Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egy újabb őrület: a szakállékszer

0 Komment

Arról már írtunk, hogy a szakáll ismét divatját éli, egyre több férfi dönt úgy, hogy megnöveszti arcszőrzetét. A néhány napos borosta is elterjedt még, de egyre nagyobb számban találkozhatunk az igazán hosszú szakállal is. Most viszont felütötte a fejét egy új hóbort, ami egyelőre megosztja a véleményeket.

A szakáll - ha jól áll valakinek, és van mit megnövesztenie -, igazán férfias karaktert kölcsönözhet viselőjének. Az új „találmány”, a szakállékszer azonban sokak szerint pontosan ezt a férfiasságot csorbítja meg. Néhányan persze ötletesnek tartják, de inkább még abba a kategóriába sorolhatjuk, ami akár nevetségessé is teheti viselőjét.

Kicsit valóban furcsa, amikor azt látjuk, hogy egy apró halálfej vagy egy horgony csillan meg az arcszőrzetben. Akármennyire is illenek ezek a minták a férfiakhoz, valahogy mégsem árasztják magukból a sármosságot. Persze ezt mindenki maga döntse el, hogy mennyire nyeri el tetszését az új ékszertípus, lehetséges, hogy pár év múlva már teljesen normálisnak mondható majd a viselete.

Az viszont nyugodtan kijelenthető, hogy magának a szakáll vagy a borosta viselésének igazán felívelő korszakában vagyunk, és akinek jól áll, az kevésbé nyúl manapság a borotva után. Viszont sokaknál veti fel a fejét az a probléma, hogy hiányosan vagy nagyon gyéren nő ki az arcszőrzetük. Ez ugyanúgy, ahogy a hajhullásnál is, lehet genetikai eredetű, de felléphet ez a gond számos más okból kifolyólag is, mint például, ha túl sok stressz van az életünkben. Akik pedig ebben a cipőben járnak, azok sajnos nincsenek abban a helyzetben, hogy válogassanak a különböző fazonok között.

Létezik azonban megoldás erre is, ha valaki mégis jobban érezné magát dúsabb arcszőrzettel. A hajátültetés elvére és menetére alapuló szakállbeültetés ugyanis tökéletes segítséget nyújt abban, hogy a hiányos részek, illetve a gyérebb területek is egyenletesen sűrű arcszőrzetet kapjanak. Ezután aztán majd eldönthetjük, hogy nyitottak vagyunk-e ilyen újdonságok viselésére, mint a szakállékszer, vagy sem.

 

> További információk a szakállbeültetéssel kapcsolatosan

Ismerje meg jobban a HairHungary Klinikát:

HairHungary – Hivatásunk a Haj!

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed