AJÁNLÓ
 
19:27
2013. 01. 21.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
19:27
2013. 01. 21.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
19:27
2013. 01. 21.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
19:27
2013. 01. 21.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
19:27
2013. 01. 21.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Azoknak az embereknek, akik kopaszodástól és hajhullástól szenvednek, eleve nagyon nehéz, és nagy lépést jelent felkeresni szakértő segítséget. Pedig minél előbb megteszik, annál hamarabb jutnak majd el a megoldásig.

A folyamatos szégyenkezés vagy rossz hangulat jelentkezhet már kis idő elteltével, ha észrevesszük, hogy a normálisnál több hajunk hullik ki, hiszen kinézetünk egyik legfontosabb eleméről van szó. Nem mindegy tehát, hogy a hirtelen sokkhatás után inkább megpróbálunk beletörődni ebbe, vagy azonnal megoldást keresünk a problémánkra.

A hajhullást attól függően lehet kezelni, hogy mi okozza. Ha valamilyen betegség vagy gyógyszer, esetleg stressz okozza a kopaszodást, sokszor elegendő ezen okokat megtalálni, megoldani, megváltoztatni és kezelni ahhoz, hogy hajzatunk ismét a régi legyen.

Vannak azonban olyan esetek, amikor öröklődés, genetika vagy hormonális probléma áll a hajhullás hátterében. Ilyenkor a hajhullás folyamatát lassítani lehet különböző készítményekkel, mezoterápiás kezelésekkel, viszont igazi és végső megoldást a legtöbb esetben csak a hajátültetés jelenthet. Az eljárás során a tarkótáji fejrészről ültetnek át hajszálakat, hiszen ezek genetikai tulajdonságuk miatt nem hullnak ki. Így a páciens visszanyerheti régi frizuráját, ezzel együtt régi életét is.

Az egyéni konzultáció tehát nagyon fontos szereppel bír, hiszen mindenképpen ki kell vizsgálni, mi okozza a hajhullást. Ezen felül minden egyénnek más és más a fejbőre, hajának vastagsága, és természetesen az igények is széles skálát mutathatnak. Ezen kívül fontos az is, hogy az eljárás után megfelelően kezeljük, és óvjuk a beültetett hajszálakat, melyről szintén egyéni felvilágosítás útján tájékozódhatunk.

Ha hajhullás árnyékolja be életét, vagy többet szeretne megtudni a hajátültetési eljárásról, keresse fel a HairHungary Klinikát, és kérjen személyes konzultációra időpontot:

HairHungary Klinika
Web: hairhungary.hu
e-mail: info@hairhungary.hu
Tel.: 06 (70) 512 2296; 06 (30) 552 0940



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed