Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egy fotó ereje

0 Komment

Bármilyen nehezebb választás előtt állunk, az biztos, hogy van egy pont, amikor valami túllendít minket, és segíti meghozni a helyes döntést. Ez lehet akár egy egészen kicsi apróság, ami mégis nagy  mérföldkövet jelent az illetőnek. Így van ez akkor is, ha valaki változtatni akar, de még nem döntött véglegesen.

Annak ellenére, hogy a hajátültetés jelenti az egyetlen biztos és végleges megoldást az öröklött jellegű kopaszodás hagyta hajatlan területek eltüntetésére, mégis nagyon sokan hezitálnak a kopaszsággal küzdők közül, hogy meg merjék-e lépni ezt a lehetőséget. Ez természetes, hiszen nem kis dologról van szó, és alapjában véve mindenki tart attól, ha egy beavatkozáson kell túlesnie.

Ráadásul ebben az esetben nem egy olyan betegségről beszélünk, amikor az egészségünk a tét, tehát nem érezzük azt az égető szükségességet, ami általában megelőzne egy komolyabb műtétet. Itt ugyanis van választási lehetőségünk, dönthetünk úgy, hogy teszünk az egészre, és megpróbáljuk leélni életünk hátralévő részét új kinézetünkkel. Ez azonban akármennyire is egyszerűen hangzik, nem az. Hiszen, ha valakinek problémája van azzal, hogy néz ki, az bizony rengeteg másfajta kárt is eredményezhet.

hajhullás kopaszodás öröklött kopaszodás hajátültetés hairhungary blog páciens döntés fotó tükörkép elégedetlenség változtatás

Azok is sok esetben húzzák az időt a döntéssel, akiknél már kirajzolódott, hogy mit is szeretnének. Ez egyszerűen egy emberi vonás, azonban általában ilyenkor jön valami, ami úgymond ad egy löketet, hogy vágjunk neki a dolognak. Ez lehet akár egy reggeli arcmosás, mely után a tükörbe bámulunk, vagy éppen nyúlhatunk a fésűért, amikor ránk zuhan az érzés: „cselekedni kell”!

De elhozhatja ezt egy fotó is, melyen visszanézve magunkat elfog a tettvágy, hogy nem várhatunk tovább. A HairHungary Klinika egyik páciense így ír blogjában erről az érzésről: „Azt hiszem, egy fotóval kezdődött az egész …. A fotós sikeresen rátalált arra a beállításra, ami a legtökéletesebben kiemeli a fejem tetején megcsillanó napfényt. Bár talán nem is nagyon kellett ehhez erőlködnie... „

Az azóta elégedett páciensen kívül már rengeteg kopaszodónak adta vissza ez az eljárás nem csak az elveszettnek hitt frizurát, hanem a kívánt külsőt és azt a tükörképet, amit szívesebben látnak. A döntést tehát érdemesebb minél hamarabb meghozni, és, ha kell valami, ami átbillenti a tétovázót, az legyen az eddigi sikertörténetek nagy száma mellett az elérhető eredmény, amire mindenki vágyik.

A hajhullás okairól, a hajátültetésről és a többi lehetséges kezelésről itt olvashat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed