AJÁNLÓ
 
09:02
2016. 09. 29.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
09:02
2016. 09. 29.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
09:02
2016. 09. 29.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
09:02
2016. 09. 29.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
09:02
2016. 09. 29.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kopaszodás skálázva – III. rész

0 Komment

Előző cikkeinkből megismerhették a Norwood skála szerinti 1-es és 2-es szinten jelölt kopaszodás részleteit. Most azt nézzük meg közelebbről, hogy mit takar a 2a és a 3-as fokozat összes verziója, illetve, hogy mi a teendőnk, ha ilyen stádiumban lévő kopaszodás keseríti meg életünket.

A 2a szintnél olyan nagymértékben hátrahúzódott homlokvonalról beszélünk, melynél az egész terület érintett, tehát nem marad középen sem nagyobb mennyiségű hajzat. Az ilyenkor igencsak magas homlok már kezdi átvenni a hatalmat, és megváltozhat tőle arcunk karaktere, valamint frizuránk hordását tekintve is gondok akadhatnak már.

A 3-as skálafokozat további több szintre van osztva, a kopaszodás mintája alapján. Itt megemlíthetjük a még inkább feljebb húzódó „Mikiegér-effektust”, a teljes homlokvonal megemelkedését szinte fejközépig, valamint az ezek mellett kialakuló kopasz foltot hátul a fejbúbon.  

A fent említett fázisoknál jelenthető ki, hogy talán a legtöbben ilyenkor kezdenek el foglalkozni igazán a problémával. Mivel ezek már annyira szembetűnő jelek, hogy nem tudunk legyinteni rájuk, egyre inkább érezhető, hogy dönteni kell a gyérülő frizurával kapcsolatban: el tudjuk ezt így fogadni, vagy nem?

Nem mindenki mondhatja el magáról, hogy azonosulni tud a kopaszsággal, illetve a pár milliméternyi frizurával, hiszen ez csak keveseknek áll jól. Azonban az is nagyon rosszul tud mutatni, ha a kopasz foltok ellenére meghagyjuk a többi hajzatot hosszabbra, és előbb-utóbb ez a megoldás számunkra is kellemetlen lesz, ha tükörbe nézünk.

Ilyen esetekben ajánlott a hajátültetés segítségét igénybe venni, hiszen ezen fázisokban még elegendő lehet az egy napos beavatkozás. A tökéletes eredményt és a gyorsabb regenerálódást pedig segíti, ha a hajbeültetés előtt is, és persze utána is PRP-terápián esünk át. Ez a sajátvér-terápia, ahogy előző cikkünkből is megtudhatták, rendkívül nagy segítséget jelent hajátültetés után, ha viszont ilyen fokú hajhullás áldozatai vagyunk, akkor előtte sem árt, ha igénybe vesszük ezt a kezelést.

Cikksorozatunk következő részéből kiderül, hogy mi van akkor, ha nem lépünk még ebben az időszakban sem, és hagyjuk, hogy a kopaszodás még inkább teret nyerhessen magának.

Látogassanak el honlapunkra addig is, és tudjanak meg még többet a hajhullásról, illetve annak kezelési lehetőségeiről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed