Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A hagyományokat megőrizve idén is megrendezésre kerül a Nemzetközi Hajplasztikai Társaság (ISHRS) éves rendezvénye, ahol Magyarországot ismét a HairHungary klinika fogja képviselni. A tavalyi évhez hasonlóan, a hazai hajklinika az egyik páciensét is meghívja a világ legnagyobb hajplasztikai konferenciára, hogy új kezelési módszerét megismertesse más szaktekintélyek jelenlétében.

A szakmai újdonságok, fejlesztések mellett 2012-ben a HairHungary klinika a világ 6 másik klinikájával karöltve egy bemutatóval készült, mely a SafeSystem-FUE hajátültetési módszer hatékonyságát és kiváló eredményeit prezentálta. A Bahamákon megtartott rendezvényen ezen felül a magyar klinika egy saját meghívott páciensén keresztül bemutatott egy táplálék kiegészítő proteint, melyet az amerikai szaktekintély Dr. Larry Shapiro kezdett el használni a gyakorlatban.

Mint ismeretes a hajátültetési beavatkozások után a beültetett hajszálak 2-3 hónap múlva kihullnak és csak ezt követően indulnak meg a friss hajszálak növekedése. Ilyenkor a páciensek néha megijednek, független attól, hogy a műtét előtti tájékoztatásban a szakorvosok erre minden alkalommal külön felhívják a figyelmet.

Az alkalmazott és bemutatott táplálék kiegészítő a beavatkozások utáni hajregenerációt hivatott felgyorsítani. A magyar szakemberek által is használt speciális kezelés során a hajátültetési műtét utáni természetes hajhullást (alvó fázist), sikerült a protokoll segítségével elkerülni, így a páciens beültetett hajszálainak mintegy 80%-a azonnali növekedésnek indult. Ez a jövőre nézve egy rendkívül pozitív változást hozhat a hajplasztika területén.

Dr. Christian Schmitz (PureHair.de), Zakariás Dávid (HairHungary) és a "nyertes" páciens, valamint Dr. Larry Shapiro

A HairHungary klinika páciensei tehát szerencsések lehetnek, hiszen azon felül, hogy a legfejlettebb hajátültetési eljárásban részesülhetnek, immáron az utókezelések is világszínvonalon folyhatnak a jövőben. Ráadásul az egyik szerencsés páciens ott lehet San Francisco-ban az ISHRS soron következő konferenciáján méghozzá a klinika vendégeként.

Bővebben a hajátültetésről és a kopaszodás kezeléséről:
HairHungary Klinika
www.hairhungary.hu

12
»

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed