AJÁNLÓ
 
09:05
2016. 06. 28.
Az EB tipikusan összehoz mindenkit, és még olyanok is nézik, akik magát a focit nem is szeretik,...
A bejegyzés folyatódik
 
09:05
2016. 06. 28.
Az egész ország futballlázban ég napjainkban, és nem csak emiatt, hanem a hőmérőben egyre feljebb...
A bejegyzés folyatódik
 
09:05
2016. 06. 28.
A kiegyensúlyozott, egészséges életmódhoz szervesen hozzátartozik az is, hogy a mozgás nagy hangsúllyal...
A bejegyzés folyatódik
 
09:05
2016. 06. 28.
Már nem egy focistáról hallottunk, aki hajátültetésen esett át, most a sport világában ismét...
A bejegyzés folyatódik
 
09:05
2016. 06. 28.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

EB láz a HairHungarynél

0 Komment

Ugyan a Magyar Válogatott sajnos kiesett, a HairHungary Klinikán továbbra is várjuk a jelentkezéseket fantasztikus kedvezményünkre! Ne csak a focit élvezzük, hanem a hihetetlen árakat és további kedvező feltételeket is, melyek mindenki számára elérhetőbbé teszik a hajátültetést!

Klinikánk csapata nagy híve a különböző sportoknak, így természetesen a focinak is, éppen ezért állt elő egy újabb kedvezményprogrammal, mely az EB ideje alatt elérhető. Köztudott, hogy a sportolók körében milyen nagy számban fordul elő az androgén jellegű hajhullás, hiszen a kitartásért és koncentrációért felelős hormon ugyancsak illetékes a kopaszodást elindító folyamatokban.

A HairHungary csapata már számos sportolónak nyújtott végleges segítséget a hajproblémákra, többek között például Lisztes Krisztiánnak és Nyilasi Tibornak is. Most azok számára is könnyebben elérhető a hajbeültetési eljárás, akik eddig úgy gondolták, nem engedhetik meg maguknak ezt a költséget.

A kedvezményes ár mellett választhatunk még pluszba olyan konstrukciót is, mely számunkra a legjobban megfizethető. Legyen szó a kamatmentes részletfizetésről, vagy éppen a hosszabb lejáratú, kedvező egészséghitelről, mindenki megtalálhatja azt a megoldást, melynek segítségével belevághat a hőn áhított változtatásba.

További 10% kedvezményt kap mindenki, aki nyilvános blogoldalon meséli el a hajátültetés előtti és utáni tapasztalatokat, mely még nagyobb segítséget nyújthat mindenkinek, aki még a döntése előtt áll.

A többségében férfiakat érintő, öröklött jellegű kopaszodás egyetlen biztos megoldása a hajátültetés, mely már számos kopaszodónak adta vissza régi kinézetét, frizuráját. Természetesen mindenkinél más mértékben jelentkezik a hajhullás, ezért mindig személyre szabottan kerül meghatározásra, hogy hány hajszál átültetése után kaphatjuk meg azt az eredményt, amit szeretnénk.

Mostani kedvezményünknél viszont nem számít a mennyiség, hiszen egységesen, hajszálszámtól függetlenül 0,7 Euró / hajszál árban történik a hajbeültetés, amennyiben a páciens július 10.-ig, vagyis az EB végéig jelentkezik telefonon, vagy e-mailben.

 

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás:

06 (30) 883-6103 vagy 06 (70) 512-2296

> További információk a SafeSystem hajbeültetésről
> Hajbeültetés előtte-utána képek



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed