Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Dohányzás és alkohol okozta problémák

0 Komment

Köztudott tény, hogy a dohányzás súlyosan károsítja szervezetünket, főként a tüdőt veszi célpontba, de kihat más szerveinkre is. Ugyancsak ismert az alkohol romboló hatása, mely elsősorban a májat pusztítja, de szintén rossz befolyással van egész testünkre.

Az ismert problémákon túl ezen szenvedélyek olyan területeken is fejtenek ki roncsoló hatást, ahol nem is gondolnánk. Hajunk és fejbőrünk ugyanúgy ki van téve ezen káros hatásoknak, mint belső szerveink.

hairhungary hajhullás hajátültetés dohányzás alkohol vitaminhiány érszűkület káros hatásokA dohányosoknál megfigyelhető, hogy az ujjak – amelyek a cigaretta tartására elhivatottak -, és rajtuk a köröm besárgul a kátránytartalom miatt, ahogy a fogsor sem tudja elrejteni sárgás és barnás foltjait. Ezeken túl hasonló jelenségeket figyelhetünk meg a frizuránkon is, hiszen a haj teljesen fakóvá válik, a fejbőr kiszárad, elszíntelenedik.

Az alkohol szempontjából főként a rossz vérkeringés válthat ki a haj szerkezetében negatív irányú változásokat. Ezen kívül a tápanyagok súlyos hiányáról beszélhetünk, főként a vitaminok és fehérjék hiányáról, mely nagy károkat okozhat. Az alkohol ugyanis a B-vitamint közvetlenül pusztítja, amely szintén elengedhetetlen lenne a haj egészséges szerkezetéhez.

Mindkét szenvedély okozhat érszűkületet, ami szintén negatív hatással lehet a hairhungary hajhullás hajátültetés dohányzás alkohol vitaminhiány érszűkület káros hatásokfejbőrben futó hajszálerekre is, melyek a hajszálak egészségéért és táplálásáért felelősek. A rossz vérellátás következményeként kialakulhat hajhullás, a hajhagymák nem képesek a megfelelő működésre.

Hajunk egészségének megőrzése nagyon fontos, hiszen kinézetünk egyik legfontosabb eleméről beszélünk. Ezért ha a fenti, vagy egyéb okok miatt rossz irányú elváltozásokat veszünk észre frizuránkon és hajunk nagymértékben hullani kezd, feltétlenül segítségért kell fordulnunk. Néha elég különböző készítmények alkalmazása, de vannak olyan esetek, amikor már csak a hajátültetés jöhet szóba. A HairHungary klinikán mindenkinek személyre szabottan adják meg a szakszerű segítséget.

Keresse fel a HairHungary klinikát, és ismerje meg jobban a különböző eljárásokat:

HairHungary Klinika
Web: hairhungary.hu
e-mail: info@hairhungary.hu
Tel.: 06 (30) 70 90 470

Vitaminokkal a szépségért

0 Komment

Nem telhet el úgy egy nap, hogy ne hallanánk, vagy látnánk bármilyen hirdetést, figyelemfelkeltést vagy termékleírást, melyben valamilyen vitamin szükségességéről, fogyasztásának mértékéről ne tudnánk meg ezernyi apró részletet. Milliószor hajtunk el a különböző reklámtáblák előtt, vagy kapcsoljuk át két műsor között a televíziónkat anélkül, hogy felfigyelnénk erre a tudat alatti bombázásra.

hajhullás hajbeültetés hajátültetés hairhungary vitaminok szépség egészségPedig nem ártana néha megállni egy kicsit, és megfontoltan érdeklődni az után, hogy ezek a hirdetések tulajdonképpen miről is beszélnek. Általában csak legyintünk egyet, hogy „igen, tudjuk, a vitamin egészséges, és kell a szervezetnek”, de ennél többről van szó.

Az egészségünkhöz szervesen kapcsolódik a szépség is, hiszen ha valaki nem egészséges, akkor teljes mértékben kizárt, hajhullás hajbeültetés hajátültetés hairhungary vitaminok szépség egészséghogy szép legyen. Bőrünk, hajunk, körmeink, színűnk, szemünk csillogása és még ezer apró részlet árulkodik arról, mennyire tápláljuk szervezetünket a szükséges anyagokkal.

A szépség megőrzésében különösen nagy figyelmet igényel hajunk ápolása, melyet nem csak külső szerek használata, hanem szintén belső támogatásunk is jelenti. Ennek elhanyagolása ugyanis fénytelen, túl száraz vagy túl zsíros, töredezett, élettelen hajhoz vezethet, és nem utolsó sorban a hajhullás egyik okaként is megemlíthetjük.

hajhullás hajbeültetés hajátültetés hairhungary vitaminok szépség egészségA haj táplálásához elengedhetetlen elegendő fehérje fogyasztása, emellett A-, B-, C-, E- és H-  vitamin, vagyis Biotin bevitele például halak, különböző zöldségek, növényi olajok, citrusok és egyéb jótékony hatású ételek segítségével.

Ezen kívül akadnak olyan természetes adalékokból készített gyógyszerek, és gyógynövényes, külső használatra alkalmazható készítmények, melyek szintén táplálhatják frizuránkat.

Ha azonban valaki olyan hajhullásban szenved, amely ezen ételek, készítmények és nagyfokú odafigyelés mellett sem állítható meg, akkor másfajta segítség után kell néznie. A hajátültetés olyankor is biztos és sikeres megoldást nyújt, amikor minden más próbálkozás csődöt mondott már.

Tudjon meg többet a hajátültetésről!

HairHungary Klinika
Web: hairhungary.hu
e-mail: info@hairhungary.hu
Tel.: 06 (30) 70 90 470

A kopaszodás és hajhullás problémája igen fiatal korban is jelentkezhet. Ha ezt időben észreveszi az ember, és kellő figyelmet fordít arra, hogy megakadályozza, több módszer segítségét veheti igénybe.

hajhullás kopaszodás hajátültetés hairhungary gyógyszerek vitamin módszerek csodaszer gyógymód biztos megoldásLéteznek különböző gyógyszerek, melyek nem csak a hajat erősítik, hanem a köröm és bőr gondjaira is megoldást nyújtanak. Ezen kívül akadnak eltérő gyógynövényes samponok, hajszeszek, illetve balzsamok, melyek használatával hajunk erősebb és fényesebb lehet.

Ha odafigyelünk táplálkozásunkra, és elegendő zöldséget, gyümölcsöt, csírákat fogyasztunk, azzal is sokat tudunk tenni egészségünkért, melybe beletartozik a haj egészsége is.

Elegendő vitamin fogyasztása sok problémától megszabadíthat minket, de nem szabad ezen módszerektől a teljes csodát várni.

hajhullás kopaszodás hajátültetés hairhungary gyógyszerek vitamin módszerek csodaszer gyógymód biztos megoldásA fent említett szereken kívül vannak népi hagyományok is arra, hogyan legyen szebb a hajunk. Ám mindent összevetve kijelenthetjük, hogy a számtalan csodaszer és gyógymód igazából csak a meglévő hajszálak szépségét növelik, esetlegesen csökkentik a hajhullás mértékét, de inkább csak átmeneti megoldásra találhatunk bennük.

Természetesen mindez attól is függ, hogy milyen fajta hajhullásról beszélünk, mi az okozója kopaszodásunknak. Mindent összevetve az összes próbálkozásnak nem csak anyagi, hanem lelki vonzatai is vannak, hiszen a folyamatos próbálkozás és esetleges csalódások megviselhetik az embert, főleg, ha a várt eredmény nem az elképzelésünknek megfelelő.

A hajhullás kellemetlen eredményére, a kopaszságra van már egy biztosabb megoldás. A HairHungary klinikán pontos diagnózis felállítása után speciális kezelési tervet tudnak összeállítani és ezen felül a fájdalommentes hajátültetési beavatkozás nyújthat számunkra végleges megoldást. Megszabadulhatunk a hónapról hónapra fennálló aggodalomtól, hogy vajon kinő-e újra a hajunk? Ne fordítson vagyonokat, energiát és idegeskedést arra, hogy hajhullását különböző csodaszerek segítségével próbálja kompenzálni, mert sajnos hosszútávon ez nem fog sikerülni. Inkább válassza a biztos megoldást.

Tudjon meg többet a hajátültetésről:

HairHungary Klinika
Web: hairhungary.hu
e-mail: info@hairhungary.hu
Tel.: 06 (30) 552 0940

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed