AJÁNLÓ
 
09:21
2016. 02. 04.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
09:21
2016. 02. 04.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
09:21
2016. 02. 04.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
09:21
2016. 02. 04.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
09:21
2016. 02. 04.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Holdfázisok és a haj változásai

0 Komment

Rengeteg olyan misztikum vesz minket körül, melyben vagy hiszünk, vagy nem. Teljesen egyéni, hogy ki minek ad nagy teret és jelentőséget életében, sokan szkeptikusak és nem hajlandóak beszélni sem a nem kézzel fogható dolgokról, azonban van néhány biztos pont, mely nem hit kérdése.

A Hold igen nagy befolyással bír a természetre, ezzel együtt pedig az emberi szervezetre is. A tényeket persze mindenki elfogadja, de, hogy ezen felül milyen hatásai lehetnek a holdállásoknak, arra már néhányan csak rázzák a fejüket. Pedig lehetséges, hogy egyszerűen csak nehéz felfogni ezeket a részleteket, és nincs benne semmi rossz, ha kipróbáljuk, milyen a szerint élni, hogy a Hold éppen melyik szakaszában van.

Egyesek szerint az egyes holdfázisok arra is hatnak, hogy a hajunk hogyan növekszik, mikor kell levágatni és mikor érdemes foglalkoznunk a hajhagymák erősítésével. A tökéletes hajvágási időszak állítólag az, amikor a Hold növő fázisban van. Az ilyenkor levágott haj sokkal erősebb lesz, és egészségesebb.

Persze ez már tényleg az egyénre van bízva, mennyire hisz az ilyesmiben. Szerintünk az a legjobb, ha mindenki, mindenkor odafigyel a hajzatának egészségére, a megfelelő ápolásra, és bizony, ha ránk fér a hajvágás, akkor nem biztos, hogy halogatni kellene azt. Amennyiben pedig problémák lépnek fel frizuránkkal kapcsolatban, inkább minél előbb keressünk fel szakembert, és ne várjunk vele, hogy hátha egyes holdfázisokban jobb lesz, még akkor sem, ha hiszünk benne, és fontos teret adunk életünkben az effajta – mások szerint inkább csak babonának nevezett – életvezetésnek.

Ugyanis a hajjal kapcsolatos gondok még akkor is képesek nagyobb bajokat okozni, ha első látásra nem tűnnek olyan vészesnek. Rengeteg káros anyag és külső hatás éri frizuránkat, így már az is elegendő a hajhullás kialakulásához, ha túl zsíros, vagy éppen túl száraz a fejbőrünk. És persze ott van a genetika is, ami sajnos bármikor elindíthatja az öröklött jellegű kopaszodás folyamatát, mely ellen mi magunk tényleg nem tehetünk semmit.

De nem szabad kétségbe esni, hiszen mindenre van már megoldás! A hajátültetés – holdfázisoktól függetlenül – oldja meg a kopaszság problémáját, és végleges eredményével segíti a pácienseket, hogy visszakapják régi hajukat és kinézetüket.

 

Tudjon meg többet a hajhullás és kopaszodás okairól, valamint a hajátültetésről:   

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed