AJÁNLÓ
 
11:00
2017. 03. 21.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
11:00
2017. 03. 21.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
11:00
2017. 03. 21.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
11:00
2017. 03. 21.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
11:00
2017. 03. 21.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fiatalító frizurák

0 Komment

40 év felett, akármennyire is nem tetszik, és próbálunk erre nem gondolni, sajnos mindenkit utolér az idősödés szele. A hölgyek tekintetében is nagy fordulópontot jelent ez a kor, hiszen kezdenek mélyülni a ráncok, és sajnos a hajkorona sem a régi már. De mit tehetünk azért, hogy frizuránk inkább fiatalítson még 40 év felett is?

A hajzat állapota is megváltozik a negyedik x után, hiszen ilyentájt megjelennek az első ősz hajszálak, és bizony sok esetben hajhullás is jelentkezhet már. Nagyon fontos, hogy ne pánikoljunk, egyszerűen vegyük fel a kesztyűt, és foglalkozzunk kicsit többet hajunk állapotával.

Sokan egyből levágatják nagyon rövidre a hajukat, mert az elkezdett őszülni vagy gyérülni. Persze nem is jó, ha a rossz állapotú hajzatot nagyon hosszúra meghagyjuk, hiszen az egyrészt feltűnőbbé teszi a gondokat, másrészt még tovább ronthatjuk ezzel hajszálaink állapotát. Érdemes ilyenkor egy félhosszú, vagány, de mégis elegáns frizurát választani, melyet aztán kedvünkre formázhatunk.

Az ősz haj sokaknak nagyon jól áll, de sajnos nem mindenki van ezzel így. Ilyenkor nyugodtan nyúljunk hajszínezőkhöz, vagy hajfestékekhez, de kerüljük azokat, melyek roncsoló hatásúak lehetnek hajunkra. Ugyancsak kerülnünk kell a feltűnő, extrém színeket is, hiszen azokkal inkább nevetségessé, mint fiatalossá válhat frizuránk.

Végül, de nem utolsó sorban foglalkozzunk azzal, hogy mitől és milyen mértékben hullik a hajunk. Persze lehetséges, hogy tényleg csak az idő múlása a felelős, viszont rengeteg más ok is állhat a háttérben, ezért érdemes szakértő segítséghez fordulnunk, pontosan mitévők legyünk.

Egyrészt nagyon sokat segíthet, ha étkezésünkre különösen odafigyelünk, ezen belül is a megfelelő vitamin és tápanyagbevitelre. Ezen felül külső támogatást is adhatunk hajzatunknak, akár pakolásokkal, akár erre kifejlesztett samponokkal is. Amennyiben úgy érezzük, ez még mindig nem elég, akkor olyan kezeléseket is választhatunk megoldásnak, melyek segítik a hajzatunkat.

Ilyen lehet például a főként nőknél alkalmazott mezoterápia, melynek során koncentráltan juttatják fejbőrünkbe azokat a vitaminokat és ásványi anyagokat, melyek lehetővé teszik a fejbőr megfelelő működését, így hajunk állapotában is változást hoznak.

Sok esetben a hölgyeknél is előfordul, hogy visszafordíthatatlan kopaszodás indul meg, még akkor is, ha ez inkább a férfiakra jellemző. Ilyen esetekben a hajátültetés jelent biztos megoldást, melynek segítségével véglegesen oldható meg a gyérebb területek problémája.

Bővebben a hajhullásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Hajbeültetés előtte-utána képek

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed