Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mit tegyünk, ha a pasink kopaszodik?

1 Komment

A kopaszodás problémája igencsak érzékeny érinti a férfiakat, főként, ha már nagyon korán elkezdődik ez a kellemetlen folyamat. De mi a helyzet a párjukkal? Hogyan lehet a hölgyeknek ilyenkor segíteni társukat? Hogy állhatunk hozzá a nem várt változásokhoz, hogy a végén aztán minden rendben legyen?

Az egyik leggyakrabban hangoztatott közhely, hogy csak a belső számít. Mindenki tudja, hogy nem így van, hiszen bármilyen is legyen valaki belül, annak hatalmas hatása van külsőnkre is - már amibe mi is beleszólhatunk, és nem csupán adottság kérdése. A külcsín bizony hangsúlyos szerepet kap abban, mit gondolnak rólunk, és a szimpátiában is az első helyen áll, hiszen hogyan is ismernénk meg jobban valaki belső értékeit, ha egyáltalán nem szimpatikus a megjelenése?

De persze ezzel akkor már nem kell számolnunk, ha párkapcsolatban élünk. Vagy mégis? Az idő múlásával mindenki annyi változáson esik át, hogy bizony törődnünk kell azzal a kérdéssel, így is tetszünk-e párunknak? Persze, amennyiben az érzelmek biztos lábakon állnak, nem okozhat nagy problémát semmi, de csak akkor, ha mindenről őszintén tudunk beszélni partnerünkkel, akár pozitív, akár negatív változás közben vagyunk.

hajhullás kopaszodás férfias hajhullás hajátültetés hajkezelés hairhungary párkapcsolat társ segítség

A kopaszodás nem csak azt zavarhatja, akinél elindul a hajzat gyérülése, hanem bizony párjának is okozhat kellemetlen perceket. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy emiatt kiszerethet bárki bárkiből pillanatok alatt, de az biztos, hogy nagyon fontos beszélni a problémáról. Ilyen esetekben a legjobban tesszük, ha meghallgatjuk párunkat, és őszintén elmondjuk a véleményünket. Hatalmas segítség lehet megoldások után nézni, mert sokan nem tudják, hogy mitévők legyenek, vagy pontosan azért nem kezdenek bele semmibe, és nem hozzák fel a témát, mert szégyellik.

A legjobb és legegyszerűbb eset, ha a kopaszság jól áll az embernek, ilyenkor mindkét fél számára természetes és könnyű a pár milliméteres hajzat választása, hiszen nem okoz semmilyen problémát. Azonban, ha ez nem így van, akkor kellemetlen szituációk is kialakulhatnak, érdemes minél előbb orvosolni a helyzetet.

Utóbbi esetben jó, ha tudjuk, hogy sokrétű megoldást találhatunk gondunkra. A kopaszodás korai szakaszában különböző, direkt erre kifejlesztett szerek, illetve hajkezelések állhatnak rendelkezésünkre, később pedig végleges megoldást jelenthet a hajátültetés. Egy biztos, akkor tesszük a legjobbat párunknak, ha merünk beszélni a változásokról és a lehetőségekről, hiszen ezzel segítünk a legtöbbet.

A hajhullás okairól és a lehetséges kezelésekről, köztük a hajbeültetésről itt olvashat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Hajbeültetés előtte-utána képek

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed