyan külső használatú szerek, mint a FolliOne termékek tagjai, melyek kifejezetten segítenek ebben. Emellett a külső szerek kiegészítéseként választhatunk akár olyan hajterápiát is, mint a PRP kezelés, mely segíti a hajhullás lelassítását, illetve az újbóli hajszálak vastagodását.

Ezt a terápiát egyébként a hajátültetés sikerességének fokozására is használják, ami akkor jön szóba, ha már annyira előrehaladott a kopaszodás, hogy csak ez segíthet. A hajbeültetés egy biztos és végleges megoldást nyújt a kopasz területek eltűntetésére. Így nyugodtan kijelenthetjük, hogy ha időben lépünk hajzatunk megóvása érdekében, akkor győzelmet arathatunk még az öröklött kopaszodás felett is, és nem kell félnünk attól, hogy éveket var nyakunkba a fránya genetika.

Ismerje meg jobban a hajhullás okait és a lehetséges kezeléseket:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed