Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Vajon megalázó vagy ötletes?

0 Komment

Egy plafonon elhelyezett tükörnek sejtelmes funkciója lehet, sokan helyből egy jól felszerelt hálószobára asszociálhatnak, ám egy kanadai hajklinika szerint hordozhat más üzenetet is.

A Vancouveri metróvonalon egy érdekes reklámhordozóval találkozhatunk, melynek mi magunk lehetünk a főszereplője. Egy kanadai klinika a hagyományos reklámtól eltérően egy tükröt helyezett a plafonra, ahol a kopaszodó emberek fejbúbja tökéletes panorámaként köszönhet vissza a bámészkodó emberek felé. A tükörre ragasztott üzenet lényegre törő, mivel a hajhullásra, kopaszodásra kínál megoldást a klinika elérhetőségeivel. A reklámnak vegyes fogadtatása volt, az ötletessége vitathatatlan, ugyanakkor felvetődik a megalázottság fogalma, hiszen sokak számára a kopaszodás egyfajta lelki teher is lehet.

vancouver hajbeültetés hajátültetés fue2 safesystem hairhungary dht kopaszodás hajhullás

Számos fiatal és középkorú férfi szenved az úgynevezett androgén jellegű kopaszodás problémájával, akiknek pedig az örökletes kopaszodás előrehaladott, már tükörre sincs szükségük, hiszen tisztában vannak saját állapotukkal. A kérdés mindössze annyi, hogy a hajhullás, kopaszodás megelőzése vagy kezelése érdekében megteszünk-e mindent? A HairHungary klinika a kanadai reklám módszer helyett inkább ingyenes konzultációt követően segít bárki számára, és egy megfelelő kezelési tervet állít fel személyre szabottan, a pontos diagnózis megállapítása után. A ritkuló haj vészjósló lehet, ami egyáltalán nem vicces, és hogy hajkoronánkat ne veszítsük el idő előtt, érdemes a klinika hajspecialista orvosainak véleményét kikérni.

Az androgén jellegű kopaszodás visszafordítására egyetlen bevált módszer van jelenleg, mely nem más, mint a hajátültetés. Olyan, hogy hajnövesztő szer ugyanis nem létezik, a kívánt hajkorona visszaállítására a klinika az Egyesült Államokban szabadalmaztatott SafeSystem-FUE műtéti eljárást alkalmazza. A kifejlett technika gyors, garantáltan hatásos, és végleges segítséget nyújt. Azok a páciensek, akik már átestek ilyen beavatkozáson, egytől-egyig vidámabbak, élettel telibbek lettek, miután visszakapták önbizalmukat és az elveszett hajszálakat.

Az újonnan beültetett hajszálak soha nem hullnak ki, ugyanis a tarkótáji donor patkó alakú területén található hajszálak ellenállnak a DHT (dihydro tesztoszteron) hatásának, mely az androgén jellegű kopaszodás fő okozója. Pontosan ezt a genetikai sajátosságot használják ki a klinika specialistái a hajátültetés során.

A HairHungary klinika honlapján számos referenciát találhatunk és a youtube csatornán is fellelhető egy-két siker történet.

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás:
06 (30) 552-0940

HairHungary Klinika
www.hairhungary.hu
info@hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed