Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Harry herceg bátyja nyomdokaiban

0 Komment

Bár pár éve még kicsit sem gondoltuk volna, az ifjabbik herceg bizony ugyanarra a genetikailag kitaposott sorsra van ítélve a mai képek alapján, mint bátyja. A kopaszodás ugyanis már nála is megindult, frizurája pedig már korántsem olyan dús, mint azelőtt.

Ezen azonban nem nagyon csodálkozhatunk, hiszen, ha az öröklési folyamatoknak köszönhetően kezd el valaki kopaszodni, nagy az esélye annak, hogy a családtagjainál is elő fog jönni ez a probléma. Bár a dús, vörös tincsek eddig ellentmondtak Vilmos már korábban gyérülő frizurájának, ma már látható, hogy a családi, hajzatot érintő hagyaték Harry herceget sem fogja kímélni.

hajhullás kopaszodás genetika öröklött kopaszodás harry herceg vilmos herceg család királyi család hajátültetés hajbeültetés hairhungary

Mint tudjuk, az efféle kopaszodásnak maximum gátat szabhatunk egy ideig, ha már az első jeleknél el kezdünk harcolni dús fürtjeinkért. Azonban gyógyír nincs rá, csupán egyetlen olyan megoldás létezik, mellyel elfelejthetjük a kopasz területek térnyerését. Ez a hajátültetés, melynek segítségével visszavarázsolható a hajkorona.

Míg bátyja nem élt ezzel a lehetőséggel, az ifjabbik herceg valószínűleg jobban tenné, ha ezt az utat választaná, hiszen ahhoz, hogy kisfiús bája megmaradhasson, bizony elengedhetetlenek a rakoncátlan, vörös loknik.

A sokakat érintő probléma egyébként látható, hogy nem válogat, híreseket és hétköznapi embereket is egyaránt utolér. Azt viszont mindenki maga döntheti el, hogy beletörődik-e, vagy harcol ellene. Mivel nem mindenki képes büszkén viselni a kopaszságot, ezért természetes, hogy sokan inkább tenni szeretnének azért, hogy a számukra oly fontos frizurájukat megtarthassák.

A hajbeültetés egyrészt tökéletes megoldást nyújt erre, másrészt pedig végleges eredményt is biztosít. Ráadásul mindezt úgy, hogy a saját donorterületekből szerzett hajszálaknak, illetve a kiforrott technikának – mely még a hajszálak növekedési irányát is figyelembe veszi – köszönhetően az összkép teljesen természetes lesz majd.

Látogasson el honlapunkra, és tudjon meg még többet a kopaszodásról, illetve annak kezelési lehetőségeiről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Hajtrendek idén nyáron

0 Komment

Míg a tavalyi nyár egyik legnagyobb divatja a fiús, mégis extravagáns, rövid frizura volt a hölgyeknél, most kicsit szolidabbra vált az idei stílus. Nézzük meg közelebbről, milyen frizurákra kell áttérnünk, ha követni akarjuk a mostani trendet nyáron!

Az idei legnagyobb sláger hajviselet terén a félhosszú, vállig érő hajzat. Kicsit visszafogottabb, mégis rengeteg lehetőség rejlik benne. Lehet hordani egyenesen, de a göndör tincsek szintén jól mutatnak ilyen hosszúságban. Kényelmes is, hiszen még mindig összeköthető a nagyobb melegekben. Általában minden arcformához illik, tehát nem lőhetünk nagyon mellé vele, és a színekben elengedhetjük fantáziánkat, kibontakozhatjuk személyiségünket akkor is, ha nem vadóc a kiinduló frizura.

Természetesen emellett a rövid haj sem megy ki a divatból teljesen, inkább azt mondhatnánk, hogy átalakul, és extra helyett inkább a lazább, nőiesebb, elegánsabb változatai hódítanak majd. A hosszú haj kedvelői se essenek kétségbe! Az intenzív színek mellett most dominálnak a természetes, natúr színek, melyekkel igencsak jól mutatnak a hosszú loknik. A 2015-ös év legkeresettebb színe pedig nem más, mint a marsala. Ez a különleges szín tökéletesen illik minden frizurához, és feldobja, dögössé varázsolja viselőjét.

Nem szabad elfelejtenünk azonban, hogy mindenféle hajformázás és festés után nagy hangsúlyt kell fektetnünk hajzatunk ápolására, hiszen nyáron eleve nagyon sok káros hatásnak van kitéve, ezek pedig csak tetézik ezt. Használjunk hajpakolásokat, figyeljünk oda a helyes hajszárításra, és soha ne alkalmazzunk szünet nélkül semmilyen hajformázó eszközt.

A fent említett dolgok ugyanis kiszáríthatják a hajunkat, tönkretehetik a hajszálak szerkezetét, és előbb-utóbb hajhullást idéznek elő. Ilyenkor nagyon fontos észbe kapnunk, és azonnal felhagynunk a káros eszközök használatával, de sokszor ez nem elég ahhoz, hogy visszaálljon a rend. Átmeneti hajhullás esetén nagy segítségünkre lehet a mezoterápiás- vagy a prp-kezelés, melyek segítségével sokkal gyorsabb lesz hajzatunk regenerálódása. A HairHungary Klinikán a hajbeültetési eljárás mellett – mely a maradandó kopasz foltokra is végleges megoldást nyújt – ezen terápiás megoldásokkal is várják a pácienseket, hogy mindenki személyre szabottan kaphassa meg a megfelelő orvoslást problémájára.

Tudjon meg többet a hajhullásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Vércukorszint szabályzás

0 Komment

Egy korábbi cikkünkben foglalkoztunk már a cukorbetegség témájával, miszerint sajnos ez a gond az egész szervezetünkre kihat, magába foglalva azt is, hogy hullani kezdhet a hajunk tőle. Számos negatív eredménye van a magas vércukorszintnek, ezért most olyan gyógynövényeket ismerhetünk meg, melyek segítségünkre lehetnek akkor, ha a cukorbetegség jelei fenyegetnek minket.

Természetesen a cukorbetegség egy nagyon komoly probléma, éppen ezért elengedhetetlen, hogy orvoshoz forduljunk, ha észleljük magunkon bármelyik tünetét – anyagcserezavarok, látászavarok, hallászavarok stb. -, hiszen lehetséges, hogy gondunkat csak gyógyszeres kezeléssel lehet csak orvosolni.

Van azonban egy olyan stádium is, amikor még kellő odafigyeléssel megelőzhető a valódi cukorbetegség kialakulása, és ezáltal annak sok-sok negatív eredménye is kiküszöbölhető. Egy olyan diétával ugyanis, amikor nem az a lényeg, hogy éheztessük magunkat, hanem arra fektetjük a hangsúlyt, hogy miket viszünk be étrendünkbe, igen szép eredmények érhetők el.

A következő gyógynövények fogyasztásával nagymértékben segítünk szervezetünknek abban, hogy helyreálljon a rend a vércukorszint terén:

Az áfonyában például található egy olyan vegyület - glükokinin -, mely a vércukorszint csökkenését eredményezi. Ugyancsak ilyen hatást fejt ki az éhgyomorra fogyasztott zsálya, főleg tea formájában. És végül, de nem utolsósorban egy közkedvelt fűszert is meg kell említenünk, méghozzá az oregánót, mely szintén a fent említett hatással bír.

Tudatos táplálkozással tehát nem csak egy nagyobb, hanem több kisebb problémát is megelőzhetünk. Ugyan a cukorbetegséget jelezheti a haj magas fokú gyérülése is, természetesen rengeteg más gond állhat a kopaszodás mögött, így mindenképpen ki kell vizsgáltatnunk, hogy mi okozza bajunkat. Nagyon fontos tisztában lenni a kiváltó gondokkal, hiszen csak ez alapján lehet eldönteni, mivel tudjuk orvosolni a hajhullást. Akkor se keseredjünk el, ha magára a kopaszodásra nincs gyógyír, hiszen ilyen esetekben is visszanyerhetjük frizuránkat a hajátültetés segítségével.

 

Bővebben a hajhullás okairól és a hajátültetésről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Óvatosan a csalásokkal!

0 Komment

Sajnos, mint minden mást, több olyan készüléket is hamisítanak már, melyek a haj formázására lettek kifejlesztve. A baj nem csak az, hogy ezeket többmilliós számban hamisítják, hanem az is, hogy rengeteg álhírlevélben reklámozzák őket, fantasztikusan olcsó árakért, ami miatt egyre többen esnek bele a csapdába.

A különböző hajformázók eleve képesek károsan hatni hajzatunkra, azonban ma már a ténylegesen jól kifejlesztett, hőszabályzós termékek annyira nem fenyegetnek veszéllyel, persze csak abban az esetben, ha nem órán-száján használjuk őket, illetve hajunkat is megfelelőképp ápoljuk. A készülékek tökéletesen elkészített hasonmásai azonban nem csak a frizuránkra nézve veszélyesek, hanem bizony néha balesetveszélyesek is. Könnyen szétesnek, megégetnek és természetesen nincs garancia rájuk, amivel reklamálhatnánk.

hajhullás kopaszodás hajritkulás hairhungary hajátültetés haformázók göndörítő csalás hamisítvány karácsony ajándék

Nem szabad tehát, hogy becsapjanak minket a fantasztikus árak, és a tömérdek mennyiségben megkapott hírlevelek, mert igencsak pórul járhatunk. Most, karácsony előtt pedig még inkább figyelmesnek kell lennünk, hogy milyen ajándékot kérünk, vagy veszünk. Mielőtt bármilyen terméket megvásárolnánk a neten, nagyon fontos, hogy nézzünk körbe, milyen véleményeket olvashatunk róluk, és ha lehetséges, akkor az eredeti gyártók honlapján legalább azt figyeljük meg, hogy milyen a termék doboza, és maga a készülék hogy néz ki, mert sok esetben már ez is lebuktatja a csalókat.

Ha nem tesszük meg ezeket a lépéseket, akkor bizony nem csak a pénztárcánk, hanem hajzatunk is rosszul fog járni. A haj megégetése ugyanis akár azt is eredményezheti, hogy csak úgy tudjuk megmenteni frizuránkat, ha nagyon rövidre levágatjuk, de nem kisebb probléma az sem, amikor a haj állagának romlása hajhulláshoz vezet.

A hajhullás nem játék, hiszen nagyon sok ok kiválthatja, és orvoslására bizony nem mindig elegendő egyes készítmények alkalmazása. Persze olyan probléma miatt is elindulhat a hajritkulás, melyet mi magunk nem tudunk befolyásolni – ilyen például az öröklött kopaszodás, melyen csak a végleges megoldást nyújtó hajátültetés segíthet -, de mindenképpen meg kell tennünk frizuránk egészségéért, ami csak tőlünk telik.

Ismerje meg jobban a kopaszodás elleni leghatékonyabb megoldásokat, köztük a hajátültetést is:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Karkötőt a hajba?

0 Komment

Nyár közepén járunk, amikor lassan kezdi mindenki megunni, hogy szinte csak össze van fogva a hosszú haj, és kész. A nagy melegben persze ritkán engedjük ki, hiszen a hosszú sörény csak még jobban melegítene minket. Azonban van pár praktika, amivel fel lehet dobni az összekötött hajat is, hogy ne legyen annyira unalmas mindig.

Először is, ne mindig csak hátrafésülve kössük össze hajunkat. Már az is sokat dob az összképen, ha választékot teszünk frizuránkba, és úgy kötjük hátra. Még kreatívabbak lehetünk azzal, ha nem egy egyszerű hajgumit teszünk csak bele, hanem egy kicsit feldobjuk mással is, így az összkép sokkal színesebb lesz. Tehetünk például köves csatokat díszítésként, de egyszerű megoldás az is, ha magára a hajgumira rákötünk egy karkötőt. Szép eredményt kapunk, ha a ruhánkhoz illő kiegészítőkkel nem csak karunkat, hanem hajunkat is megjutalmazzuk.

Ezen kívül szép látványt nyújt, ha egy tincset kihagyva az összekötésből, a saját hajunkkal tekerjük körbe az összefogásra szolgáló hajgumit. Szóba jöhetnek még brossok, szalagok, masnik, sálak, ami éppen kezünk közé kerülhet otthon. Ne féljünk használni ezeket, hiszen ha máson jól mutat – legyen szó egy ajándékról, vagy épp egy ruha kiegészítőjéről -, akkor frizuránkban is jól fog állni.

Azon kívül, hogy felfrissítsük néhány jó ötlettel nyári hajviseletünket, arra is oda kell figyelnünk, hogy a folyamatos copf hordása nem csak unalmas lehet, hanem bizony árt is a hajzatnak. A szoros hajgumik nem tesznek jót a hajszálaknak, és a fejbőrünk is befülledhet, főként, ha napközben megizzadunk. Ezt pedig gyakori hajmosás követi, ami szintén szárító hatású a fejbőrre és a hajra egyaránt.

Nagyon fontos tehát, hogy odafigyeljünk hajunk ápolására. Használjunk néhány otthon elkészíthető hajpakolást attól függően, hogy épp mire lenne szüksége hajszálainknak, emellett ügyeljünk vízháztartásunkra és a helyes étkezésre is. Amennyiben ezt megtesszük, és ennek ellenére olyan problémákat veszünk észre, mint a haj egészségtelen állapota, vagy a megszokottnál nagyobb fokú hullása, akkor már baj lehet. Ilyen esetekben ki kell deríteni, mi okozza a haj gyérülését, és aszerint kell tenni ellene. Az ellenszer lehet egy mezoterápiás kezelés is, de ha visszafordíthatatlan esettel állunk szemben, akkor csak a hajbeültetés lehet segítségünkre.  

Bővebben a hajhullás okairól és lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

«
12

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed