Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Méz és fahéj hajhullás ellen?

0 Komment

Számos alternatív gyógyászattal foglalkozó weboldalon olvashatunk a méz és a fahéj jótékony hatásáról. Egy ősi recept ráadásként azt ígéri, hogy némi kotyvasztás után a természetes hajhullást is lehet orvosolni. Mielőtt azonban nekiállnánk előkészíteni a hozzávalókat hajhullás vagy kopaszodás esetén érdemes első körben inkább szakorvoshoz fordulni.

A férfiak hátrahúzódó hajvonalára, foltos hajhullásra vagy akár az androgén jellegű kopaszodásra ígér megoldást egy maroknyi konyhai hozzávaló. A recept leírása szerint a méz és fahéj mellé mindössze olívaolajat szükséges mellékelni, majd az elkészült pasztát 15 percen át kell a fejbőrön tartani.

dht hajhullás kopaszodás hajbeültetés hajátültetés hairhungary safesystem fue2 fue androgén mezoterápia

A méz valóban alkalmas a kórokozók ellen, hiszen az ásványi anyagokban dús nedű fehérjéket és egyéb bioaktív anyagokat tartalmaz a C és B vitamin mellett. Mindezek szükségesek a haj egészséges növekedéséhez is, azonban jobban járunk, ha mindezt nem a zselé helyettesítésére kenjük a hajunkra, hanem inkább a reggeli kávé vagy tea mellé adagoljuk. A megfelelő táplálkozás ugyanis fontos szerepet játszik az egészséges haj megőrzésében, azonban egy előrehaladott kopaszodás esetén már szakorvoshoz kell forduljunk.

Hajhullás esetén a HairHungary klinika lehet segítségünkre, mivel a pontos diagnózis megállapítása után egy megfelelő kezelési tervet kaphatunk, hogy hajkoronánk újra régi fényében csillogjon. Az alkalmazott eljárások számos alternatívát kínálnak, mivel minden esetben személyre szabottan történik a lehetséges megoldás kialakítása hajhullásunk, kopaszodásunk kezelésére. Ez olykor lehet csupán a klinikailag tesztelt propecia és minoxidil tartalmú készítmények alkalmazása, mezoterápiás kezelés vagy a garantált megoldást nyújtó hajátültetési beavatkozás. Utóbbi esetben a klinika az Egyesült Államokban szabadalmaztatott úgynevezett SafeSystem-FUE eljárást alkalmazza, mely során egy félautomata eszközzel kerülnek át a tarkótáji donorterületről az egészséges ép graftok, azaz a hajszál csoportok.

Az újonnan beültetett hajszálak soha nem hullnak ki, ugyanis a donor patkó alakú területén található hajszálak ellenállnak a DHT (dihydro tesztoszteron) hatásának, mely az androgén jellegű kopaszodás fő okozója. Pontosan ezt a genetikai sajátosságot használják ki a klinika specialistái a hajátültetés során.

Látogasson a HairHungary honlapjára, ahol számos referenciát találhat, de a klinika youtube csatornáján is fellelhető egy-két siker történet. 

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás:
06 (30) 552-0940
hairhungary.hu
info@hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed