Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Újabb híresség a HairHungary Klinikán

0 Komment

Chris Lawyer, a közismert magyar DJ a lehető legtermészetesebb és leghatékonyabb módszert szerette volna választani hajzatának dúsítására. Ezért esett a választása a PRP terápiára, melyet a HairHungary Klinikán végeztetett el.

A Drakula-, illetve sajátvér terápiaként is emlegetett eljárás akár különálló kezelésként is megállja a helyét, ha valakinek gyérülni kezd a frizurája. Abban az esetben, ha átmeneti hajhullásról beszélünk, illetve, ha genetikai vagy bármilyen más eredetű kopaszodásunk még nagyon az elején tart, érdemes ezt a hajterápiát választani.

hajhullás kopaszodás hajgyérülés hairhungary chris lawyer dj zenész híresség prp terápia hajterápia kezelés drakula terápia

Az eljárás segítségével ugyanis a meglévő, elvékonyodott hajszálak újra megerősödnek, és az aktív hajhullás akár már egy hónap elteltével is megállhat. Ezt követően a hajzat tapintása is tömöttebbé válik. A PRP terápia tehát nagy segítséget jelent a kezdeti kopaszodás szakaszában, és megoldást jelenthet olyan átmeneti hajhullás okozta károkra is, melyeket egyedül nem tud könnyen és gyorsan helyrehozni szervezetünk.

Másrészt alkalmazhatjuk a sajátvér terápiát a hajbeültetés kiegészítő kezeléseként is, mivel rengeteg pozitív hatásával könnyíti a gyógyulást, és az eredményességet is növeli. Mindenképpen érdemes tehát meggondolnunk a lehetőségét annak, hogy a saját anyag – vérünkből kinyert vérsavó - segítségével erősítsük meg frizuránkat.  

Ez a hajterápia tehát egy átfogó segítséget jelent több, hajzatunkat érintő gondunkra is. Magáról az eljárásról, illetve annak menetéről a nemzetközileg is elismert zenész beszámolóját megtekinthetik a HairHungary oldalán, melyben említésre kerül az is, hogy milyen félelmekkel nézhet szembe egy ilyen eljárás előtt a páciens.

Az biztos, hogy ha valaki tenni akar frizurájáért, az nem fog csalódni a kezelésben. Mivel hajzatunk az  egyik központi eleme kinézetünknek, fontos, hogy ha probléma van vele, az ellen tegyünk is minél előbb. Hiszen, ha jól akarjuk érezni magunkat saját bőrünkben, illetve frizuránkban, akkor nem mehetünk el a gondok mellett.

Keresse fel Klinikánkat, hogy többet megtudhasson a hajhullásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu


> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

2017 női frizuradivatja

0 Komment

Minden évnek megvan a maga divatja, a frizurákat tekintve is. Persze ez nem azt jelenti, hogy nagy változásokra, 180 fokos fordulatokra kell számítani, hanem egyszerűen csak van néhány apróság, ami még inkább előtérbe kerül az adott évben. Idén a félhosszú haj fog hódítani a hölgyek körében.

Bár nem most kerül még csak a trendi frizurák körébe a félhosszú hajzat, mégis sokkal nagyobb hangsúlyt fog kapni, mint tavaly. Ugyanis idén már egyáltalán nem lesz divat a fenékig érő, hosszú haj, éppen ezért a hajhosszabbítás is kevésbé lesz keresett azok körében, akik valamennyire is szeretik követni a trendeket.

hajhullás hairhungary mezoterápia prp kezelés prp-terápia divat stílus hajtrend 2017 női frizurák idei divat frizuradivat

Emellett a hajformázók használatát is nyugodtan lecsökkenthetjük, ugyanis minél inkább természetes a hajzat, annál divatosabb lesz idén. Persze néha varázsolhatunk magunknak pár hullámos loknit, ami feldobja majd megjelenésünket, de nem kell mindig bíbelődni komolyabb frizurán.

A másik stílus, ami újra helyet kap 2017-ben a divatos hajformák között, az a rövid pixie frizura, ami azon kívül, hogy dús hajzatot igényel, semmi mást nem követel viselőjétől. A formázók tehát itt is kiszorulnak a képből.

Egy biztos, ha valamennyire is követjük az idei trendeket, annak hajzatunk rettentően hálás lesz. Ugyanis rengeteget segít állapotán az, ha nem használunk erős hajformázó készítményeket, mint például hajlakkot vagy zselét, illetve az eszközöket is félretehetjük, melyek szintén nagymértékben roncsolják a hajszálakat. Arról nem is beszélve, hogy a hajhosszabbítás egyes válfajai mennyire megviselték a hajzatot.

2017 tehát nem csak a természetes frizurák, hanem talán a fellélegezhető hajzatok éve is lesz. Persze ez nem jelenti azt, hogy minden gond megoldódik, hiszen a fent említett, káros eszközökön kívül nagyon sok más is eredményezheti hajunk állapotának romlását. Ilyenek lehetnek például a lelki eredetű gondok, de akár gyógyszeres kezelések is okozhatnak hajhullást.

Az effajta problémára olyan kezelések adhatnak megoldást, mint például a mezoterépia, vagy a prp kezelés, illetve természetesen akadnak olyan hajápoló termékek is, melyek segíthetnek hajunk állapotának javításában. Az biztos, hogy ha megfelelő támogatást kapnak fürtjeink, akkor már tényleg csak azzal kell törődnünk, hogy milyenre is vágassuk frizuránkat.    

A hajhullás okairól és a lehetséges kezelésekről itt olvashat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Eszement diéták

0 Komment

Megszámlálhatatlan mennyiségű diéta létezik már, és szinte képtelenség, hogy ne fussunk bele egy-egy étkezési tanácsba a napunk folyamán. Mindenhol találkozhatunk ugyanis különböző fogyókúrás ötletekkel, ételekkel, receptekkel, ha akarjuk, ha nem. Nem is ezzel van a probléma. A gondot az okozza, ha valaki egyszerűen beleugrik egy diétába anélkül, hogy mindent jól átgondolt volna.

Egyrészt akármennyire is kecsegtetőnek tűnik egy fogyást ígérő étrend, korántsem biztos, hogy rajtunk is segíteni fog. Mindenki más és más, ezt soha nem szabad elfelejteni. Kinézetünkről természetesen javarészt mi tehetünk, de azért rengeteg egyéb tényező is befolyásolja, milyen az alkatunk.

Kezdjük mindjárt a genetikával, ami ellen nem tehetünk semmit. Emellett pedig sajnos rengeteg betegség is okozhat némi súlyfelesleget, amit szintén nagyon nehéz a kezünkbe venni, szakember segítsége nélkül nem is nagyon lehet. Azt azonban kijelenthetjük, hogy a legtöbb fogyni vágyó egyszerűen csak elégedetlen külsejével, és olyan megoldást keresne, ami hamar segít a gondján.

Éppen ez a legveszélyesebb az egészben, hogy a kulcsszó a: hamar. Egy fogyás ugyanis nagyon hosszú folyamat eredménye kell, hogy legyen, a hirtelenség rengeteg veszélyt hordoz magában. Azok a diéták, melyek pár hét alatt sok-sok mínusz kilót ígérnek, biztos, hogy károkat is hagynak maguk után.

Az egyik ilyen, hirtelen fogyást kísérő kár a haj állapotának romlása, illetve rosszabb esetben nagyfokú hajhullás megindulása. Ennek oka, hogy a szervezet a hirtelen lecsökkentet étrendnek köszönhetően sajnos sokkal kevesebb vitaminhoz és ásványi anyaghoz jut. És persze az egész felépítésünk sem úgy lett kitalálva, hogy egyik napról a másikra kövesse a változásokat.

Ezért szépen, fokozatosan és megfontoltan kell belekezdenünk egy diétába, és sokkal jobban tesszük, ha szakember segítségét kérjük ebben, és nem önfejűen kezdünk bele valamilyen sokat ígérő önsanyargatásba.

A fent említett hajhullás természetesen csak átmeneti, amennyiben idejében észleljük a problémát és teszünk ellene. Ilyenkor le kell lassítanunk a diétánkat, és oda kell figyelnünk, hogy kiegyensúlyozottan étkezzünk. Egyes esetekben ez nem elég, ilyenkor különböző termékek, vagy kezelések  - mint például a PRP terápia - segítségével tudjuk erősíteni megviselt hajkoronánkat.  

Ismerje meg jobban a hajhullás okait és a lehetséges kezeléseket:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Előző cikkünkben arról olvashattak, hogy a kopaszodást alapvetően két fő csoportra oszthatjuk abból a szempontból, hogy visszafordítható, vagy végleges-e a hajgyérülés. Míg akkor azt vizsgáltuk meg tüzetesebben, hogy milyen okok állnak a visszafordítható kopaszodás mögött, és mit tehetünk az orvoslása érdekében, most a végleges kopaszodást vesszük górcső alá.

Sajnos kijelenthetjük, hogy ez a fajta, androgén típusú hajhullás a leggyakoribb változat, tehát még több embert érint. Ezen belül főként a férfiak körében figyelhető meg a legtöbb kopaszodó, hiszen a visszafordíthatatlan kopaszodásért a hajhagymák férfi hormonokra való fokozott érzékenysége a felelős. Az effajta hajvesztésre való hajlam örökletes, tehát a ludas maga a genetika.

hajhullás kopaszodás androgén hajhullás genetika öröklött kopaszodás végleges kopaszodás hajátültetés hajbeültetés prp kezelés hajkezelés hajterápia hairhungary

Mivel a nevében is szerepel, hogy végleges, ez azt jelenti, hogy ezt az állapotot visszafordítani nem lehet, amennyiben elindul a kopaszodás. Arra viszont van lehetőség, hogy a folyamatot kicsit lelassítsuk, és megfékezzük. Ehhez az szükséges, hogy amint észrevesszük a kopaszodás könnyen felismerhető jeleit és formáját, különböző kezelések segítségét kérjük.

Korai szakaszban még elegendő lehet egyes külső és belső szerek alkalmazása ahhoz, hogy késleltessük a kopaszodás térnyerését. Később kiegészítésként szóba jöhetnek a hajterápiák is, például a PRP kezelés, de aztán sajnos elérkezik az a pont egyszer, amikor igazi segítséget már csak a hajátültetés jelenthet.

A hajbeültetés lényege, hogy a tarkótáji donorterületről nyert hajzat nem fog kihullani majd az új helyén. Tehát ugyanúgy fognak viselkedni az átültetett hajszálak, mint régi helyükön, ezért egy végleges és biztos megoldásról beszélünk. Amennyiben indokolt, a hajátültetés mellé is javasolt lehet a PRP kezelés alkalmazása kiegészítésként, hiszen ez mindenképpen segíti a hajátültetés sikerességét.

Nem szabad megijedni tehát akkor sem, ha ilyen, visszafordíthatatlan kopaszodással állunk szemben, ugyanis a mai, kiforrott technológiának köszönhetően mégiscsak vissza tudjuk kapni a régi frizuránkat. A lényeg, hogy ismerjük fel a problémát, menjünk el szakemberhez, és kérjük a segítséget ahhoz, hogy hajzatunk olyan lehessen, amilyennek mi szeretnénk látni, nem pedig olyan, amilyenné a gének akarják tenni.

A hajhullás okairól és a hajátültetésről itt olvashat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Mivel a kopaszodás egy olyan, igencsak sokakat érintő probléma, mely rengeteg különböző kiváltó okra vezethető vissza, ezért tulajdonképpen két fő csoportra oszthatjuk: a végleges és a visszafordítható típusokra. Nem mindegy, hogy gondunkat mi alapján kezdjük el kezelni, a legelső kérdés az, hogy melyik csoportba tartozunk?

Visszafordítható kopaszodásról akkor beszélünk, ha a hajhullást valamilyen, a szervezetünket ért stressz vagy trauma okozza. Ez lehet pszichés, lelki, vagy éppen fizikai. Ebbe a csoportba soroljuk az akár egy nagyobb gyulladás, egy baleset vagy egy műtét során jelentkező, nagyobb fokú hajveszteséget. Emellett meg kell említeni a bizonyos gyógyszerek alkalmazásakor megjelenő hajgyérülést is, amikor tulajdonképpen mellékhatásként indul meg a hajhullás.  Valamint pszichés trauma is lehet kiváltó ok, ami akár egy hirtelen rossz hír, de akár egy hosszabban tartó depresszió tüneteként meginduló hajhullást eredményez.

Szintén a visszafordítható hajhullás csoportját erősítik a helytelen életmód, a vitaminhiányos étrend, a túlzott alkoholfogyasztás, illetve dohányzás által kialakuló hajproblémák. És itt kell megemlítenünk a különböző hajformázókat és kémiai anyagokat tartalmazó hajkészítményeket is, melyek szintén visszafordítható hajhulláshoz vezethetnek.

Amennyiben ilyen típusú kopaszodásról beszélünk, a nevéből is adódóan tudunk tenni azért, hogy az egészséges állapot visszaálljon. Ehhez elsősorban ki kell derítenünk, hogy mi okozhatja magát a hajhullást. Szigorúnak kell lennünk magunkhoz, és őszintén be kell vallanunk saját magunknak, hogy mit is csinálhatunk rosszul. Nem könnyű a változtatás, de ha már a szervezetünk jelzi, hogy baj van, akkor muszáj lépnünk.

A legtöbb kiváltó okot a fent soroltak közül mi is képesek vagyunk kiiktatni életünkből, illetve változtatások árán el tudjuk érni, hogy a helyes útra léphessen szervezetünk is. Amennyiben viszont olyan ok áll a háttérben, mint például egy gyógyszeres kezelés, muszáj kérnünk segítséget.

Amikor a kiváltó okok megszűnnek, a hajzatunk állapota is javulni kezd, de ez egy nagyon hosszú folyamat. Hajunk regenerálódása akár több, mint fél évet is igénybe vehet, ezért nem árt, ha rásegítünk kicsit. Erre tökéletes megoldást jelenthet például a FolliOne termékcsalád egyes tagjainak alkalmazása.

Komolyabb esetekben, illetve kiegészítő segítségként olyan kezeléseket is igénybe vehetünk, mint például a mezoterápia, vagy a PRP kezelés. Mindegyik arra hivatott, hogy segítse a hajhagymák működését, garantálva ezzel, hogy újra erős és egészséges hajszálaink nőhessenek.

Következő cikkünkben megismerhetik a végleges hajhullás okait, és lehetséges megoldásait, addig is tudjanak meg többet a HairHungary Klinikáról:


HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed