Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Visszatekintés

0 Komment

Általában az év vége mindig az újévi fogadalmakról szól, de ilyenkor persze arra is szakítunk időt, hogy kicsit visszatekintsük az elmúlt évre és időszakra, ami mögöttünk van. A HairHungary Klinika is büszkén időz el egy kicsit minden sikertörténeten, amelyhez eddig segítséget nyújtott, és persze jövőre is várja mindazokat, akik változtatni szeretnének!

Idén is nagyon sokan érezték úgy, hogy gyérülő hajzattal nem tökéletes az életük. A kopaszodás – külön kiemelve az öröklött jellegű hajhullást – nagyon sokak életét megkeseríti. Viszont amellett, hogy még mindig rengetegen félnek meghozni a döntést, és ódzkodnak bárminemű beavatkozástól, egyre többen választják a hajátültetés nyújtotta biztos és végleges segítséget.

hajhullás kopaszodás hajátültetés mezoterápia prp drakula-terápia törőcsik dani sorozat hairhungary

Emellett persze más problémák is előfordulnak hajzatunkkal, és nagyon sok esetben beszélhetünk olyan átmeneti hajhullásról, ami persze orvosolható, mégis károkat eredményez, melyek segítség nélkül csak nagyon lassan tűnnek el, ha egyáltalán eltűnnek. Ilyen esetekre is tartogat személyre szabott megoldásokat a Klinika, legyen szó akár a mezoterápiás, vagy a „Drakula-terápiaként” is emlegetett kezelésekről. Idén utóbbi nyújtott segítséget például az egyik legismertebb magyar sorozat sztárjának, Törőcsik Daninak is, aki azért választotta ezt a beavatkozást, mert újra erős hajzatot szeretett volna.

Továbbá gyakran segítséget jelenthet a különböző külső, illetve belső szerek alkalmazása is, melyek széleskörű palettával biztosítják, hogy mindenki megtalálja azt, amelyre szüksége van. A kopaszodás nem csak a férfiak, hanem a nők rémálma is, és ez nem véletlen. Amint gyérülni kezd a frizura, teljesen megváltozhat egész külsőnk, és ez a legtöbb esetben sajnos nem tartozik a pozitív változások közé. Az azonban, hogy mit kezdünk ezzel a helyzettel, már a mi döntésünk.

hajhullás kopaszodás hajátültetés mezoterápia prp drakula-terápia törőcsik dani sorozat hairhungary

A HairHungary Klinika csapata jövőre is vár mindenkit, aki nem szeretne többé beletörődni abba, hogy hajzata már nem olyan, mint régen. A végeredmény mindenképpen pozitív változásokat tartogat, hiszen nem csak dúsabb hajkoronánknak örülhetünk, hanem környezetünk elismerése is jóleső érzést ad majd. Felülmúlhatatlan lesz újra olyan frizurát hordani, ami ténylegesen hozzánk illik. Vágjunk bele, és nem fogjuk megbánni!  

Bővebben a Klinikáról, valamint a hajhullás okairól és a lehetséges kezelésekről itt olvashat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Sorozatsztár Drakula-terápián

0 Komment

Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat mindenki által „Kristófként” ismert szereplője azért kérte a HairHungary Klinka csapatának segítségét, mert úgy érezte, gyengülni kezdett frizurája. Mivel eddig mindig erősnek látta hajzatát, most feltűnt számára, hogy két oldalt már nem a régi, ezért úgy érezte, jobb, ha időben tesz ez ellen.

A sorozatsztár az úgynevezett PRP-, más néven Drakula-terápián esett át, mely ilyen esetekre tökéletes megoldás lehet mindenki számára. Ez a fajta kezelés nem csak a hajzat területén alkalmazható, hiszen megoldást jelenthet ízületi fájdalmak, különböző gyulladások, sarok és talpfájdalmak kezelésében, de bőrfiatalításra is használják.

A hajkezelések esetében abban rejlik jótékony hatása, hogy visszaerősíti az elgyengült hajszálakat, ezzel biztosítva, hogy újra élettel telibb frizuránk lehessen. Az eljárás során saját vérünket alkalmazzák, abból nyerik ki a PRP-t, vagyis a koncentrált saját vérsavót, majd ezt injektálják vissza a bőrbe, ez pedig azt eredményezi, hogy a növekedési faktorok magas koncentrációban halmozódnak fel.

A Drakula-terápia hölgyeknek is igencsak ajánlott, hiszen a legtöbb esetben náluk beszélünk olyan átmeneti hajhullásról, hajgyérülésről vagy a hajzat állapotának romlásáról, mely esetek többségében ahhoz, hogy a végkifejlet pozitív lehessen, mindenképpen segítségünkre lehet ez a kezelés. Ugyanis, ha a hajritkulás oka megszüntethető, akkor már csak azzal kell foglalkoznunk, hogy a frizura helyreálljon, és eltűntethessük a kellemetlen időszak nyomait. Beszélhetünk ilyenkor a stressz vagy éppen a lelki bajok okozta hajhullásról, de szóba jöhet gyógyszeres kezelések mellékhatása, vagy a folyamatos hajfestés is. Minden esetben a hajzatnak nagyon hosszú időre van szüksége ahhoz, hogy regenerálódni tudjon, éppen ezért nagy segítséget jelenthet a sajátvér terápia, mely biztosítja a fejbőr és a hajhagymák tökéletes és egészséges működését.

A hajvisszaállítás után pedig biztosak lehetünk benne, hogy ismét önbizalommal telve és nyugodt szívvel fogunk a tükörbe nézni majd, hiszen frizuránk az egyik legfontosabb eleme kinézetünknek és személyiségünknek egyaránt. Törőcsik Dani is jól tette, hogy ezt az eljárást választotta, mert gondoljunk csak bele, milyen furcsa lenne nem dús hajzattal látni nap, mint nap a képernyőnkön!

Bővebben a kopaszodásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed