AJÁNLÓ
 
18:53
2014. 01. 13.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
18:53
2014. 01. 13.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
18:53
2014. 01. 13.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
18:53
2014. 01. 13.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
18:53
2014. 01. 13.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hajlakk helyett természetes rögzítést!

0 Komment

Ahogy már előző cikkekben is foglalkoztunk az olyan hajjal kapcsolatos kozmetikumok hatásaival, mint a hajlakk vagy a hajzselé, most is elmondhatjuk, hogy ezek a készítmények ugyan hasznosak lehetnek a frizuránk beállítása céljából, azonban a hajzatnak nem mindenképpen tesznek jót.

A mindennapokban ahhoz, hogy jól nézzünk ki, bizony szükség van rengeteg olyan eszköz és kozmetikum használatára, melyek nem mindig pozitívan hatnak külsőnkre, mégis alkalmazásuk gyors, és sokszor csak ezt tartjuk szem előtt a rohanó napjainkban.

A hajlakkok és hajzselék rövid úton oldják meg a frizura beállításának menetét, azonban hajunk sajnos kiszáradhat tőlük, töredezetté és élettelenné válhat, és bizony sok esetben akár hajhulláshoz is vezethet gyakori használatuk. Ezért a következőkben olyan otthon elkészíthető helyettesítőket szedtünk össze, melyek ugyan nem annyira bombabiztosak, mint a már említett készítmények, de mégis hasonló tartást adnak frizuránknak amellett, hogy még táplálják is hajszálainkat, megelőzve ezzel a káros hatásokat, mint például a hajhullást is.

Hajmosás után ha sört masszírozunk hajunkba, az tartást és csillogást ad frizuránknak. Ha egy kis melegvizet összekeverünk egy teáskanálnyi mézzel, pici ecettel és kamillateával, akkor az így kapott folyadék felvitele után hajunk nem ragadós lesz, hanem formálható és fényes. Ugyanilyen formázásra alkalmas, ha hajmosás után egy tojás fehérjét elkenünk frizuránkon. Ugyancsak szép tartást ad a hajzatnak, ha egy csésze forró vízben feloldunk 2 evőkanál cukrot, és ezzel dörzsöljük át frizuránkat. Végül, de nem utolsó sorban egy citrom leve is csodákra képes, könnyedén tudjuk rögzíteni segítségével hajunkat, de ezt csak és kizárólag festetlen hajzaton alkalmazzuk!

Sok lehetőség van tehát arra, hogy a kémiai anyagokat természetes anyagokkal helyettesítsük, megóvva frizuránkat a káros hatásoktól. Persze nem minden bajt tudunk megelőzni ezzel, hiszen hajhullás és kopaszodás olyan okokból is kialakulhat, melyekre sajnos ezek nem nyújtanak gyógyírt. Ilyen esetekre is létezik azonban segítség, mely lehet egy mezoterápiás kezelés, vagy végső megoldásként visszaadhatja régi frizuránkat a hajbeültetés, amennyiben megoldhatatlan kopaszsággal állunk szemben.

Keresse fel a HairHungary Klinikát, és ismerje meg jobban a különböző eljárásokat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed