Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Sapkás gondok

0 Komment

A mobiltelefonok, táskák, cipők és egyéb kiegészítők mellett a különböző fejfedők is nagyonhajhullás hajátültetés hairhungary kopasz sapka töredezett haj kedveltek mind a férfiak, mind a nők öltözködésében. Mivel a sapkák tekintetében is egy végtelen skáláról beszélhetünk, ezért mindenki megtalálhatja a magához illő darabokat.

Az alkalmi kalapoktól, a fejdíszeken keresztül, a sportos baseballsapkákig rengeteg lehetőség közül választhatunk, ha valamit szeretnénk viselni fejünkön. Egy-egy fejfedő nagyon fel tudja dobni az összképet, emellett pedig sokszor kényelemből vagy a hideg ellen viselik őket.

A sok jó tulajdonságuk mellett sajnos negatív oldalról is meg kell világítani a sapkákat. Ha csak alkalmakkor hordjuk őket, semmi problémát nem okoznak, viszont ha viselésük rendszeres, akár mindennapos, akkor bizony kárt tudnak tenni hajunkban.

Sokszor lehet látni, hogy valakin mindig baseballsapka van, mert az kényelmes neki, esetleg azzal takarja el pont a sapka által okozott hajproblémákat, ezzel pedig csak további roncsolást eredményez. Illetve vannak olyanok is, akik divatból vagy vallási okokból hordanak fejfedőket, náluk szintén előfordulhatnak gondok.

A sapkák ugyanis túlzott viselés esetén rongálhatják a haj hajhullás hajátültetés hairhungary kopasz sapka töredezett hajszerkezetét, töredezettséget okozhatnak. Ezen felül a fejbőr sem tud rendesen lélegezni, ami szintén káros a hajhagymákra nézve. Először a sapka lenyomja a hajat, majd a lapítás után a tartását vesztett haj kopni kezd, akár erősebb hajhullást is létrejöhet.

Amennyiben időben észrevesszük ezt a problémát, és leteszünk az okozója túlzott hordásáról, odafigyeléssel és kellő kezeléssel vissza lehet nyerni hajunk egészségét. Viszont ha a károsodás nagyfokú, nem biztos, hogy hajunk regenerálódni tud.

Ilyen, valamint más okokból történő hajhullások esetében lehet segítségünkre a hajátültetés, mely egy biztos sikereket nyújtó eljárás. Segítségével hajunk ismét a régi lehet, és a kopasz, kopott részeket elfelejthetjük.

Tudjon meg többet a hajátültetésről:

HairHungary Klinika
Web: hairhungary.hu
e-mail: info@hairhungary.hu
Tel.: 06 (30) 70 90 470

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed