AJÁNLÓ
 
09:46
2016. 02. 11.
A kopaszodás problémája nagyon sokaknál már idő előtt megjelenik. Persze hajhullás rengeteg okból...
A bejegyzés folyatódik
 
09:46
2016. 02. 11.
Láttuk már kapitányként, számkivetettként, tudósként, láttuk halálos betegség ellen küzdeni...
A bejegyzés folyatódik
 
09:46
2016. 02. 11.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
09:46
2016. 02. 11.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
09:46
2016. 02. 11.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Milyen lenne hosszú hajjal Jason Statham?

0 Komment

Ha kiejtjük Jason Statham nevét, nők milliói kezdenek olvadozni, hiszen valljuk be, az egyik legszexisebbnek titulált filmsztárról beszélünk. Mind a kisugárzása, mind pedig filmszerepei ezt erősen aláhúzzák, így kétség sincs a felől, hogy mostani frizurája is tökéletesen illik karakteréhez. De milyen lenne hosszú hajjal?

Mivel a színészeket sokszor kényszerítik külsejük megváltoztatására, így abból is kaphattunk már ízelítőt, hogyan áll a filmcsillagnak a hosszú frizura. Korábbi filmjeiben is láthatjuk még saját, már akkor is kopaszodó hajzatával, de mindenképpen el kell ismernünk, hogy a mostani áll a leginkább közel hozzá.

Jól tette tehát, hogy a kopaszodás elindultjával inkább a teljesen rövid, szinte tar frizurát választotta, és azóta is legtöbbször így láthatjuk a filmvásznon. Ráadásul általában olyan karaktereket kell megformálnia, melyekhez legtöbb esetben tökéletesen illik ez a hajviselet. Kemény vonásokat, karakteres arcot ad a kopaszsága, és tényleg a leginkább vonzó színészek közé sorolhatjuk.

De sajnos nem mindenkinek van ekkora szerencséje, hogy annak ellenére, hogy a genetika elbánni szeretett volna vele, ez inkább jól sült el kinézete szempontjából. A legtöbb olyan férfi ugyanis, akit utolér az öröklött jellegű kopaszodás, sajnos nem képes beletörődni sorsába. Nem is lenne ez lehetséges, hiszen nem áll mindenkinek jól a pár milliméteres hajzat, és nem képes mindenki megválni a gyérülő fürtjeitől. Sajnos sem előbbi, sem utóbbi nem tesz jót kinézetünknek, kisugárzásunknak és önbizalmunknak sem. Éppen ezért, ha nem tartozunk azon szerencsések táborába, akiknek teljesen mindegy, mennyire rövid lesz a hajuk, mert az még jobban is áll nekik, akkor muszáj döntést hoznunk és felvennünk a kesztyűt a kopaszodás ellen.

Amennyiben a genetika áll ténylegesen a háttérben, ezt csak egy módon tudjuk megtenni. Egyetlen biztos és végleges megoldás létezik ugyanis erre a fajta kopaszodásra, méghozzá a hajátültetés. Az átültetett hajszálak már nem fognak kihullani új helyükről, így többé nem kell félelemmel nézni reggelente a tükörbe, hátha negatív változásokat észlelünk frizuránkon. Akinek pedig eddig a frizurája is elengedhetetlen volt sármosságához, az megint igazán férfiasnak érezheti majd magát a bőrében.    

 

Keresse fel Klinikánkat, hogy többet megtudhasson a hajhullásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed