Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mit tegyünk, ha a pasink kopaszodik?

1 Komment

A kopaszodás problémája igencsak érzékeny érinti a férfiakat, főként, ha már nagyon korán elkezdődik ez a kellemetlen folyamat. De mi a helyzet a párjukkal? Hogyan lehet a hölgyeknek ilyenkor segíteni társukat? Hogy állhatunk hozzá a nem várt változásokhoz, hogy a végén aztán minden rendben legyen?

Az egyik leggyakrabban hangoztatott közhely, hogy csak a belső számít. Mindenki tudja, hogy nem így van, hiszen bármilyen is legyen valaki belül, annak hatalmas hatása van külsőnkre is - már amibe mi is beleszólhatunk, és nem csupán adottság kérdése. A külcsín bizony hangsúlyos szerepet kap abban, mit gondolnak rólunk, és a szimpátiában is az első helyen áll, hiszen hogyan is ismernénk meg jobban valaki belső értékeit, ha egyáltalán nem szimpatikus a megjelenése?

De persze ezzel akkor már nem kell számolnunk, ha párkapcsolatban élünk. Vagy mégis? Az idő múlásával mindenki annyi változáson esik át, hogy bizony törődnünk kell azzal a kérdéssel, így is tetszünk-e párunknak? Persze, amennyiben az érzelmek biztos lábakon állnak, nem okozhat nagy problémát semmi, de csak akkor, ha mindenről őszintén tudunk beszélni partnerünkkel, akár pozitív, akár negatív változás közben vagyunk.

hajhullás kopaszodás férfias hajhullás hajátültetés hajkezelés hairhungary párkapcsolat társ segítség

A kopaszodás nem csak azt zavarhatja, akinél elindul a hajzat gyérülése, hanem bizony párjának is okozhat kellemetlen perceket. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy emiatt kiszerethet bárki bárkiből pillanatok alatt, de az biztos, hogy nagyon fontos beszélni a problémáról. Ilyen esetekben a legjobban tesszük, ha meghallgatjuk párunkat, és őszintén elmondjuk a véleményünket. Hatalmas segítség lehet megoldások után nézni, mert sokan nem tudják, hogy mitévők legyenek, vagy pontosan azért nem kezdenek bele semmibe, és nem hozzák fel a témát, mert szégyellik.

A legjobb és legegyszerűbb eset, ha a kopaszság jól áll az embernek, ilyenkor mindkét fél számára természetes és könnyű a pár milliméteres hajzat választása, hiszen nem okoz semmilyen problémát. Azonban, ha ez nem így van, akkor kellemetlen szituációk is kialakulhatnak, érdemes minél előbb orvosolni a helyzetet.

Utóbbi esetben jó, ha tudjuk, hogy sokrétű megoldást találhatunk gondunkra. A kopaszodás korai szakaszában különböző, direkt erre kifejlesztett szerek, illetve hajkezelések állhatnak rendelkezésünkre, később pedig végleges megoldást jelenthet a hajátültetés. Egy biztos, akkor tesszük a legjobbat párunknak, ha merünk beszélni a változásokról és a lehetőségekről, hiszen ezzel segítünk a legtöbbet.

A hajhullás okairól és a lehetséges kezelésekről, köztük a hajbeültetésről itt olvashat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Hajbeültetés előtte-utána képek

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes

A sztárséf a hajbeültetést választotta

2 Komment

Nem egy műsorral robbant be a köztudatba Gordon Ramsay, aki azóta már sztárrá nőtte ki magát. Megosztó személyisége ellenére, vagy éppen következtében nagyon közkedveltek lettek ezek a produkciók, melyekben megismerhettük keményebb és kedvesebb arcát is. Az biztos, hogy az ételek terén igencsak kritikus, azonban, mint kiderült, saját külsejéhez is így áll hozzá.

A sztárséf ugyanis pár évvel ezelőtt rálépett a kopaszodás útjára, ami valószínűleg nem is kicsit zavarhatta. Mivel nem csak a főzőpult melletti teljesítménye a fontos számára, hanem megjelenése is, ezért próbált először olyan frizurákat hordani, melyek eltakarták a teret nyerő kopaszodás első jeleit. Később azonban annyira feszélyezhette frizurája gyérülése, hogy inkább más megoldást keresett.

Hajvesztése orvoslására a hajátültetést választotta, melynek segítségével azóta újra dúsabb frizurával láthatjuk viszont a képernyőkön. Mivel elég hamar lépett annak érdekében, hogy kopaszodását megoldja, ezért sokan talán észre sem vették, hogy milyen változás ment végbe a híres konyhafőnök életében.

gordon ramsay hajhullás kopaszodás hajátültetés hajbeültetés hairhungary sztár sztárséf konyhafőnök hajgyérülés

Persze egy-két szemfülesnek köszönhetően publikálásra kerültek azok a feltűnő jelek, melyek azt bizonyították, hogy Gordon több, mint valószínűleg a lehető legjobb megoldást választotta. Ha jobban megfigyeljük, látható a különbség, és persze azóta már nem csak a külföldi lapok cikkeztek róla.

Mindenesetre az biztos, hogy jól döntött, mikor a hajbeültetés mellett tette le a voksát. Az eljárás ugyanis véglegesen oldja meg a hajhullás problémáját azokon a részeken, ahol a páciens hajátültetésen esett át. Így a sztárséfnek sem kell már félnie attól, hogy újra gyérülő frizurával kell valaha is a kamerák elé állnia. Mint ahogyan a konyhában, a külsejével kapcsolatban is karakán és biztos döntést hozott, melynek köszönhetően elfelejtheti a kopaszodás okozta kellemetlenségeket.

A hajátültetés már nem csak külföldön, hanem itthon is egyre szélesebb körben segített rengeteg kopaszodónak, köztük nem csak hírességeknek, hanem olyan magánszemélyeknek is, akik nem tudtak beletörődni a gyérülő frizurájuk okozta változásokba.

Bővebben a hajhullásról és a hajátültetésről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Kopaszon vagy hajjal?

0 Komment

Nagyon sok világsztár fogadta el a kopaszságot, sőt, sokaknak már védjegyükké vált a tarság, azonban nem teljesen biztos, hogy mindenkinek jól áll ez. Vajon jól döntött például StanleyTucci, amikor a kopaszság mellett tette le a voksát, vagy jobban tenné, ha inkább új frizurát választana magának?

A híres színészt rengeteg olyan szerepben láthattuk már, ahol más és más frizurával jelent meg, de természetesen leginkább kopaszon találkozhatunk vele a filmvásznakon. Persze lehetséges, hogy könnyebbséget jelent egyes karakterek megformálásánál, ha csak simán különböző parókákba bújtatják fejét, és sokak szerint jól áll neki a kopaszság is. Ennek ellenére inkább elgondolkodhatna azon, milyen lenne ismét dús hajzattal az élet, hiszen valljuk be, akár éveket is fiatalíthatna rajta a hajkorona.

Rengeteg férfi néz szembe ugyanezzel a problémával, és sokan közülük már nagyon fiatalon tapasztalhatják a kopaszodás okozta kellemetlenségeket. Mivel kinézetünk egyik alapvető részletéről van szó, ezért nagy hatással van külsőnkre a hajzat milyensége. A férfiaknál leggyakrabban előforduló, öröklött típusú hajhullást ráadásul maximum csak késleltetni lehet picit, igazi megoldásként viszont egyetlen eljárás jöhet szóba, méghozzá a hajátültetés.

A beavatkozás során a tarkótáji donorterületről ültetnek át hajszálakat azokra a fejrészekre, ahol különösen gyér már a hajzat. Az új helyükön pedig úgy fognak viselkedni az átültetett hajszálak, mint az eredeti területükön, és nem hullnak ki, ami végleges biztonságot ad a pácienseknek. Az öröklött kopaszodás esetén általában a homlokvonal húzódik gyorsan feljebb, illetve a fejtetőn kezd egyre inkább gyérülni a hajzat. A hajátültetést követően újra olyan lehet frizuránk, mint régen, és ez több esetben is fiatalodást, az önbizalom visszaszerzését és természetesen kisugárzásunkban is pozitív változást eredményez majd.

Amennyiben a kopaszság rossz hatással van lelki világunkra, és nem érezzük miatta jól magunkat a bőrünkben, nem szabad beletörődni, hiszen van rá megoldás. Stanley Tucci talán azt hiszi, sármosabb és férfiasabb mostani hajzatával – vagyis inkább hajzatának hiányával -, ám ha belevágna a hajátültetésbe, egyértelmű, hogy csak pozitív visszajelzéseket kapna külsejével kapcsolatban.  

 

Ismerje meg jobban a hajhullás okait, illetve a hajátültetést:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Kopaszság a filmvásznon

0 Komment

A kopaszság nagyon sokaknak jelent kellemetlenséget, és ez alól bizony a színészek sem kivételek. Jó pár olyan filmcsillagot ismerünk azonban, akiknek már szinte védjegyük a kopaszság, viszont közöttük a többségnek jól is áll. Ezzel nem mindenki van így, azonban a filmiparban néha jól jöhet a tarság.

A filmek világában néha olyan dolgok érzékeltetésére használják a kopaszságot, melyek másképp, például dús hajzattal nem lennének ugyanazok. Ilyenek például a kemény rosszfiúk, illetve a horrorokban és thrillerekben látott, néhány kósza hajszállal rendelkező őrültek. De rejlik még más lehetőség is ebben, méghozzá olyan esetekben, amikor egy filmen vagy sorozaton belül az idő múlását akarják érzékeltetni.

Ezt nagyon könnyen megtehetik úgy, hogy a jelenben zajló eseményeket felveszik a színész eredeti, kopasz megjelenésével, majd a korábbi szálakhoz készítenek egy jó kis parókát. Ezt láthatjuk például „A törvény nevében” című sorozatban is, Woody Harrelson alakításában, ahol 17 év a különbség a jelenetek között. Természetesen mindezt fordított módszerrel is elérhetik, ebben az esetben a kopaszságot alakítják ki maszkírozással, de ez egy kissé nehezebb feladat már.

Akit utolér a kopaszodás, nem mindig dönthet amellett, hogy beletörődik, hiszen külsőnk igencsak központi és meghatározó részletéről beszélünk, ha pedig valakinek nem áll jól a tarság, annak bizony megoldás után kell néznie, és ha lehet, minél előbb.

A férfiak esetében legtöbbször az öröklött kopaszodásról beszélhetünk, mellyel sajnos nem lehet felvenni igazán a kesztyűt. Késleltetni és hátráltatni ugyan megpróbálhatjuk, de az egyetlen biztos megoldást ilyenkor csak a hajátültetés jelentheti. A fent említett sorozatban rendőrnyomozót alakító filmcsillag is elgondolkodhatna ezen a lehetőségen, hiszen akármennyire is jóképű maradt és tulajdonképpen még illik is hozzá a kopaszság, valljuk be, a fiatal énjét megnézve bizony tényleg fiatalosabb lenne dús frizurával.  

Keresse fel Klinikánkat, hogy többet megtudhasson a hajhullásról és a hajátültetésről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Kevesebb hajszál is nagy változás

0 Komment

A kopaszodás kérdéséhez nagyon eltérő módon állnak hozzá az emberek. Van, akit már pár hajszál elvesztése is sokkol, és minden nap nézegeti magát a tükörben, hogy mennyire látszik már ki a fejbőre, de olyan is akad, akinek hiába indul meg nagymértékben a hajhullása, akkor sem akar tudomást venni róla, esetleg olcsó trükkökkel próbálja eltüntetni a nyomokat.

kopaszodás hajhullás hajátültetés hajbeültetés hairhungary kevesebb hajszál hajritkulás tarság kopasz fej nagy változás

Egyik eset sem jó, hiszen ha feleslegesen ijedezünk, annak sincs értelme, és az is rossz döntés, hogyha homokba dugjuk a fejünket, amikor már elért minket a kopaszodás problémája. Ugyanis előbbi esetben csak szükségtelenül aggódunk, utóbbiban viszont annak ellenére, hogy ha időben szakemberhez fordulnánk, talán orvosolhatnánk gondunkat, megvárjuk, hogy túl késő legyen, amikor már drasztikusabb segítségre lesz szükség.

A férfiaknál gyakrabban előforduló öröklött kopaszodás esetében is fontos, hogy hamar tegyünk a kopasz foltok ellen. Ilyen esetekben az egyetlen biztos megoldást a hajátültetés jelenti, viszont nem kell megvárnunk azt, hogy az egész fejtetőnk tar legyen ahhoz, hogy ezt a lehetőséget kihasználjuk. Higgyük el, hogy már a kisebb kopaszodásnál is rengeteget jelenthet a kevesebb hajszál beültetése is.

A HairHungary Klinikán november végéig most azok is őrületesen jó kedvezménnyel juthatnak hozzá egy ismét dús frizurához, akiknek csak kevesebb hajszál szorul az átültetésre. Érdemes tehát belevágni, hiszen ugyanolyan jó áron eshetünk át a beavatkozáson, mint akiknél több mint 5000 hajszálat kellene átültetni.

Lehetséges, hogy eddig azt gondoltuk, ez még csak kismértékű kopaszság, alig észrevehető vagy éppen még ráérünk ezzel foglalkozni, azonban mégis el fogunk csodálkozni majd azon, hogy a hajátültetés után hiába csak kevesebb számú hajszál került át a kényes helyekre, akkor is hatalmas változást eredményezett már most. Ne habozzunk hát meghozni a döntést, az eredménnyel mindenképpen elégedettek leszünk!

> Hajbeültetés kedvezményprogram (november 30-ig)

> További információk a SafeSystem (FUE2) hajbeültetésről

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra: 06 (70) 512-2296
HairHungary Klinika

«
12

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed