AJÁNLÓ
 
09:00
2016. 05. 05.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2016. 05. 05.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2016. 05. 05.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2016. 05. 05.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2016. 05. 05.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nyárváró kedvezmény

0 Komment

A HairHungary Klinika most egy olyan kedvezménycsokorral ajándékozza meg a leendő pácienseket, akik június 15.-ig jelentkeznek hajátültetésre, mely hatalmas segítséget jelenthet mindenkinek, akit esetleg eddig az anyagiak tántorítottak el a beavatkozástól.

A hajbeültetés olyan kiforrott technológiával dolgozik, melyből nem hiányozhatnak a precíziós eszközök, emellett pedig mérhetetlenül pontos és hozzáértő munkát igényel. Így nem is megkérdőjelezhető tulajdonsága a beavatkozásnak, hogy bizony nem tartozik a pénztárca kímélő eljárások közé. Most azonban azok számára is elérhetővé válik ez a biztos megoldást nyújtó lehetőség, akiket idáig csak ez tartott vissza.

A kopaszodás sajnos nem kevés embert érint, és sok esetben már nagyon fiatalon tapasztalható a leginkább férfiak körében előforduló, öröklött jellegű hajgyérülés. Erre pedig hiába szedünk gyógyszereket, hiába kenünk fejünkre bármit, sajnos megakadályozni nem tudjuk a folyamatot, melyet maximum késleltetni lehet, de megállítani nem, és idővel egyre nagyobb teret nyernek majd a kopasz részek.

A hajátültetés viszont nem csak visszaadja régi frizuránkat, hanem ráadásul ez az eredmény végleges, hiszen az átültetett hajszálak kihullásától többé már nem kell félnünk. A Klinika most egységesen 0,7 Euró/ hajszál árban kínálja fel ezt a tökéletes megoldást, amennyiben a hajzatukat dúsítani vágyók június 15.-ig jelentkeznek valamilyen formában ingyenes, személyes konzultációnkra, majd szeptember 15.-ig foglalnak műtéti időpontot maguknak, és még idén átesnek a hajbeültetésen.

Ráadásul további könnyítéseket is igénybe lehet venni a költségek rendezésében, hiszen a kedvező ár mellett élhetünk még kamatmentes részletfizetési lehetőséggel is, illetve, akinek hosszabb távú futamidőre lenne szüksége, akár kedvezményes egészséghitellel is élhet. Ezen felül további 10% engedményt biztosítunk azon pácienseink számára, akik nyilvános blogban írják meg az átélteket.     

Ez a kihagyhatatlan konstrukció tehát hajszálszámtól függetlenül teszi mindenki számára elérhetővé az egyetlen létező megoldást, mely véglegesen oldja meg a kopaszság problémáját.

 

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás:

06 (30) 883-6103 vagy 06 (70) 512-2296

> További információk a SafeSystem hajbeültetésről
> Hajbeültetés előtte-utána képek

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed