Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Dögös szemöldök

0 Komment

Bár sokáig az volt a divat, hogy minden hölgy olyan vékonyra szedte szemöldökét, amennyire csak lehetséges volt, illetve sajnálatos módon a csak tetovált szemöldök is teret nyert egy időre, ma ismét a vastagabb, dús, formás szemöldök van terítéken, és valljuk be, ez a természetesség a legdögösebb ezen a téren.

Sajnos azonban sokan vannak, akiknek valamilyen oknál fogva – ez lehet genetika is, vagy egyszerűen a korai öregedés jele, és persze a fent említett divatok túlzott követése – gyérebb és silányabb ez a szőrzetük, és bármit tesznek vele, sajnos nem lesz szebb a végeredmény. Szemceruzával ugyanis egyszerűen nem vagyunk képesek olyan szemöldököt rajzolni, mely természetesnek hatna, ráadásul nagyon ügyesnek kell lennünk ahhoz, hogy egyáltalán valahogy kinézzen még akkor is, ha ezt a kifejezetten erre való kis fésű segítségével próbáljuk meg. Ha pedig tetováltatni járunk a dúsabb kinézetért, sajnos az azt eredményezi, hogy idővel még inkább ritkulni fog szemöldökünk szőrzete.

Éppen ezért érdemes megfontolnunk a szemöldök beültetést, mely nem csak vastagabb és formásabb szemöldököt eredményez, hanem mindezt úgy teszi, hogy a lehető legtermészetesebbnek hasson. Nem is lehetne más, hiszen az eljárás során saját, tarkótáji hajzatunkból ültetnek át hajszálakat, gondosan ügyelve arra, hogy tartsák a szemöldökszőrök irányát.

A beavatkozás után természetesen szükséges lesz majd a szemöldökünk folyamatos karbantartására, hiszen a beültetett szálak növekedése valamennyire eltér a szemöldök szőrzet növekedésétől. De valljuk be, épp, mint ahogyan a formázás miatt kiszedjük az egyes, rossz helyre nőtt szálakat, az sem jelent több időt és elfoglaltságot, hogy az új, beültetett szemöldökünket vágjuk, igazítsuk. Sőt, egy idő elteltével, mivel a beültetett szálak alkalmazkodni fognak jelenlegi helyükhöz, már egyre kevésbé kell erre figyelni.

A végeredmény pedig mindenki számára tetszetős lesz, akár magunkról, akár a külvilágról beszélünk. Arcunk visszakapja igazi karakterét, személyes báját, hiszen a szemöldök az egyik legmeghatározóbb része. Emellett pedig új szemöldökünk nem csak dögös lesz, hanem természetes is. A HairHungary Klinika személyes konzultációra várja mindazokat, akik ilyen szemöldökök boldog tulajdonosai szeretnének lenni. 

 

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás:

+36 70 512 2296
+36 30 883 6103

Hódít a vastag szemöldök

0 Komment

Arról már tettünk említést, hogy mint mindennek, a szemöldöknek is megvan a maga divatja, mely természetesen folyton változik. Mostanában egyre több sztárt lehet látni a régi stílusú, vastag szemöldökkel, mely leginkább Audrey Hepburn-re emlékeztet.

audrey hapburn miley cirus Keira Knightley catherine hercegnő hajhullás kopaszodás hajátültetés hajbeültetés hairhungary szemöldök beültetés vastag szemöldök rihanna

Nincs is ezzel semmi baj, hiszen a vastag, mégis ívelt szemöldökök sokkal nőiesebben mutatnak, mint az előző divat, amikor nagyon vékonyra vagy akár teljesen kiszedték a lányok a szem eme látványos keretét, és olyankor csak egy csíkot rajzoltak vagy tetováltattak maguknak a helyére.

Persze nem szabad átesni a ló túloldalára sem, mint ahogy ezt például Rihanna tette. Új lemezborítóján annyira vastag szemöldökökkel jelenik meg, hogy azt egy kissé már túlzásnak érezhetjük. A nőies dússágot képviselik viszont: Miley Cirus, Keira Knightley és Catherine hercegnő is.

A legtöbben ezt a kinézetet el tudják érni úgy, hogy nem szedik ki nagyon, hanem hagyják kissé vastagabbá nőni a szemöldököket, és csak a formázáskor húznak ki egy-egy szálat. Nem csak természetes lesz a hatás, hanem igazán nőies és szép.

Azonban sokaknak nincs ehhez elegendő szemöldökszáluk, így ők vagy megelégednek saját, vékony vonalaikkal, vagy segítséghez fordulnak, hogy nekik is gyönyörű, ívelt és vastag szemöldökük lehessen. Tökéletes megoldás erre ugyanis a hajátültetés, mely eljárást arra fejlesztettek ki, hogy ha valaki olyan kopaszodással küzd, melynek maradandó nyomai lennének, akkor is visszanyerhesse eredeti frizuráját. Ilyenkor a saját donorterületünkből - ahonnan nem hullik ki a haj - ültetnek át hajszálakat azon területekre, ahol a hajzatunk magától már nem képes újra kinőni.

Ugyanezzel a beavatkozással elérhetjük, hogy tarkótájból kivett hajszálaink szemöldökünket dúsítsák ezután, és az átültetést követően már csak annyi lesz a dolgunk, hogy ügyesen karbantartsuk új, élettel teli, vastag szemöldökünket.  

Ismerje meg jobban a szemöldök beültetést, illetve a hajátültetést:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Szemöldökparóka

0 Komment

A divatot követni annyira nehéz, hogy néha sajnos olyan visszafordíthatatlan és meggondolatlan dolgokra vagyunk képesek, melyet később aztán megbánunk, főleg, mikor a divat saját maga ellentéte lesz. Így van ez például a szemöldökkel is, ami miatt egy új őrület kezd hódítani, méghozzá a szemöldökparóka.

Pár évvel ezelőtt még a vékony szemöldök számított trendinek, sokan nagyon kiszedették, gyantáztatták, és számos tetovált, szinte csak egy csíkként viselt szemöldök jött szembe velünk az utcán. A rajzolt és túlságosan is levékonyított szemöldök mára már divatjamúlt lett, éppen ezért verhetik a fejüket a falba azok, akik lézeres szőrtelenítéssel akarták kényelmessé tenni a vékony csík viseletét.

hajhullás szemöldök vastag szemöldök hajátültetés szemöldökparóka szemöldök beültetés hairhungary kopaszUgyanis a mostani divat szerint az számít szép szemöldöknek, amelyik dús, ívelt és szélesebb. Nem vitatható, hogy sokkal nőiesebb és csábosabb tekintetet tud adni, persze csak normális keretek között, hiszen ezt is ugyanúgy kell formázni, alakítani, hogy szép legyen.

A szemöldökparókát azoknak találták ki, akik a régebbi divatot követve megváltak szép szemöldöküktől, így nem tudják már visszavarázsolni a dús íveket. A paróka ragasztós felületű, így tudjuk ráhelyezni a megfelelő helyre. Viszont csak pár órát marad ott, ahol szeretnénk, és bizony elég kellemetlen lehet, ha rosszkor csúszik félre.

Éppúgy, mint a rendes parókát, a szemöldökparókát is ki tudjuk cselezni egy sokkal valóságosabb és természetesebb eredményt nyújtó eljárással. A hajátültetés lényege, hogy a kopasz foltokat a tarkótáji hajzatból átültetik, így onnan az már sosem fog kihullani, hajunk újra dús lesz. A szemöldöknél ugyancsak lehet alkalmazni a hajátültetést, ilyenkor szintén a hajzatból ültetnek be a szemöldök részbe szálakat. Az eredmény gyönyörű, dús, ívelt szemöldök lesz, mely esetben sosem kell félni attól, hogy elcsúszik, leesik és egyéb kellemetlen helyzetekbe hoz minket a felragasztott pótlás.

Bővebben a hajátültetésről és a szemöldök beültetésről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Rakoncátlan szemöldökök

0 Komment

Szemöldökünk, bár sokan azt hiszik, nem arra való, hogy a legújabb divatot kövessük formáik egyengetésével. Mindenkinek meg kell találni az adottságokhoz leghűbb, és az arcformához ugyancsak passzoló alakot, vastagságot. De sajnos ez sokszor nem sikerülhet egyszerűen.

hajhullás kopaszodás hajátültetés hairhungary szemöldök szemöldök beültetés

Arcunk egyik meghatározó eleme a szemünk fölött húzódó vonal, amely bizony mindenkinél más és más. Fontos szerepet tölt be, hiszen mimikázunk vele, érzelmeket tudunk kifejezni segítségével és arcunk karakterét is nagyban befolyásolja. Mint a frizurának, sajnos a szemöldöknek is voltak már különböző divatjai, egyes korszakokban a szedetlen, vastag, akár össze-vissza álló forma volt a nyerő, máskor pedig ennek ellentéte.

Volt olyan időszak, amikor minden nő vékonyabbnál vékonyabb szemöldököt készített vagy készítetett magának, sőt, sokan le is borotválták teljesen, hogy olyat tetováltassanak maguknak, amilyet elképzelnek. Ezt sajnos még mindig vannak, akik megteszik, pedig nincs is annál szebb, mint egy szép, dús, természetes szemöldök.

Egyetlen akadálya lehet az ilyen nőies, karakteres szemöldöknek, méghozzá, ha valakinek túl ritkás, foltokban hiányos, vagy eleve nagyon vékony. Ilyen esetekre is létezik már megoldás, méghozzá a szemöldök beültetés. Az eljárás során hajszálakat ültetnek be a szemöldök azon részeibe, ahol kevesebb a szőrszál, mint amennyi kellene. A beavatkozás után olyan gyönyörű, íves és vastag szemöldökünk lesz, amilyet csak szeretnénk.

A HairHungary Klinikán amellett, hogy a hajhullással és kopaszodással küzdő pácienseknek adnak személyre szabott segítséget, hogy régi frizuráikat visszanyerjék, az olyan hölgyeknek és természetesen uraknak is megoldást nyújtanak, akik szemöldöküket szeretnék egy kicsit gatyába rázni. Az olyan kopaszságot megoldó eljárások mellett, mint a mezoterápiás kezelés vagy a hajátültetés, bizony a szemöldök beültetés is szerepel a szolgáltatások között, hogy mindenki olyan külsővel rendelkezhessen, amilyet megálmodott magának.

Keresse fel a HairHungary Klinikát, és ismerje meg jobban szolgáltatásait:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

12
»

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed