Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Itt a változás ideje!

0 Komment

A nők általában tavasszal vagy ősszel szeretnek beiktatni életükbe látványos változásokat, aminek talán az lehet az oka, hogy a természet is ilyenkor alakul át a legszembetűnőbben. Persze emellett szeretünk kifejezni némely változtatásokkal olyan mérföldkövek – szakítások, új kapcsolatok, munkahelyváltások– eljövetelét, melyek igencsak felforgatják amúgy is életünket.

Az ősz nem csak amiatt jó időszak arra, hogy alakítsunk életünkön, mert épp egy alapvető változás áll be mindenhol, hanem egyéb előnyei is vannak. Mi most azt fogjuk firtatni, hogy miért érdemes a hajátültetésbe is belevágni még most, ősszel.

Mivel a hajbeültetési eljárás után – mint minden más beavatkozást követően – természetesen számolnunk kell gyógyulási idővel, nem mindegy, hogy mikor szánjuk rá magunkat a műtétre. Az átültetett haj növekedése körülbelül három hónap után indul meg, a végleges eredményt pedig a 10.-12. hónapban láthatjuk majd. A HairHungary Klinikán végzett, tökéletesen kiforrott technológiának köszönhetően a gyógyulási idő nagyon lecsökkent, és az apró sebek teljesen láthatatlanokká válnak akár már az első hét után is, de legkésőbb 3 hét elteltével senki sem tudná megmondani, hogy bármilyen műtéten átestünk.

Viszont mindehhez nagyon fontos, hogy vegyük komolyan azt a pár szabályt, melyeket be kell tartanunk. Ha odafigyelünk a részletekre, akkor nagyon hamar bekövetkezik a tökéletes gyógyulás. Ilyen szabály például az is, hogy a hajátültetésen frissen átesett fejbőrt védeni kell az erős napfénytől, vagy az is, hogy fürdés közben vigyázzunk arra, ne érje víz a fejünket.

Éppen ezért jelenthet az ősz tökéletes időszakot arra, hogy belevágjunk egy ilyen műtétbe. Hiszen ilyenkor nem kell félnünk a napsugarak ártó hatásától és persze úszni sem támadna kedvünk. Ezen felül a hangulatossá varázsolt, mégis hosszú, őszi estéken sokkal kényelmesebb otthon maradni, és kivárni, hogy a lábadozás időszaka leteljen.

Mint tudjuk, a hajátültetés az egyetlen biztos megoldás az öröklött – és persze egyéb, mással nem gyógyítható – kopaszodás esetében. Míg a hölgyek ilyenkor szeretnek átesni egy kis frizura-átalakításon, addig a hajhiányban szenvedő férfiak miért ne dönthetnének úgy, hogy eljött az ideje számukra is a változásnak.

 

Tudjon meg többet a hajhullás és kopaszodás okairól, valamint a HairHungary Klinika által kínált, lehetséges kezelésekről:   

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Nyári hajpakolás

0 Komment

Nyáron hajzatunk nagyon sok káros hatásnak van kitéve, legyen szó az erős napfényről, a klóros vízről vagy a folyamatos forróságról. Ahhoz, hogy frizuránkat mindez ne viselje meg, bizony nem árt, ha kicsit többet törődünk vele a megszokottnál. Kifejezetten a nyári hatásokra tökéletes a következő hajpakolás, melyet mindenki el tud készíteni otthon magának.

Langyosítsunk fel 3 dl tejszínt, majd olvasszunk hozzá 1 evőkanál mézet. Pépesítsünk össze egy banánt, és adjuk hozzá az eddigi keverékhez, majd öntsünk hozzá egy teáskanálnyi almaecetet. A melegítés után tehetünk bele még egy evőkanálnyi olívaolajat, és még hatásosabb lesz a pakolás, ha egy felvert tojást is belekeverünk.

hajhullás kopaszodás hajátültetés hairhungary hajpakolás nyár forróság klóros víz banán olívaolaj almaecet tejszín méz otthoni pakolásAz elkészült kencénket száraz hajra kell felvinni, majd vagy egy fóliát tekerjünk fejünkre, vagy vegyünk fel egy zuhanysapkát. Érdemes egy kicsit kiülni a napra vele, vagy langyos meleget fújni rá hajszárítóval, hiszen a meleg levegő miatt hatékonyabban tudnak munkálkodni az összetevők. Ezután tekerjünk rá még egy törölközőt, és hagyjuk így pihenni fél órát. Utána langyos vízzel mossuk le a pakolást hajzatunkról, és ha tehetjük, hagyjuk, hogy megszáradjon frizuránk magától.

Ez a csodaszer tele van vitaminnal, így egy hidratált, selymes és ápolt hajkoronát fogunk kapni. Ezt a pakolást nyugodtan többször is felvihetjük egy héten, az eredménnyel mindig elégedettek leszünk. Hajunk ápolása nagyon fontos, hiszen elég egy apró gyengülés szervezetünkben, vagy egy nem megszokott külső behatás, és máris megkezdődhet a hajhullás.

Kopaszodás rengeteg okból kialakulhat, de ha nem törődünk megfelelően hajzatunkkal, még az esélyt sem adjuk meg, hogy minél tovább maradjon egészséges a frizuránk. Akit utolér a hajhullás, annak számot kell vetnie azzal, hogy megfelelően gondoskodott-e hajzatáról, vagy tényleg valami nagyobb gond áll a háttérben. A hajhullás megállítására természetesen van esély, azonban ha olyan probléma okozza, mint például a genetika, akkor csak a helyreállításról lehet szó, ami a hajátültetés segítségével lehetséges.

Ha bármilyen hajjal kapcsolatos problémája van, keresse fel a HairHungary Klinikát:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Otthoni praktikák

0 Komment

Uborkák a szemen, maszk az arcon és kencék a hajon, törölközővelotthoni praktikák házi praktikák hajhullás kopaszodás hairhungary kakukkfűtea tojásfehérje méz olíva olaj szőlőmagolaj genetika stressz hajátültetés lefedve. Ha otthoni szépségápolásról beszélünk, általában mindenkinek ez a kép ugrik be, annak ellenére, hogy ezt a módszert annyian mégsem alkalmazzák.

Száraz a bőrünk, fakó, színtelen és töredezett a hajunk, de a rohanó világban sokszor csak annyit teszünk ezek ellen, hogy magunkra kenünk valami krémet és bízunk a samponok és balzsamok jótékony hatásaiban. Ám nem biztos, hogy ezzel el is érjük célunkat.

Nem is gondolná az ember, mennyi olyan hétköznapi dolog otthoni praktikák házi praktikák hajhullás kopaszodás hairhungary kakukkfűtea tojásfehérje méz olíva olaj szőlőmagolaj genetika stressz hajátültetésvesz minket körül, melyek egytől egyig segítségünkre lehetnek abban, hogy kicsit jobb formába kerítsük külsőnket. A legtöbb ilyen „csodaszert” pedig a konyhában találjuk meg.

A tojásfehérjével összekevert kakukkfűtea például remek gyógyír a száraz hajra, melyet pakolásként kell alkalmazni, hajmosás előtt. Nem csak a haj szerkezetét állítja helyre, hanem selymessé is varázsolja frizuránkat. A hajvégek ápolása nagyon fontos, hiszen könnyen töredezetté válhatnak, erre a legjobb az olíva vagy a szőlőmagolajotthoni praktikák házi praktikák hajhullás kopaszodás hairhungary kakukkfűtea tojásfehérje méz olíva olaj szőlőmagolaj genetika stressz hajátültetés használata. Nagy ásványi anyag tartalma miatt kitűnő megoldást jelenthet a mézből készült pakolás is, mely a haj szerkezete mellett a fejbőrünk állapotát is javítja. Nem kell megijedni, nyugodtan kísérletezzünk a különböző összetevőkkel!

Van azonban olyan probléma, amelyre ezek a házi praktikák sem jelenthetnek gyógyírt. Ha hajunk nem csak száraz és rossz állapotú, hanem súlyos mértékben hullani is kezd, akkor sajnos nagyobb gondok is állhatnak a háttérben. Ilyenkor jobb, ha nem kísérletezünk különböző módszerekkel, hanem egyből szakértő segítséghez fordulunk. Hajhullás előfordulhat genetikai, öröklött problémák miatt, de okozhatja a stressz, helytelen életmód, vagy több betegség jelenlétének együttes befolyása, és számos más hatás is.

A HairHungary Klinika személyre szabottan orvosolja a hajhullás és kopaszodás problémáját. A hajátültetési eljárás az a végső megoldás, mely biztos és végleges segítséget nyújt régi frizuránk visszaszerzésében.

Tudjon meg többet a hajátültetésről:

HairHungary Klinika
Web: hairhungary.hu
e-mail: info@hairhungary.hu
Tel.: 06 (30) 70 90 470

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed