AJÁNLÓ
 
12:13
2015. 05. 28.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
12:13
2015. 05. 28.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
12:13
2015. 05. 28.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
12:13
2015. 05. 28.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
12:13
2015. 05. 28.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fogyókúra mesterien

0 Komment

Ahogy közeledik a nyár, egyre több praktikát zúdítanak ránk a fogyással kapcsolatban. Szinte minden celebnek megvan a saját trükkje, hogyan adjon le pár kilót a fürdőruhás időszakra, persze ilyenkor azt elfelejtik megemlíteni, hogy mennyi plusz segítséget kapnak, nem kevés pénzért.

Persze nem kell mindenkinek személyi edző vagy saját konditerem ahhoz, hogy jó formába hozza magát, és nagyon fontos az is, hogy a fogyókúránkban ne essünk át a ló túloldalára, hiszen szervezetünket nem csak a sok evés, hanem a hirtelen fogyás is nagymértékben károsítja. Ugyancsak veszélyes lehet az is, amikor a kilók leadása miatt étkezési zavarok alakulnak ki. Ahogy azt már korábbi cikkekben is említettük, mindegyik okozhat nagymértékű hajhullást amellett, hogy az egész szervezet egyensúlya felborul.

Ahhoz, hogy olyan formába hozzuk testünket, amelyet megálmodtunk, nem kell éheztetnünk magunkat. Sőt, amennyiben nem fogyasztunk megfelelő mennyiségű tápanyagot, abból sokszor az ellenkezője sül ki, ugyanis amint élelemhez jut a testünk, egyből raktározni kezd.

Éppen ezért soha ne próbáljunk meg úgy fogyni, hogy sanyargatjuk magunkat, hanem egyszerűen cseréljük ki az alapanyagainkat. Amennyiben teljes kiőrlésű, cukormentes és sovány zsírtartalmú finomságokat eszünk sok zöldség mellett, akkor hamarosan elkezdenek majd leolvadni rólunk a felesleges kilók. Ezt ki kell egészítenünk még elegendő vízfogyasztással, és persze az sem árt, ha mozgunk is kicsit mellette. Mivel testünk kinézete kb. 70%-ban függ attól, hogy milyen étrenden élünk, és 30%-ban befolyásolja az, hogy mennyit mozgunk, a kettő összehangolásával gyönyörű és gyors eredményt érhetünk el. Ami pedig a legfontosabb, szerveztünk csak jobban lesz, és nem kell olyan kellemetlenségektől tartanunk, melyek a drasztikus fogyásoknál következnek be, mint például a fáradékonyság, vagy a hajhullás.

Ha rossz fogyókúrába kezdtünk, akkor bizony ezeket a tüneteket hamar észre fogjuk venni magunkon. Azonnal le kell állni a koplalással, hiszen ha sokáig sanyargatjuk testünket, akkor ezek a folyamatok csak nehezen, vagy egyáltalán nem lesznek visszafordíthatók. Az evészavarokkal, illetve hirtelen fogyással előidézett kopaszodás tekintetében akár 6 hónap is kell ahhoz, hogy újra meginduljon a rendes hajnövekedés, ezért segítségünkre lehet ennek felgyorsítására a mezoterápia vagy a prp kezelés.  

Tudjon meg többet a kopaszodásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed