Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Éliás Jr. nagy álma vált valóra

0 Komment

A HairHungary Klinika már eddig is számos hírességgel büszkélkedhetett azt a listát tekintve, mely folyamatos sikertörténetét övezi. A hajátültetés immár sokaknak nyújtott olyan segítséget, ami nem csak a frizurájuk tekintetében hozott változást, hanem bizony az életükben is.

eliás jr. hajhullás kopaszodás hajátültetés hajbeültetés hairhungary zenész híresség Szabó Imre álomMost egy újabb közismert személy, a híres zenész, Éliás Jr. kereste fel a Klinikát azzal, hogy egy jó ideje érlelődött vágyát megvalósíthassa. A következő sorokban arról olvashatunk, hogy tulajdonképpen mi is állt a hátterében annak, hogy a hajátültetést választotta:

A HairHungary jóvoltából valóra vált egy régóta dédelgetett álmom, hogy a 2017-es évet hajbeültetéssel fogom kezdeni.

Már elég korán, a huszas éveimben kezdett ritkulni a hajam. Fodrász dinasztiából származom, ezért amíg nem vettek fel a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemre, magam is fodrászként dolgoztam a zenélés mellett. Édesanyám, illetve a nagybátyám, Szabó Imre - aki egykor Európa-bajnok volt -  javasolta, hogy ne aggódjak, mert mire „nagy leszek”, már olyan korszerű technikákat alkalmaznak, hogy észre sem lehet majd venni a beavatkozást.”

Szerencsére a hajbeültetés mára már tényleg egy olyan forradalmian tökéletesített technika, melynek segítségével valóban észrevétlenül, teljesen természetes eredménnyel orvosolható a kopaszodás problémája. A döntés meghozataláról a zenész így fogalmaz:

„Gyakorlatilag 1999 óta kalapot hordok a színpadon és reményeim szerint a műtét után már akár fedetlen fővel is magabiztosabban állok ki a közönségem elé. A managerem jóvóltából ismerhettem meg a HairHungary-t és, ha már manapság ilyen korszerű eljárások léteznek, az embernek nem szabad elszalasztania a lehetőségeket.”

Mint minden beavatkozás előtt, az ember természetesen tele van kérdésekkel és félelmekkel, éppen ezért fontosak a műtétet megelőző, személyes találkozások azzal a személlyel, akinek aztán a kezébe adjuk sorsunkat – és frizuránkat.

„A műtétet végző doktor úrral, dr Simon Balázzsal történő konzultációk és a kötelezően elvégzendő előzetes vizsgálatok mind megnyugtattak, hogy minden rendben lesz a műtét során. Nincs mitől félnem. És igaza is lett. Minden várakozásomat felülmúlta a műtét napja.”

eliás jr. hajhullás kopaszodás hajátültetés hajbeültetés hairhungary zenész híresség Szabó Imre álom

A beavatkozás menetéről, valamint az azt követő, közvetlen időszakról így fogalmaz:

„Már a kora reggeli órákban elkezdték a hajhagymák eltávolítását, ami egyáltalán nem fájt. Szerencsére csak pár tűszúrást kellett kibírnom, ami az érzéstelenítéshez kellett. A doktor úr és csapata elképesztően profin, összehangoltan dolgoztak. Ennek hála, ebédszünet után már el is kezdődhetett a beültetés, és kora délután már haza is mehettem. Szerencsére a műtétet nagyon jól viselte a szervezetem, és az elkövetkezendő pár nap is zökkenőmentesen telt. Már most látszik, hogy milyen jól sikerült a műtét és nagyon tetszik az eredmény.”

Az biztos, hogy a hajátültetésnek köszönhetően Éliás Jr. legközelebb már olyan hajzattal léphet majd színpadra, melyről régóta álmodozott.

A Klinikáról, valamint a hajhullás okairól és a hajátültetésről itt olvashat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Sötét napok

0 Komment

Bár szerencsére már nem rövidülnek tovább, hanem hosszabbodnak a világos nappali órák, még mindig nagyon korán sötétedik. Viszont a karácsonyi ünnepek végével sajnos megszűnik az a meghittség, melyet a kint és bent is alkalmazott fényfüzérek okoztak, magukba rejtve a remény és szeretet sugarait. Ilyenkor sokakra nem csak kívülről, hanem belülről is sötétség telepszik.

Felmérések bizonyítják, hogy ezekben a hónapokban igencsak megemelkedik azok száma, akik valamilyen belső szorongással, depresszióval küzdenek. Vannak olyanok, akik az egész telet képesek ilyen mélabús hangulatban tölteni. A napos órák száma tehát tényegesen befolyásolja mindennapjainkat.

hajhullás hajgyérülés kopaszodás öröklött kopaszodás genetika stressz szorongás depresszió téli depresszió hajátültetés hairhungary mezoterápia sötét

A szorongás, a depresszió és az ezzel járó, szintén szomorkás hangulatok magukkal hozzák sajnos azt is, hogy sokkal könnyebben válunk ingerültté és stresszessé. A hétköznapok így akár egy soha véget nem érő rémálommá olvadhatnak össze, komoly károkat okozva ezzel akár szervezetünkben is.

Amennyiben nem genetikai eredetű kopaszodásról beszélünk, sajnos még mindig az egyik legnagyobb átlagot az a hajhullás adja, amelynek okozója a stressz. Emellett pedig maga a depresszió, illetve sok esetben pont az erre a problémára szedett gyógyszerek mellékhatásaként jelenik meg a haj gyérülése.

Nagyon fontos, hogy minél hamarabb vegyük észre, ha valami nincs rendben velünk. A fokozott ingerlékenység, a folyamatos szomorúság érzet, a pesszimizmus és a melankólia mind előjelei, illetve velejárói a fent leírt gondoknak. A stressz tekintetében pedig előjöhetnek folyamatos önértékelési zavarok is, melyek csak még tovább szítják a gondokat.

Természetesen, ha korán felfigyelünk arra, hogy baj van, akkor még saját magunk is küzdhetünk azért, hogy jobban legyünk. Próbáljunk meg minél inkább olyan dolgokkal foglalkozni, melyek örömet okoznak nekünk, a stressz feloldására például tökéletes lehet a jóga is. Viszont, ha nagyobb a baj, akkor inkább forduljunk szakértő segítséghez.

Ugyanezt kell tennünk a hajhullás problémáját tekintve is. Ha nagy károkat eredményezett hajunk gyérülése, akkor segítséget kell kérnünk ahhoz, hogy helyreálljon a rend. Egyes kezelések, mint például a mezoterápia, felgyorsíthatják hajunk regenerálódását. Nagyobb károk esetén szóba jöhet a hajátültetés is, ami egyébként az öröklött jellegű kopaszodásnak szintén biztos ellenszere.

Ismerje meg jobban a hajhullás okait és a lehetséges kezeléseket:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

C-vitamin, a tél ellenszere

0 Komment

A mínuszok egyszerűen átvették az uralmat, már rekordok is dőltek a hideget tekintve. Mindenki próbál ilyenkor minél kevesebbet kint tartózkodni, és jó melegen felöltözni, de nagyon fontos, hogy ne csak külsőleg védjük magunkat ebben az időjárásban, hanem belülről is segítsük szervezetünket.

Ugyanis nem véletlen, hogy ilyenkor van a legnagyobb számú megbetegedés. Tulajdonképpen az tévhit, hogy a hideg levegő miatt fázunk meg, sokkal inkább az immunrendszerünk védelmi állapotával van probléma. Ahhoz, hogy erős pajzsként tudjon működni, nagy energiát kell fektetnünk a támogatásába.

Hajunk állapotát ilyenkor szintén nagymértékben befolyásolja az, hogy a szervezetünk milyen állapotban van. Mivel sokkal kevesebb vitaminhoz jut ebben az időszakban, figyelnünk kell arra, hogy pótoljuk ezt a hiányt. Ha nem megfelelő mennyiségű vitamint viszünk be, sokkal könnyebben megbetegszünk, illetve a hajzatunk is kárát láthatja ennek.

Nagyon sok esetben nem csak a hideg szél szárító hatása, illetve a sapka alatt beizzadó fejbőr megfázása okozza a hajhullást, hanem az, hogy egyszerűen a belső támogatást nem kapja meg frizuránk. Vitaminhiány esetén pedig hirtelen indulhat meg ijesztően magas fokú hajhullás.

hajhullás koapszodás hajátültetés prp-terápia kezelés vitamin vitaminhiány C-vitamin citrusok citrom narancs zöldségek megfázás betegség hideg tél

A C-vitamin ilyenkor az egyik legfontosabb, és ezzel együtt a leghasznosabb vitamin egészségünkre nézve. Nem csak az immunrendszert támogatja, de sok egyéb jótékony hatása is van. Mivel antioxidánsként védi a sejteket, így növeli hajunk ellenálló képességét. Ezen felül pedig segíti a vas felszívódását, ami szintén nagyon fontos a hajzat szempontjából. Segítségével megúszhatjuk a téli hajhullást, és egészséges frizurával várhatjuk a tavaszt.

Hozzájuthatunk tabletta formájában is, de elsődlegesen az lenne a legjobb, ha étkezésünk során vinnénk szervezetünkbe nagy mennyiségben. A legtöbb C-vitamin a citrusfélékben található, mint például a narancs, a citrom vagy a grépfrút, de rengeteg zöldség is dúskál benne, mint például a paprika, a káposzta vagy a cukkini.

Ha nem figyelünk oda, és megindul a vitaminhiány okozta hajhullás, akkor se ijedjünk meg, hiszen ez az állapot  - akár olyan kezelések segítségével, mint a PRP-terápia - még helyrehozható. Sajnos azonban vannak olyan esetek, amikor komolyabb problémáról beszélünk hajunk tekintetében. Ilyen például a genetika okozta hajhullás, melyre egyetlen biztos megoldásként a hajátültetés említhető.

Tudjon meg többet a hajhullásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Harry herceg bátyja nyomdokaiban

0 Komment

Bár pár éve még kicsit sem gondoltuk volna, az ifjabbik herceg bizony ugyanarra a genetikailag kitaposott sorsra van ítélve a mai képek alapján, mint bátyja. A kopaszodás ugyanis már nála is megindult, frizurája pedig már korántsem olyan dús, mint azelőtt.

Ezen azonban nem nagyon csodálkozhatunk, hiszen, ha az öröklési folyamatoknak köszönhetően kezd el valaki kopaszodni, nagy az esélye annak, hogy a családtagjainál is elő fog jönni ez a probléma. Bár a dús, vörös tincsek eddig ellentmondtak Vilmos már korábban gyérülő frizurájának, ma már látható, hogy a családi, hajzatot érintő hagyaték Harry herceget sem fogja kímélni.

hajhullás kopaszodás genetika öröklött kopaszodás harry herceg vilmos herceg család királyi család hajátültetés hajbeültetés hairhungary

Mint tudjuk, az efféle kopaszodásnak maximum gátat szabhatunk egy ideig, ha már az első jeleknél el kezdünk harcolni dús fürtjeinkért. Azonban gyógyír nincs rá, csupán egyetlen olyan megoldás létezik, mellyel elfelejthetjük a kopasz területek térnyerését. Ez a hajátültetés, melynek segítségével visszavarázsolható a hajkorona.

Míg bátyja nem élt ezzel a lehetőséggel, az ifjabbik herceg valószínűleg jobban tenné, ha ezt az utat választaná, hiszen ahhoz, hogy kisfiús bája megmaradhasson, bizony elengedhetetlenek a rakoncátlan, vörös loknik.

A sokakat érintő probléma egyébként látható, hogy nem válogat, híreseket és hétköznapi embereket is egyaránt utolér. Azt viszont mindenki maga döntheti el, hogy beletörődik-e, vagy harcol ellene. Mivel nem mindenki képes büszkén viselni a kopaszságot, ezért természetes, hogy sokan inkább tenni szeretnének azért, hogy a számukra oly fontos frizurájukat megtarthassák.

A hajbeültetés egyrészt tökéletes megoldást nyújt erre, másrészt pedig végleges eredményt is biztosít. Ráadásul mindezt úgy, hogy a saját donorterületekből szerzett hajszálaknak, illetve a kiforrott technikának – mely még a hajszálak növekedési irányát is figyelembe veszi – köszönhetően az összkép teljesen természetes lesz majd.

Látogasson el honlapunkra, és tudjon meg még többet a kopaszodásról, illetve annak kezelési lehetőségeiről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Idősödő frizurák

0 Komment

Akármennyire is szeretnénk az ellenkezőjét, az idő bizony egyre csak halad, olyan nyomokat hagyva rajtunk, melyek aztán lassan, de biztosan el kezdenek zavarni majd bennünket. Legyen szó a ráncosodásról, az egyre több fájó ízületről, vagy az őszülésről, amennyire csak tudjuk, próbáljuk elejét venni a változásoknak, de sajnos van, amikor nem megy.

A hajzatunk tekintetében ráadásul nem csak a hajszín elvesztése okoz változásokat külsőnkben. Ugyanis az öregedéssel egész szervezetünk másképp kezd működni, megváltoznak a hormonszintek, és bizony megindul egy olyan természetes hajhullás, ami sokaknál eredményezi azt, hogy inkább rövidebb frizurára váltanak.

öregedés idősödés őszülés hajhullás kopaszodás hajgyérülés mezoterápia hairhungary hajátültetés frizura fiatalos frizura hajvágás

Az elvékonyodott és megfogyatkozott hajszálak ugyanis már nem adnak olyan frizurára lehetőséget, amit eddig minden gond nélkül viselni tudtunk. Persze a legegyszerűbb megoldás ilyenkor tényleg az, ha az ollóért nyúl fodrászunk keze, azonban ezzel sokszor csak még inkább idősebbnek tűnünk majd.

Pedig nem csak az őszülés ellen létezik megoldás, hanem bizony arra is, hogy ne kelljen megválnunk a hosszú hajtól. Elsősorban megelőzhető, illetve kitolható az ideje ennek azzal, ha már egész életünk során megpróbálunk odafigyelni a megfelelő táplálkozásra és vitaminbevitelre. Ez azonban nagyon sokszor nem elég.

Viszont, ha már a legelső változásokra felfigyelünk, van még megoldás arra, hogy kissé elhalasszuk az idősödés komolyabb jeleinek mutatkozását frizuránkon. Akár egyes külső készítmények alkalmazásával is jó eredményeket érhetünk el, de olyan kezeléseket is igénybe vehetünk ilyenkor, mint például a mezoterápia.

Nők esetében sokszor már a negyvenes éveikben szükség lehet arra, hogy a hajhagymák nagyobb intenzitású támogatást kapjanak. Cserébe viszont még hosszú évekig nem lesz szükség arra, hogy rövid frizurára váltsanak. A férfiak esetében azonban sajnos akár már sokkal korábban elkezdődhet a haj gyérülése, főként akkor, ha genetikai eredetű kopaszodásról beszélünk. Ilyen esetekben, ha nem szeretnénk tar fejtetővel tovább élni, akkor a hajátültetés jelent biztos és végleges megoldást.

A fiatalosabb külsőért, illetve az egészséges, hiánytalan frizuráért tehát tehetünk, és nem kell mindenképpen beletörődnünk abba, hogy az idő múlása milyen változásokat akar rajtunk véghez vinni.

Bővebben a hajhullásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed