AJÁNLÓ
 
08:45
2015. 07. 28.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
08:45
2015. 07. 28.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
08:45
2015. 07. 28.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
08:45
2015. 07. 28.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
08:45
2015. 07. 28.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ínyenc koktélok a nyárra

0 Komment

A nagy hőségben rengeteg vízre van szükség ahhoz, hogy pótoljuk szervezetünkben a sok izzadás által elveszített mennyiséget. Alapból nagyon fontos az, hogy elegendő vízhez juttassuk magunkat, de a forróság miatt még fokozottabban figyelnünk kell erre. Sajnos rengetegen isznak ilyenkor inkább üdítőket, de ez nem jó megoldás.

A különböző üdítők ugyanis, ha érezzük, ha nem, tele vannak cukorral. Hiába finom az ízük, és persze folyadékot jelentenek, akkor sem tökéletes vízháztartásunk szempontjából. A sok cukor ugyanis megemelheti szervezetünkben a férfi nemi hormonok szintjét, amely sajnos bármelyik nemnél okozhat előbb vagy utóbb hajhullást. Ez még könnyebben kialakul akkor, ha nem fogyasztunk mellette elegendő vizet, hiszen ha többször is kiszáradás környékezi meg testünket, akkor könnyen elindulhatnak ilyen folyamatok, mint a hajgyérülés, a bőr öregedése és anyagcserezavarok kialakulása. Éppen ezért nagyon fontos, több szempontból is, hogy igyunk rengeteg vizet.

Ha valaki mindenképpen ragaszkodik az üdítők nyújtotta ízekhez, nem kell lemondania róluk. Istenien finom nyári koktélokat lehet már készíteni, akár otthon is, kevés hozzávalóból. Nem kell mást tennünk, mint beszerezni pár citromot, egy kis mentát, esetleg zöldcitromot, vagy gyömbért, és máris nekiállhatunk saját ízlésünknek megfelelően a koktélkészítéshez. Ne hagyjuk ki a jégkockákat sem, és nyugodtan kísérletezhetünk mindenféle gyümölccsel. Minél színesebb, annál ízletesebb, és a gyerekek is szívesen fogyasztják ezeket a finom, üdítő, vízzel készült és főként cukormentes koktélokat.

A hajhullás problémája tehát kialakulhat a fent említett okokból is, azonban sosem lehetünk biztosak benne, hogy pontosan mi eredményezi. Éppen ezért minél előbb szakértő segítséghez kell fordulnunk, hogy megkapjuk a választ, milyen típusú kopaszodás árnyékolja be életünket.

Attól függően, hogy mi a kiváltó ok, más-más lehetőségünk van arra, hogy felvegyük a kesztyűt a kopaszodással szemben. Átmeneti hajhullás esetén szóba jöhet a mezoterápia, illetve a prp-kezelés, amennyiben viszont maradandó kopasz foltokról, vagy öröklött jellegű kopaszodásról beszélünk, csak a hajátültetés adhat végleges megoldást.  

Tudjon meg többet a hajhullás okairól és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed