AJÁNLÓ
 
09:00
2016. 12. 13.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2016. 12. 13.
A borosta és a szakáll mindig is hódított azok körében, akik az igazán férfias oldalukat szeretik...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2016. 12. 13.
Általában az év vége mindig az újévi fogadalmakról szól, de ilyenkor persze arra is szakítunk...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2016. 12. 13.
Bár a nők még így is bomlanak utána, Patrick Wilson haja egyre gyérebb most már. Homlokvonala...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2016. 12. 13.
Annak ellenére, hogy pökhendi, szatirikus és sokszor nyers a stílusa, mégis mindenki kedvelt dokijává...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Két pasi.. meg egy kis haj!

0 Komment

A „Két pasi meg egy kicsi” című, nálunk is nagy népszerűségnek örvendő sorozat egyik sztárja, Jon Cryer elég korán kezdett el kopaszodni. Mivel felismerte, hogy ez valószínűleg nem fog túl jól állni neki, és már egyre jobban gyérült a frizurája, így a hajátültetést választotta megoldásként.

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy jól tette, hiszen a képek is csak arról tudnak árulkodni, mennyivel jobb és előnyösebb számára a dús hajzat. A sorozat lúzer szereplőjét életre keltő színész éveket fiatalodott a beavatkozásnak köszönhetően, és az biztos, hogy nem bánta meg döntését.

A genetikai eredetű, öröklött kopaszodás nagyon sokakat érint, és egyre többen veszik észre a hajhullás első jeleit már nagyon fiatalon. Amennyiben tényleg a gének állnak a háttérben, úgy viszont csak két választási lehetőségünk van: vagy beletörődünk, és kopaszodó fejjel, egyre gyérülő hajzattal és egyre inkább felhúzódó hajvonallal élünk tovább, vagy teszünk ellene.

Ha még csak kezdeti stádiumban állunk az androgén kopaszodást illetően, akkor számos kezeléssel és különböző külső és belső szerek alkalmazásával lefékezhetjük ezt a kellemetlen folyamatot. Azonban előrehaladottabb állapotban, mint ahogy azt Jon Cryer esetében is láthatjuk, valódi megoldást csak a hajátültetés jelenthet.

Az eljárás során saját donorterületünkről ültetnek át hajszálakat a kopasz, illetve kopaszodó részekre. A végeredmény így nem csak végleges lesz, hanem teljesen természetes, hiszen a saját hajunkat kapjuk vissza. A professzionális, kiforrott technológiának köszönhetően pedig a gyógyulási időszak után senki nem fogja tudni megmondani ránézésre, hogy hajzatunk valaha gyérebb volt, és nem ilyen dús hajjal rendelkeztünk mindig is.

Mindazok számára, akik nem képesek beletörődni a hajhiányos területek uralkodásába, a hajátültetés tehát nem csak tökéletes, hanem biztos megoldást is jelent. Rengeteg híresség – köztük színészek, sportolók – nyerték már vissza a hajbeültetés segítségével régi frizurájukat. A HairHungary Klinikán igénybe vehető kedvezményekkel azonban bárki közelebb kerülhet ehhez a megoldáshoz.

Ismerje meg jobban a hajbeültetési eljárást és a HairHungary Klinikát:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed