AJÁNLÓ
 
06:00
2017. 03. 28.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
06:00
2017. 03. 28.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
06:00
2017. 03. 28.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
06:00
2017. 03. 28.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
06:00
2017. 03. 28.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nem férfias?

0 Komment

A mai világban már teljesen elfogadott, hogy a férfiak is festetik a hajukat, járnak fodrászhoz és manikűröshöz, sőt, sok esetben még több időt is töltenek a tükör előtt szakálligazítással például. Sokan erre azt mondják, hogy ez már egyáltalán nem férfias, pedig nem szabad összekeverni a kifejezéseket.

Attól, hogy valaki ad magára, még nem azt jelenti, hogy eltűntek volna belőle a férfias jegyek, sőt, egy igényesen megnyírt szakáll, vagy egy jól kitalált frizura is képes kiemelni a sármos arcvonásokat. Persze nem szabad, hogy a tükör előtt eltöltött órák gyarapodása uralja egy férfi életét, de azzal nincs semmi gond, ha odafigyel külsejére.

hajhullás kopaszodás hairhungary hairhungary klinika kedvezmény hajátültetés hajbeültetés férfias frizura

Nagyon sokan gondolják úgy például, hogy a kopaszodás egy olyan velejárója az életnek, melybe bele kell törődni, és az még férfiassá is teszi őket. Azonban ez nem így van, hiszen míg persze vannak, akiknek valóban jól áll a kopaszság, és illik férfias megjelenésükhöz, sajnos ezzel nem mindenki büszkélkedhet. Ugyanis a legtöbb férfi pontosan azért retteg a kopaszodástól, mert tudja, hogy az nagymértékben változtatna külsején, és bizony legtöbbször nem pozitív irányban.

Tehát attól, hogy valaki sokat törődik azzal, hogyan is néz ki, még nem lehet megfosztani a férfias jelzőtől, hiszen a végeredmény valószínűleg a női szívek olvasztója lesz a legtöbb esetben. Nem szabad ilyen mércével vizsgálni ezt a témát, persze törekedni kell arra, hogy ésszerű keretek között tartsuk például a készülődést, és ne menjünk a másik agyára semmivel.

A kopaszodás problémája rengeteg férfit érint, köztük nagyon sok fiatalabb korút is, mely mindenképpen megoldásra szorul azok esetében, akik igenis dúsabb frizurával érzik csak jól magukat. A hajátültetés megteremti annak a lehetőségét, hogy ne kelljen búcsút intenünk a megszokott hajzatunktól, és továbbra se a gyérült, hajhiányos területekkel kelljen foglalkoznunk.

A hajbeültetés lényege, hogy a hátsó, tarkótáji donorterületekből nyert hajszálakat ültetik át azokra a részekre, ahol megfogyatkozott a hajállományunk. Az eredmény mindenképpen pozitív lesz, és ráadásul végleges is. A HariHungary Klinikán emellett most olyan kedvezménnyel igényelhetjük a hajátültetést egészen május 31.-ig, mely igencsak megkönnyíti a változás anyagi oldalát is.

Ismerje meg jobban a hajátültetést és tudjon meg többet kedvezményprogramunkról:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed