OLVASTAD MÁR?
 
Az alvás és a haj
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja egészségünket, szervezetünk működését és persze kinézetünket is. Ahhoz, hogy minden rendben legyen, nem csak megfelelő táplálkozásra, hanem többek között bizony...
 
3D hajdiagnosztika
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat kell megtennünk még. A teljes körű kivizsgálás elengedhetetlen, hiszen csak ez alapján lehet felmérni, hogy egyáltalán a hajátültetés-e a megfelelő segítség számunkra,...
 
Minden karakter mást kíván
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert filmsorozatok szereplőit láthatjuk olyan képpárokban, melyek azt a kérdést boncolgatják, mi lett volna, ha az adott szerepet más kapja meg. Köztük van a „Totál szívás”...

Harry herceg bátyja nyomdokaiban

0 Komment

Bár pár éve még kicsit sem gondoltuk volna, az ifjabbik herceg bizony ugyanarra a genetikailag kitaposott sorsra van ítélve a mai képek alapján, mint bátyja. A kopaszodás ugyanis már nála is megindult, frizurája pedig már korántsem olyan dús, mint azelőtt.

Ezen azonban nem nagyon csodálkozhatunk, hiszen, ha az öröklési folyamatoknak köszönhetően kezd el valaki kopaszodni, nagy az esélye annak, hogy a családtagjainál is elő fog jönni ez a probléma. Bár a dús, vörös tincsek eddig ellentmondtak Vilmos már korábban gyérülő frizurájának, ma már látható, hogy a családi, hajzatot érintő hagyaték Harry herceget sem fogja kímélni.

hajhullás kopaszodás genetika öröklött kopaszodás harry herceg vilmos herceg család királyi család hajátültetés hajbeültetés hairhungary

Mint tudjuk, az efféle kopaszodásnak maximum gátat szabhatunk egy ideig, ha már az első jeleknél el kezdünk harcolni dús fürtjeinkért. Azonban gyógyír nincs rá, csupán egyetlen olyan megoldás létezik, mellyel elfelejthetjük a kopasz területek térnyerését. Ez a hajátültetés, melynek segítségével visszavarázsolható a hajkorona.

Míg bátyja nem élt ezzel a lehetőséggel, az ifjabbik herceg valószínűleg jobban tenné, ha ezt az utat választaná, hiszen ahhoz, hogy kisfiús bája megmaradhasson, bizony elengedhetetlenek a rakoncátlan, vörös loknik.

A sokakat érintő probléma egyébként látható, hogy nem válogat, híreseket és hétköznapi embereket is egyaránt utolér. Azt viszont mindenki maga döntheti el, hogy beletörődik-e, vagy harcol ellene. Mivel nem mindenki képes büszkén viselni a kopaszságot, ezért természetes, hogy sokan inkább tenni szeretnének azért, hogy a számukra oly fontos frizurájukat megtarthassák.

A hajbeültetés egyrészt tökéletes megoldást nyújt erre, másrészt pedig végleges eredményt is biztosít. Ráadásul mindezt úgy, hogy a saját donorterületekből szerzett hajszálaknak, illetve a kiforrott technikának – mely még a hajszálak növekedési irányát is figyelembe veszi – köszönhetően az összkép teljesen természetes lesz majd.

Látogasson el honlapunkra, és tudjon meg még többet a kopaszodásról, illetve annak kezelési lehetőségeiről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport