AJÁNLÓ
 
10:39
2015. 04. 23.
A mai világban már teljesen elfogadott, hogy a férfiak is festetik a hajukat, járnak fodrászhoz...
A bejegyzés folyatódik
 
10:39
2015. 04. 23.
Akármennyire is szeretnénk az ellenkezőjét, az idő bizony egyre csak halad, olyan nyomokat hagyva...
A bejegyzés folyatódik
 
10:39
2015. 04. 23.
Sokszor csak bajlódunk vele, merre fésüljük, milyenre vágassuk, hogyan hordjuk, mégis emellett...
A bejegyzés folyatódik
 
10:39
2015. 04. 23.
Nagyon sokszor halljuk azt manapság, hogy a férfiak túl sok időt töltenek a tükör előtt, túlságosan...
A bejegyzés folyatódik
 
10:39
2015. 04. 23.
Ugyanúgy, ahogyan a kopaszság, az őszülés is lehet valakinél igazán férfias és szexi. Azonban...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fiatalos idősödők

1 Komment

Korunk előrehaladtával természetes, hogy egyre több az ősz hajszálunk, és persze sokaknál megkezdődik a hajzat gyérülése is. A nők ilyenkor legtöbbször egyre rövidebb frizurát választanak, míg marad a ténylegesen nagyon rövid haj. Pedig nem feltétlenül kell lemondanunk fiatalos kinézetünkről!

A sztárvilágban rengeteg példát találhatunk arra, hogy mennyire illik az idősödő hölgyekhez is a hosszú haj, és az őszülést sem kell szégyellni, sőt, igazán stílusos hajvariációkat lehet kihozni frizuránkból, melyeket az ősz tincsek még fel is dobnak. Persze használhatunk a még fiatalosabb külső eléréséhez némi természetesnek ható melírt, vagy satírt is, mindenkinek, ami jól áll. Legyünk bátrak, és kísérletezzünk a színekkel és a formákkal egyaránt! Nézzük csak meg Diane Keaton vállig érő haját, vagy Meryl Streep általában összekontyolt, elegáns frizuráját, de emellett választhatunk kissé bozontosabb hajzatot is, ami szintén sokat fiatalít. A hosszú, ősz tincsek pedig gyönyörűen mutatnak, ha fonatot készítünk belőlük.

Természetesen ahhoz, hogy mindezt megtehessük, hajunknak is megfelelő állapotban kell lennie. Az időskorban elvékonyodó, majd gyérülő hajszálak sajnos gátat tudnak vetni elképzeléseinknek, éppen ezért nagyon fontos, hogy mindig, már fiatalabb korban is ügyeljünk hajunk ápolására. A helyes étrend, a megfelelő életvitel és emellett a hajzat regenerálása elengedhetetlen ahhoz, hogy ne lépjenek fel problémák a frizuránkat tekintve.

Azonban sajnos nem tudunk minden gondot kiküszöbölni, így előfordulhat, hogy egyes betegségek vagy éppen gyógyszerek mellékhatásaként, vagy akár egy hirtelen felmerülő lelki trauma miatt megindul a hajzat gyengülése, gyérülése. Valamint ott van az öröklött kopaszodás is, mely ellen mi magunk szintén nem tudjuk felvenni a harcot.

Ezekre az esetekre mindig szakértő segítséget kell kérnünk. Szerencsére ma már szinte minden helyzetre létezik megoldás, és nem kell beletörődnünk a kopaszodással járó kellemetlenségekbe. A haj erősítésére és a hajhullás megállítására gyógyírt jelenthet a hölgyek tekintetében például a mezoterápiás kezelés, azoknál pedig, akiknél maradandó kopaszság lép fel, a hajátültetés nyújt biztos megoldást.

Bővebben a hajhullásról és a lehetséges megoldásokról:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

 



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed