AJÁNLÓ
 
09:01
2016. 05. 31.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
09:01
2016. 05. 31.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
09:01
2016. 05. 31.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
09:01
2016. 05. 31.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
09:01
2016. 05. 31.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Illatosító pakolások

0 Komment

A legtöbb, otthon elkészíthető hajpakolásnak olyan alapanyagai vannak, melyek nem arra hivatottak, hogy frizuránk illatos legyen tőlük. A különböző összetevők ugyanis minden erejükkel azon lesznek, hogy hajzatunk erős, ápolt és egészséges legyen, nem pedig azon, hogy kellemes illatokat árasszon.

Természetes, hogy ha például tojásból készítünk házi kencét, akkor azt szeretnénk, hogy a jótékony hatás után ne maradjanak más, orrunkat nem kímélő szaghatások. Sok esetben viszont hiába kenjük fejünkre a gondosan elkészített kencénket, ha utána teljesen kiszárítjuk hajunkat és fejbőrünket a többszöri hajmosással.

Ha valakit irritál a saját keze által összerakott hajpakolás illata, akkor ártó hajmosások helyett inkább készítsen magának egy illatosító pakolást, mely teljesen megszünteti a zavaró szagokat. Ehhez nem kell mást tenni, mint egy liter langyos vízhez hozzácsepegtetni 30 cseppnyi illóolajat, és átöblíteni vele hajzatunkat. Ez az illóolaj lehet akár levendula-, citrom- vagy kókuszolaj, hiszen ezek az illatok éppen annyira erősek, hogy megszüntessék a kellemetlen szagokat, és segítségükkel akár még három nap múlva is illatos lesz frizuránk.

Amikor valamilyen hajpakolást alkalmazunk – saját hajzatunknak és az azzal kapcsolatos, felmerülő problémáknak megfelelően –, akkor nem csak külsőleg teszünk jót frizuránknak. Főleg, ha egy illatos hajöblítéssel is kiegészítjük a kényeztetést, higgyük el, az erre fordított idő kikapcsol és feltölt minket.

Frizuránk pedig meg fogja hálálni a gondoskodást, és a külső, káros hatásokkal szemben is ellenállóbb lesz. Hajzatunk állapota nagymértékben függ a természeti tényezőktől és saját lelkiállapotunktól is. Ha valami nincs rendben, vagy rossz kozmetikumokat használunk, rengeteg apró, de annál inkább zavaró probléma jelentkezhet, mint például a korpásodás, vagy a haj töredezettsége. Amennyiben nem figyelünk eléggé, sajnos ezek a gondok pedig hajhulláshoz is vezethetnek.

Persze a haj gyérülésének hátterében megszámlálhatatlan ok állhat, és sok esetben sajnos nem olyan hajhullásról beszélünk, melyet mi magunk meg tudnánk oldani. Az öröklött kopaszodás esetében például kenhetnénk bármit fejbőrünkre, megállítani nem tudjuk a folyamatot, és a kihullott hajszálakat sem tudjuk visszahozni már. Erre egyetlen megoldás létezik, méghozzá a hajátültetés, viszont ez az eljárás biztos, végleges megoldással szolgál.

Keresse fel Klinikánkat, hogy többet megtudhasson a hajhullásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed