Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Európa legelismertebb hajklinikája

0 Komment

A hajhullás, kopaszodás problémája nem új keletű, gyakorlatilag egyidős a civilizációval. A felnőtt férfi lakosság több mint felét érinti és az esetek legnagyobb részében örökölt hajlamról beszélhetünk. Bizonyított, hogy a reklámokból ismert hajnövesztő szerek a hajhullás folyamatát csupán csak lassítani tudják, a hajklónozás bár jól hangzik, de még mindig gyerek cipőben jár, így a biztos és végleges megoldás továbbra is a hajbeültetés.

Sokan tévesen úgy tudják, hogy a hajátültetés egy fájdalmas, bonyolult plasztikai eljárás. Húsz évvel ezelőtt még valóban az volt, azonban a mai korban már egy tökéletesen kifejlesztett mikrosebészeti eljárás, mely szinte teljesen fájdalommentes. A forradalmi újításokat első sorban az Egyesült Államoknak köszönhetjük, az úgynevezett FUE eljárás során a hajszálakat a természetes - follikuláris egységnek nevezett – 2-5 hajszálat tartalmazó csoportjaiban ültetik át a tarkótájról a hormonális hatásra érzéketlen, tehát soha ki nem hulló hajat. Bár a legtöbb klinika ezt a fajta módszert alkalmazza a hajbeültetés tudománya itt nem állt meg.

SafeSystem

Az Egyesült Államokban található HSC Colorado klinika vezető-főorvosa Dr. James Harris a legnagyobb úttörője eme tudományágnak. Nevéhez fűződik a hajbeültetési robot fejlesztése és a FUE módszer tökéletesítése, melyet SafeSystem, - gyakorta csak FUE2-ként emlegetett, eljárásként ismerhettek meg a legfelkészültebb szakemberek. Magyarország szerencsés helyzetben volt, ugyanis a HairHungary klinika orvosai Európában elsőként alkalmazták sikerrel ezt a módszert. A több mint három éves amerikai együttműködés immáron olyan szintre emelkedett, hogy a magyar klinika kizárólagos innovációs partnerként Németország és Szlovákia csatlakozásával Európában az amerikai szabadalom legelismertebb alkalmazója.

HSC Colorado - Dr. Zakariás Dávid, Dr. James HarrisDr. Zakariás Dávid, Polgár Karolina (HairHungary) és Dr. James Harris (HSC Colorado) az Artas hajbeültetési robot mellett.

“A HariHungary klinika Európában kiváló sikerrel alkalmazza a SafeSystem hajátültetési módszert, az elmúlt három év során szerzett szakmai tapasztalatuk alapján a régióból kiemelkedőek, eredményeik igen meggyőzőek. Nem véletlen, hogy a német PureHair klinikával egyetemben exkluzív innovációs együttműködést kötöttünk.”Dr. James Harris (HSC Colorado)

A HairHungary klinika a SafeSystem eljárás nemzetközi képviseletét látja el, hogy a világ vezető plasztikai sebészei megismerhessék és alkalmazni tudják a gyakorlatban is ezt a technológiát. Fontos megemlíteni, hogy Magyarországon más klinika nem rendelkezik a SafeSystem-FUE módszer tudásbázisával, az ehhez szükséges szaktudással kizárólag az innovációs partnerek rendelkezhetnek. Az eljárás hatékonyságát elsők között a fejlett Németországban található PureHair klinika tapasztalta meg, ahol a FUE2 módszer robbanásszerűen terjed jelenleg is. A minőségi elvárások és a német precizitás ugyanis teljes mértékben összhangban van eme eljárás eredményeivel.

PureHair KlinikA Rheinbogen klinika részeként üzemelő PureHair Kölnben, a rajna partján található idilli környezetben

„Örülök annak, hogy a HairHungary klinika szakemberei Németországgal is megismertették Dr. James Harris által szabadalmaztatott SafeSystem hajátültetési módszert. Az eljárás sikeressége nem volt kérdéses, hiszen megalkuvás nélküli minőségi szolgáltatást tudunk nyújtani pácienseinknek.” - Dr. Christian Schmitz (PureHair Klinik)

A Szlovákiában található MediKlinik is csatlakozott több mint egy éve a SafeSystem hajbeültetési módszert elsajátító országok közé, melynek működését jelenleg is a magyar szakemberek segítik. Orvosaink az egyes beavatkozásokat a Léván található magánklinikán végzik, a hajvisszaállítás szakterületét felölelő konzultációk pedig Pozsonyban érhetőek el a szlovák érdeklődők és természetesen a felvidéki magyarok számára, ráadásul hamarosan Dunaszerdahelyen a Sagax Klinikán is is új rendelő nyílik - hairslovakia.sk

Ismerje meg jobban a SafeSystem-FUE2 eljárás hatékonyságát és eredményeit:

> Előtte-utána képek
> SafeSystem hajbeültetés

Az örökölt hajhullás, kopaszodás elleni egyetlen garantált módszer a hajátültetés, mely szerte a világban egyre népszerűbb beavatkozás. Az Egyesült Államokban már több éve alkalmazzák Dr. James Harris forradalmi módszerét, melyet Európában a hazai HairHungary klinika orvosai vezettek be először.

A hajátültetés igen régi tudományág, azonban csak az ezredforduló elején vált kifinomult módszerré. Míg régen komolyabb plasztikai beavatkozásnak számított, marandó hegekkel, addigra mára, egy ambuláns beavatkozásnak számít, és helyi érzéstelenítéssel végzik a műtéteket. A pácienseknek csupán az első szúnyogcsípés szerű érzéstelenítő lehet kellemetlen, azt követően viszont semmilyen fájdalmat nem éreznek.

A hajátültetési eljárások során jelenleg három módszer áll rendelkezésre az orvosoknak. A kissé idejét múlt vágásos, csíkokban kimetszett hajszálak beültetését az úgynevezett strip eljárást szerencsére már csak nagyon kevesen alkalmazzák. Ezzel szemben a FUE technika során a hajszálakat már - follikuláris egységnek nevezett – 2-5 hajszálat tartalmazó csoportokban ültetik át a tarkótájról, melyek a hormonális hatásra teljesen érzéketlenek, tehát soha nem hullnak ki. A kiemelt graftokat – azaz a természetesen növekvő hajszálcsoportokat tartalmazó kicsiny szigeteket egy pengeéles körkéssel nyerik ki.

Ezen az eljáráson finomított Dr. James Harris, mely lényegében annyit takar, hogy a körkést eldobva, egy tompa végű speciális mini-fúróval emelik már ki a graftokat. Ezáltal szabad szemmel nem látható hegek maradhatnak csupán és a hajszálak sem igen tudnak sérülni a kinyerésük során. A SafeSystem-FUE névre hallgató módszer nem csak az Egyesült Államokban terjed futótűz szerűen, hanem Európában is.

A hajtranszplantációs beavatkozásokban élen járó magyar HairHungary klinika orvosai a német PureHair, valamint a szlovák Medi-Klinik rendeléseit segítik szakmai tapasztalatukkal, valamint az egyes műtétekben vállalnak fontos kulcsszerepet. Munkájuknak köszönhetően Németországban az új SafeSystem technika olyannyira népszerűvé vált, hogy már 7 nagyvárosban elérhető a páciensek számára. Mindenképpen örömteli hír, hogy egy ilyen tudományágban a magyar orvosok Európában ilyen fontos szerephez jutnak. A HairHungary klinika ezen a területen szerzett tapasztalatát pedig más országok fejlődésével párhuzamban tudja kamatoztatni, miközben idehaza az elért eredmények már önmagukért beszélnek.


Lisztes Krisztián hajátültetés előtt és után

További információk a HairHungary klinikáról és a hajátültetésről:
www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed