AJÁNLÓ
 
09:00
2017. 02. 09.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2017. 02. 09.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2017. 02. 09.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2017. 02. 09.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2017. 02. 09.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Eszement diéták

0 Komment

Megszámlálhatatlan mennyiségű diéta létezik már, és szinte képtelenség, hogy ne fussunk bele egy-egy étkezési tanácsba a napunk folyamán. Mindenhol találkozhatunk ugyanis különböző fogyókúrás ötletekkel, ételekkel, receptekkel, ha akarjuk, ha nem. Nem is ezzel van a probléma. A gondot az okozza, ha valaki egyszerűen beleugrik egy diétába anélkül, hogy mindent jól átgondolt volna.

Egyrészt akármennyire is kecsegtetőnek tűnik egy fogyást ígérő étrend, korántsem biztos, hogy rajtunk is segíteni fog. Mindenki más és más, ezt soha nem szabad elfelejteni. Kinézetünkről természetesen javarészt mi tehetünk, de azért rengeteg egyéb tényező is befolyásolja, milyen az alkatunk.

Kezdjük mindjárt a genetikával, ami ellen nem tehetünk semmit. Emellett pedig sajnos rengeteg betegség is okozhat némi súlyfelesleget, amit szintén nagyon nehéz a kezünkbe venni, szakember segítsége nélkül nem is nagyon lehet. Azt azonban kijelenthetjük, hogy a legtöbb fogyni vágyó egyszerűen csak elégedetlen külsejével, és olyan megoldást keresne, ami hamar segít a gondján.

Éppen ez a legveszélyesebb az egészben, hogy a kulcsszó a: hamar. Egy fogyás ugyanis nagyon hosszú folyamat eredménye kell, hogy legyen, a hirtelenség rengeteg veszélyt hordoz magában. Azok a diéták, melyek pár hét alatt sok-sok mínusz kilót ígérnek, biztos, hogy károkat is hagynak maguk után.

Az egyik ilyen, hirtelen fogyást kísérő kár a haj állapotának romlása, illetve rosszabb esetben nagyfokú hajhullás megindulása. Ennek oka, hogy a szervezet a hirtelen lecsökkentet étrendnek köszönhetően sajnos sokkal kevesebb vitaminhoz és ásványi anyaghoz jut. És persze az egész felépítésünk sem úgy lett kitalálva, hogy egyik napról a másikra kövesse a változásokat.

Ezért szépen, fokozatosan és megfontoltan kell belekezdenünk egy diétába, és sokkal jobban tesszük, ha szakember segítségét kérjük ebben, és nem önfejűen kezdünk bele valamilyen sokat ígérő önsanyargatásba.

A fent említett hajhullás természetesen csak átmeneti, amennyiben idejében észleljük a problémát és teszünk ellene. Ilyenkor le kell lassítanunk a diétánkat, és oda kell figyelnünk, hogy kiegyensúlyozottan étkezzünk. Egyes esetekben ez nem elég, ilyenkor különböző termékek, vagy kezelések  - mint például a PRP terápia - segítségével tudjuk erősíteni megviselt hajkoronánkat.  

Ismerje meg jobban a hajhullás okait és a lehetséges kezeléseket:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed