AJÁNLÓ
 
09:00
2017. 04. 18.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2017. 04. 18.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2017. 04. 18.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2017. 04. 18.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2017. 04. 18.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hajszín és hajhullás

0 Komment

Kevesen gondolnánk, de a kettőnek igenis nagy köze van egymáshoz. Persze ezt nem úgy kell érteni, hogy egyfajta hajszín esetében gyakrabban fordulna elő a hajhullás lehetősége, hanem úgy, hogy mindegyik hajszínnek megvannak a saját tulajdonságai, egyik pedig közülük az, hogy más számít hajhullásnak egy szőke, és más egy fekete hajzatnál.

Természetesen, amikor hajszínek alapján vizsgálunk különbségeket, bármiről is legyen szó, akkor mindig a saját hajszínekre gondolunk. A festett haj ráadásul minden más szempontból is eltérhet, hiszen folyamatosan ki van téve olyan hatásoknak, aminek egyébként nem lenne. De térjünk vissza a hajszínekhez!

hajhullás kopaszodás genetika hajszín szőke fekete hajátültetés kedvezmény hajkezelés follione hairhungary hairhungary klinika

A szőke, illetve világosabb hajúak esetén sokszor előfordul, hogy normálisnak tekinthető akár naponta 100-120 hajszál kihullása is. Ilyen esetekben tehát nem kell megijedni, a haj hullása a természetes hajnövekedés folyamatának részét képezi.  Ugyanakkor a sötétebb hajszínnél ez a szám már túl sok, hiszen a sötéthajúak esetében a 60-70 hajszál körüli érték az átlagos hullás. Amennyiben ennél több a napi hajveszteség, akkor sajnos előfordulhat, hogy kopaszodási folyamat indult meg.

hajhullás kopaszodás genetika hajszín szőke fekete hajátültetés kedvezmény hajkezelés follione hairhungary hairhungary klinika

Hölgyeknél ez a legtöbbször átmeneti hajhullást jelenthet, melynek rengeteg különböző oka lehet. Férfiak tekintetében azonban a genetikai eredetű kopaszodás a gyakoribb, melynek első látható jelei főként a homloknál, a hajvonal változásában figyelhetőek meg. Ebben az esetben szintén nagyobb kontrasztot ad, ha valaki sötétebb hajjal rendelkezik, de természetesen a világos hajúakat is ugyanolyan csapásként érheti a felismerés, hogy kopaszodni kezdtek.

Az öröklött jellegű hajhullás esetében sajnos csak két dolgot tehetünk. Vagy beletörődünk, és megpróbálnunk azonosulni új kinézetünkkel, ami elég hamar a teljes kopasz, vagy nagyon rövid frizurát jelentheti, hiszen ilyen esetekben előbb-utóbb mindenképpen ez lesz a célszerű választás. Azonban, ha ez nem megy, mert úgy érezzük, egyáltalán nem állna jól ez nekünk, és kicsit sem egyezünk bele hajzatunk elvesztésébe, akkor fel kell vennünk a kesztyűt.

Egyes készítmények és hajkezelések alkalmazásával késleltethetjük a kopaszodás térnyerését, de eljön az a pont, amikor a hajátültetés az egyetlen megoldás, mely segíteni tud frizuránk megtartásában. A HairHungary Klinikán ráadásul május 31.-ig igazán emberközeli árakon, és könnyítő kedvezményekkel igényelhetjük a beavatkozást.

Tudjon meg többet a hajhullásról és a lehetséges megoldásokról:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Hajbeültetés előtte-utána képek

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed