Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Totál szívás

0 Komment

Valójában ez a két szó nagyon sok dolgot takarhatna, de most egy sorozatról lesz szó, melynek ez volt a magyar címe. A „Breaking Bad” egy Vince Gilligan által rendezett, díjnyertes, amerikai drámasorozat, melyet itthon is végignézhettek a magyar sorozatkedvelők. Kicsit elmélyedve a szériában a főszereplőt nézzük meg most közelebbről.

Sokat beszéltünk már arról ugyanis, hogy a színészeknek rengetegszer kell olyan dolgokat is bevállalniuk szerepük kedvéért, ami egyébként eszükbe sem jutna. Most ismét egy ilyen szituációval találkozhatunk ebben a sorozatban, ugyanis a főhősnek meg kellett válnia frizurájától ahhoz, hogy a karakter tökéletes legyen.

A főszereplőnél ugyanis, aki egy középiskolai kémiatanár, előrehaladott tüdőrákot állapítanak meg, és ekkor úgy dönt, rossz útra lép, vagyis kábítószer előállításba kezd. Mindezt azért teszi, hogy még halála előtt biztosítani tudja családja jövőjét. A főhős egyre veszélyesebbé és erőszakosabbá válik a történet folyamán, éppen ezért is, illetve a betegsége miatt is megválik teljes frizurájától, és kopasz lesz. A karakterhez sokkal jobban illik a tar fej, így a készítők telitalálatot lőttek ezzel a részlettel. Emellett pedig Bryan Cranston, aki eljátssza a figurát, meg is kapta a legjobb színésznek járó díjat drámasorozat kategóriában.

Bryan Cranston egyébként nem küzd kopaszodással, tehát ténylegesen egy nagy áldozatot hozott a sorozat kedvéért, és valljuk be, nem is igazán áll neki jól a hajatlanság, azonban a karaktert tökéletesen hozta így.

A való életben szerencsések vagyunk abban, hogy bármi éri frizuránkat, dönthetünk arról, hogy elfogadjuk-e, vagy inkább nem beletörődve küzdünk a kopaszság ellen. Mivel nem mindenkinek áll jól, ezért sokan utálják az egyre növekedő kopasz területeket. Ilyen esetekben lehet segítségükre a hajátültetés, mely képes visszavarázsolni régi hajzatukat.

 

Tudjon meg többet a hajhullás okairól és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed