Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Otthoni praktikák

0 Komment

Uborkák a szemen, maszk az arcon és kencék a hajon, törölközővelotthoni praktikák házi praktikák hajhullás kopaszodás hairhungary kakukkfűtea tojásfehérje méz olíva olaj szőlőmagolaj genetika stressz hajátültetés lefedve. Ha otthoni szépségápolásról beszélünk, általában mindenkinek ez a kép ugrik be, annak ellenére, hogy ezt a módszert annyian mégsem alkalmazzák.

Száraz a bőrünk, fakó, színtelen és töredezett a hajunk, de a rohanó világban sokszor csak annyit teszünk ezek ellen, hogy magunkra kenünk valami krémet és bízunk a samponok és balzsamok jótékony hatásaiban. Ám nem biztos, hogy ezzel el is érjük célunkat.

Nem is gondolná az ember, mennyi olyan hétköznapi dolog otthoni praktikák házi praktikák hajhullás kopaszodás hairhungary kakukkfűtea tojásfehérje méz olíva olaj szőlőmagolaj genetika stressz hajátültetésvesz minket körül, melyek egytől egyig segítségünkre lehetnek abban, hogy kicsit jobb formába kerítsük külsőnket. A legtöbb ilyen „csodaszert” pedig a konyhában találjuk meg.

A tojásfehérjével összekevert kakukkfűtea például remek gyógyír a száraz hajra, melyet pakolásként kell alkalmazni, hajmosás előtt. Nem csak a haj szerkezetét állítja helyre, hanem selymessé is varázsolja frizuránkat. A hajvégek ápolása nagyon fontos, hiszen könnyen töredezetté válhatnak, erre a legjobb az olíva vagy a szőlőmagolajotthoni praktikák házi praktikák hajhullás kopaszodás hairhungary kakukkfűtea tojásfehérje méz olíva olaj szőlőmagolaj genetika stressz hajátültetés használata. Nagy ásványi anyag tartalma miatt kitűnő megoldást jelenthet a mézből készült pakolás is, mely a haj szerkezete mellett a fejbőrünk állapotát is javítja. Nem kell megijedni, nyugodtan kísérletezzünk a különböző összetevőkkel!

Van azonban olyan probléma, amelyre ezek a házi praktikák sem jelenthetnek gyógyírt. Ha hajunk nem csak száraz és rossz állapotú, hanem súlyos mértékben hullani is kezd, akkor sajnos nagyobb gondok is állhatnak a háttérben. Ilyenkor jobb, ha nem kísérletezünk különböző módszerekkel, hanem egyből szakértő segítséghez fordulunk. Hajhullás előfordulhat genetikai, öröklött problémák miatt, de okozhatja a stressz, helytelen életmód, vagy több betegség jelenlétének együttes befolyása, és számos más hatás is.

A HairHungary Klinika személyre szabottan orvosolja a hajhullás és kopaszodás problémáját. A hajátültetési eljárás az a végső megoldás, mely biztos és végleges segítséget nyújt régi frizuránk visszaszerzésében.

Tudjon meg többet a hajátültetésről:

HairHungary Klinika
Web: hairhungary.hu
e-mail: info@hairhungary.hu
Tel.: 06 (30) 70 90 470

Tom Cruise is bestresszelt

1 Komment

Tom Cruise hajhullását, házasságának a vége eredményezte. Egy házasság vége soha nem jó hír senki számára, hisz mindkét fél szenved fizikailag és érzelmileg is. Meglepő, de a hajhullás folyamatát a legtöbb embernél a stressz indítja el. Szóval érdemes erre odafigyelni.

tom cruise hairhungary hajhullás kopaszodás hajklinika hajbeültetés hajátültetés minoxidil mezoterápia telogén effluvium stressz safesystem fue2A népszerű színész feleségeit lassan úgy váltogatja, mint a tehetősebb emberek saját autójukat. Ha nem tetszik 3-4 év elég belőle, ha megszeretjük, akkor akár 8-10, de a sokat futott kilométer miatt ennyi idő után legkésőbb meg kell válni tőle. Tom Cruise legtovább második feleségével bírta Nicole Kidmannal, mostani válása előtt pedig hat évig húzta Katie Holmest-el. Néhány évvel ezelőtt derült ki sajtó hírekből, hogy Tom hajhullására minoxidil tartalmú külső készítményeket használ. Úgy tűnik most dupla adagra lesz szüksége, mert egy házasság vége rendszerint stresszel jár.

A szakemberek szerint ugyanis a hirtelen jött rossz hír, a súlyos érzelmi válságok is okozhatják az úgynevezett telogén effluviumot. Ha az emberi szervezet "sokkolva van", akkor a hajszálak 70%-a is kihullhat a "sokkot" követő 2 hónap folyamán. Fésülködéskor ilyen esetekben a haj maroknyi mennyiségekben is landolhat a kezünkbe. Ez a leírt állapot az akut telogén effluvium. A legtöbb esetben nincs szükség ezek gyógyítására, a legfontosabb dolog a kiváltó ok behatárolása és megszüntetése. Amennyiben a folyamat nem áll le, akkor viszont sürgősen szakemberhez kell fordulni.

Hosszabb stressz esetén ugyanis előfordulhat, hogy a hajunk növekedése nem indul meg. A nyugalmi fázis elhúzódó ciklusa egyre több hajhagymát roncsol, így hajunkat akár végleg is elveszíthetjük. Általánosságban elmondható, hogy a stresszes életmódunk felszámolása után hozzávetőlegesen 3 hónapon belül a hajunk növekedésének meg kell indulnia. Ha nem így van, akkor bizony fel kell keressünk a hajhullás, kopaszodás megoldására specializálódott hajklinikát.

Hajhullás esetén a HairHungary klinika lehet segítségünkre, mivel a pontos diagnózis megállapítása után egy megfelelő kezelési tervet kaphatunk, hogy hajkoronánk újra régi fényében csillogjon. Az alkalmazott eljárások számos alternatívát kínálnak, mivel minden esetben személyre szabottan történik a lehetséges megoldás kialakítása hajhullásunk, kopaszodásunk kezelésére. Ez olykor lehet csupán a klinikailag tesztelt propecia és minoxidil tartalmú készítmények alkalmazása, mezoterápiás kezelés vagy a garantált megoldást nyújtó hajátültetési beavatkozás. Utóbbi esetben a klinika az Egyesült Államokban szabadalmaztatott legfejlettebb, úgynevezett SafeSystem-FUE eljárást alkalmazza, mely során egy félautomata eszközzel kerülnek át a tarkótáji donorterületről az egészséges ép graftok, azaz a hajszál csoportok.

Az újonnan beültetett hajszálak soha nem hullnak ki, ugyanis a donor patkó alakú területén található hajszálak ellenállnak a DHT (dihydro tesztoszteron) hatásának, mely az androgén jellegű kopaszodás fő okozója. Pontosan ezt a genetikai sajátosságot használják ki a klinika specialistái a hajátültetés során.

Látogasson a HairHungary honlapjára, ahol számos referenciát találhat, de a klinika youtube csatornáján is fellelhető egy-két siker történet. 

Konzultációs időpontfoglalás:
06 (70) 512-2296 / 06 (30) 552-0940
www.hairhungary.hu

A stresszes életmód hatásai

0 Komment

A mai világban, kiváltképp Magyarországon egyre több ember előtt tornyosul nap mint nap olyan megoldandó feladat melyek problémát okoznak és ezáltal szervezetünket stressz hatás éri. Ilyenkor számos kémiai folyamat zajlódik le bennünk, melynek egyik eredménye hajunk elvesztése is lehet.

Sok ezer évvel ezelőtt az emberiség csupán a vadállatokkal folytatott küzdelmet, vagy elmenekült előlük, vagy fegyvert fogott és harcolt. Akkoriban ez a fajta adrenalin löket energizálták őket, ám a mai folyamatos stresszes életmód elől sajnos nehéz elmenekülnünk. Az üzleti életben a magas pozícióban lévő emberek megfelelési kényszere és maximalizmusa természetes jelenség, ugyanakkor fontos, hogy mindezek mellett egészséges életmóddal tartsák karban Önmagukat.

stressz hajhullás kopaszodás hajátültetés hajbeültetés hairhungary safesystem fue2A stressz okozta megváltozott hormonszint bizonyítottan befolyásolják hajunk állapotát, miközben immunrendszerünk is meggyengülhet. A szervezet védekező mechanizmusa sajnos az egészséges hajhagymákat is megtámadja, melyek fokozatosan elgyengülnek, végső stádiumban pedig hajhullásunk is megindulhat. A megfelelő táplálkozás fontos szerepet játszik az egészséges haj megőrzésében, azonban egy előrehaladott kopaszodás esetén már szakorvoshoz kell forduljunk.

Az üzleti életben fontos a jó megjelenés, egy kezdődő kopaszodás a stressz mellé frusztrációt is okozhat, mellyel az önbizalmunk egyre csökken és sikerünket is befolyásolja. Hajhullás esetén a HairHungary klinika lehet segítségünkre, mivel a pontos diagnózis megállapítása után egy megfelelő kezelési tervet kaphatunk, hogy hajkoronánk újra régi fényében csillogjon. Az alkalmazott eljárások számos alternatívát kínálnak, mivel minden esetben személyre szabottan történik a lehetséges megoldás kialakítása hajhullásunk, kopaszodásunk kezelésére. Ez olykor lehet csupán a klinikailag tesztelt propecia és minoxidil tartalmú készítmények alkalmazása, mezoterápiás kezelés vagy a garantált megoldást nyújtó hajátültetési beavatkozás. Utóbbi esetben a klinika az Egyesült Államokban szabadalmaztatott legfejlettebb, úgynevezett SafeSystem-FUE eljárást alkalmazza, mely során egy félautomata eszközzel kerülnek át a tarkótáji donorterületről az egészséges ép graftok, azaz a hajszál csoportok.

Az újonnan beültetett hajszálak soha nem hullnak ki, ugyanis a donor patkó alakú területén található hajszálak ellenállnak a DHT (dihydro tesztoszteron) hatásának, mely az androgén jellegű kopaszodás fő okozója. Pontosan ezt a genetikai sajátosságot használják ki a klinika specialistái a hajátültetés során.

Látogasson a HairHungary honlapjára, ahol számos referenciát találhat, de a klinika youtube csatornáján is fellelhető egy-két siker történet.

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás:
06 (30) 552-0940
info@hairhungary.hu

HairHungary klinika
hairhungary

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed