Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A sztárséf a hajbeültetést választotta

2 Komment

Nem egy műsorral robbant be a köztudatba Gordon Ramsay, aki azóta már sztárrá nőtte ki magát. Megosztó személyisége ellenére, vagy éppen következtében nagyon közkedveltek lettek ezek a produkciók, melyekben megismerhettük keményebb és kedvesebb arcát is. Az biztos, hogy az ételek terén igencsak kritikus, azonban, mint kiderült, saját külsejéhez is így áll hozzá.

A sztárséf ugyanis pár évvel ezelőtt rálépett a kopaszodás útjára, ami valószínűleg nem is kicsit zavarhatta. Mivel nem csak a főzőpult melletti teljesítménye a fontos számára, hanem megjelenése is, ezért próbált először olyan frizurákat hordani, melyek eltakarták a teret nyerő kopaszodás első jeleit. Később azonban annyira feszélyezhette frizurája gyérülése, hogy inkább más megoldást keresett.

Hajvesztése orvoslására a hajátültetést választotta, melynek segítségével azóta újra dúsabb frizurával láthatjuk viszont a képernyőkön. Mivel elég hamar lépett annak érdekében, hogy kopaszodását megoldja, ezért sokan talán észre sem vették, hogy milyen változás ment végbe a híres konyhafőnök életében.

gordon ramsay hajhullás kopaszodás hajátültetés hajbeültetés hairhungary sztár sztárséf konyhafőnök hajgyérülés

Persze egy-két szemfülesnek köszönhetően publikálásra kerültek azok a feltűnő jelek, melyek azt bizonyították, hogy Gordon több, mint valószínűleg a lehető legjobb megoldást választotta. Ha jobban megfigyeljük, látható a különbség, és persze azóta már nem csak a külföldi lapok cikkeztek róla.

Mindenesetre az biztos, hogy jól döntött, mikor a hajbeültetés mellett tette le a voksát. Az eljárás ugyanis véglegesen oldja meg a hajhullás problémáját azokon a részeken, ahol a páciens hajátültetésen esett át. Így a sztárséfnek sem kell már félnie attól, hogy újra gyérülő frizurával kell valaha is a kamerák elé állnia. Mint ahogyan a konyhában, a külsejével kapcsolatban is karakán és biztos döntést hozott, melynek köszönhetően elfelejtheti a kopaszodás okozta kellemetlenségeket.

A hajátültetés már nem csak külföldön, hanem itthon is egyre szélesebb körben segített rengeteg kopaszodónak, köztük nem csak hírességeknek, hanem olyan magánszemélyeknek is, akik nem tudtak beletörődni a gyérülő frizurájuk okozta változásokba.

Bővebben a hajhullásról és a hajátültetésről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Előző cikkünkben arról olvashattak, hogy a kopaszodást alapvetően két fő csoportra oszthatjuk abból a szempontból, hogy visszafordítható, vagy végleges-e a hajgyérülés. Míg akkor azt vizsgáltuk meg tüzetesebben, hogy milyen okok állnak a visszafordítható kopaszodás mögött, és mit tehetünk az orvoslása érdekében, most a végleges kopaszodást vesszük górcső alá.

Sajnos kijelenthetjük, hogy ez a fajta, androgén típusú hajhullás a leggyakoribb változat, tehát még több embert érint. Ezen belül főként a férfiak körében figyelhető meg a legtöbb kopaszodó, hiszen a visszafordíthatatlan kopaszodásért a hajhagymák férfi hormonokra való fokozott érzékenysége a felelős. Az effajta hajvesztésre való hajlam örökletes, tehát a ludas maga a genetika.

hajhullás kopaszodás androgén hajhullás genetika öröklött kopaszodás végleges kopaszodás hajátültetés hajbeültetés prp kezelés hajkezelés hajterápia hairhungary

Mivel a nevében is szerepel, hogy végleges, ez azt jelenti, hogy ezt az állapotot visszafordítani nem lehet, amennyiben elindul a kopaszodás. Arra viszont van lehetőség, hogy a folyamatot kicsit lelassítsuk, és megfékezzük. Ehhez az szükséges, hogy amint észrevesszük a kopaszodás könnyen felismerhető jeleit és formáját, különböző kezelések segítségét kérjük.

Korai szakaszban még elegendő lehet egyes külső és belső szerek alkalmazása ahhoz, hogy késleltessük a kopaszodás térnyerését. Később kiegészítésként szóba jöhetnek a hajterápiák is, például a PRP kezelés, de aztán sajnos elérkezik az a pont egyszer, amikor igazi segítséget már csak a hajátültetés jelenthet.

A hajbeültetés lényege, hogy a tarkótáji donorterületről nyert hajzat nem fog kihullani majd az új helyén. Tehát ugyanúgy fognak viselkedni az átültetett hajszálak, mint régi helyükön, ezért egy végleges és biztos megoldásról beszélünk. Amennyiben indokolt, a hajátültetés mellé is javasolt lehet a PRP kezelés alkalmazása kiegészítésként, hiszen ez mindenképpen segíti a hajátültetés sikerességét.

Nem szabad megijedni tehát akkor sem, ha ilyen, visszafordíthatatlan kopaszodással állunk szemben, ugyanis a mai, kiforrott technológiának köszönhetően mégiscsak vissza tudjuk kapni a régi frizuránkat. A lényeg, hogy ismerjük fel a problémát, menjünk el szakemberhez, és kérjük a segítséget ahhoz, hogy hajzatunk olyan lehessen, amilyennek mi szeretnénk látni, nem pedig olyan, amilyenné a gének akarják tenni.

A hajhullás okairól és a hajátültetésről itt olvashat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Mivel a kopaszodás egy olyan, igencsak sokakat érintő probléma, mely rengeteg különböző kiváltó okra vezethető vissza, ezért tulajdonképpen két fő csoportra oszthatjuk: a végleges és a visszafordítható típusokra. Nem mindegy, hogy gondunkat mi alapján kezdjük el kezelni, a legelső kérdés az, hogy melyik csoportba tartozunk?

Visszafordítható kopaszodásról akkor beszélünk, ha a hajhullást valamilyen, a szervezetünket ért stressz vagy trauma okozza. Ez lehet pszichés, lelki, vagy éppen fizikai. Ebbe a csoportba soroljuk az akár egy nagyobb gyulladás, egy baleset vagy egy műtét során jelentkező, nagyobb fokú hajveszteséget. Emellett meg kell említeni a bizonyos gyógyszerek alkalmazásakor megjelenő hajgyérülést is, amikor tulajdonképpen mellékhatásként indul meg a hajhullás.  Valamint pszichés trauma is lehet kiváltó ok, ami akár egy hirtelen rossz hír, de akár egy hosszabban tartó depresszió tüneteként meginduló hajhullást eredményez.

Szintén a visszafordítható hajhullás csoportját erősítik a helytelen életmód, a vitaminhiányos étrend, a túlzott alkoholfogyasztás, illetve dohányzás által kialakuló hajproblémák. És itt kell megemlítenünk a különböző hajformázókat és kémiai anyagokat tartalmazó hajkészítményeket is, melyek szintén visszafordítható hajhulláshoz vezethetnek.

Amennyiben ilyen típusú kopaszodásról beszélünk, a nevéből is adódóan tudunk tenni azért, hogy az egészséges állapot visszaálljon. Ehhez elsősorban ki kell derítenünk, hogy mi okozhatja magát a hajhullást. Szigorúnak kell lennünk magunkhoz, és őszintén be kell vallanunk saját magunknak, hogy mit is csinálhatunk rosszul. Nem könnyű a változtatás, de ha már a szervezetünk jelzi, hogy baj van, akkor muszáj lépnünk.

A legtöbb kiváltó okot a fent soroltak közül mi is képesek vagyunk kiiktatni életünkből, illetve változtatások árán el tudjuk érni, hogy a helyes útra léphessen szervezetünk is. Amennyiben viszont olyan ok áll a háttérben, mint például egy gyógyszeres kezelés, muszáj kérnünk segítséget.

Amikor a kiváltó okok megszűnnek, a hajzatunk állapota is javulni kezd, de ez egy nagyon hosszú folyamat. Hajunk regenerálódása akár több, mint fél évet is igénybe vehet, ezért nem árt, ha rásegítünk kicsit. Erre tökéletes megoldást jelenthet például a FolliOne termékcsalád egyes tagjainak alkalmazása.

Komolyabb esetekben, illetve kiegészítő segítségként olyan kezeléseket is igénybe vehetünk, mint például a mezoterápia, vagy a PRP kezelés. Mindegyik arra hivatott, hogy segítse a hajhagymák működését, garantálva ezzel, hogy újra erős és egészséges hajszálaink nőhessenek.

Következő cikkünkben megismerhetik a végleges hajhullás okait, és lehetséges megoldásait, addig is tudjanak meg többet a HairHungary Klinikáról:


HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Öregítő kopaszság

0 Komment

A kopaszodást valahogy mindig azzal együtt emlegetjük, hogy az ember idősödik, és megkezdődnek az öregedéssel járó folyamatok. Ám a genetikai eredetű kopaszodásra korántsem igaz, hogy csak az idősebb korosztályra jellemző, sőt, nagyon sok fiatalt érint. A legrettegettebb hatás pedig az, hogy sokkal öregebbnek nézünk ki miatta.

Az öröklött hajhullás főként a férfiakra jellemző, és többször már a 20-as éveikben megindul. A kopaszodás térnyerésének formája és gyorsasága is függ természetesen a genetikától, illetve attól, hogy ki mit tesz meg annak érdekében, hogy ezt a folyamatot egy kicsit lelassítsa.

Sokan váltanak ilyenkor stílust, és a kopaszságot választják, de ehhez kell, hogy legyenek megfelelő adottságok is. Sajnos nem mindenkinek áll jól ez a kinézet, a legtöbb esetben akár éveket is öregíthet a hajzat hiánya. Huszonévesen öregnek érezni magunkat pedig kész csapás, ami a mindennapokra is rányomja bélyegét.

Az idősödő kinézet eleve zavaró lehet, de ha például ráadásul a párunk fiatalabb, vagy fiatalosabb, akkor még inkább előtörhetnek belőlünk a kinézet okozta szorongások. Nem szabad hagyni ilyenkor, hogy úrrá legyen rajtunk a félelem, hiszen az tönkreteheti az életünket. Inkább megoldás után kell nézni minél előbb.

A kopaszodást ugyanis egy darabig le lehet lassítani, illetve ki lehet tolni az idejét annak, hogy látványos legyen. Vannak például olyan külső használatú szerek, mint a FolliOne termékek tagjai, melyek kifejezetten segítenek ebben. Emellett a külső szerek kiegészítéseként választhatunk akár olyan hajterápiát is, mint a PRP kezelés, mely segíti a hajhullás lelassítását, illetve az újbóli hajszálak vastagodását.

Ezt a terápiát egyébként a hajátültetés sikerességének fokozására is használják, ami akkor jön szóba, ha már annyira előrehaladott a kopaszodás, hogy csak ez segíthet. A hajbeültetés egy biztos és végleges megoldást nyújt a kopasz területek eltűntetésére. Így nyugodtan kijelenthetjük, hogy ha időben lépünk hajzatunk megóvása érdekében, akkor győzelmet arathatunk még az öröklött kopaszodás felett is, és nem kell félnünk attól, hogy éveket var nyakunkba a fránya genetika.

Ismerje meg jobban a hajhullás okait és a lehetséges kezeléseket:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

2016-os árak a HairHungary-nél

0 Komment

A HairHungary Klinika most egy olyan kihagyhatatlan kedvezményt kínál fel, ami mellett nem szabad csak úgy elmenni, a folyamatosan emelkedő árak világában. A 2017-es évben várhatóan 20-27%-al fognak emelkedni a szépészeti és plasztikai beavatkozások díjszabásai, a hajátültetés viszont 2016-os árakon elérhető még januárban.

Ahhoz, hogy valaki ebben a kedvezményben részesülhessen, nem kell mást tennie, mint jelentkeznie a HairHungary Klinika koordinátorainál, és műtéti időpontot foglalnia január 31.-ig, majd később egy nyilvános blogon keresztül beszámolnia az átéltekről. Az így kapott 20% kedvezmény mellett további könnyebbséget adhat a részletfizetési lehetőség, illetve hosszú lejáratú egészséghitellel is kombinálható az ajánlat.

A sokakat érintő, öröklött jellegű kopaszodás problémájára tudjuk, hogy nincs olyan megoldás, melyet saját magunk tudnánk eszközölni. A hajátültetés azonban nem csak segít hajkoronánk visszaállításában, hanem mindezt úgy teszi, hogy többé nem kell tartanunk a beültetett részek kopaszodásától. Mivel az átültetett hajszálak ugyanúgy fognak viselkedni új helyükön, mint az eddigi donorterületükön, így nem fognak kihullani innen sem. Az eljárás ráadásul tökéletesen természetes eredményt ad, a gyógyulási idő után úgy fogunk kinézni, mintha sosem csapott volna meg a hajgyérülés komor és hideg szele minket.  

Ahhoz, hogy ez kivitelezhető legyen, természetesen professzionális eszközökre, és precíz, hozzáértő kivitelezésre van szükség. Éppen ezért nem tartozik az olcsó megoldások közé, ám, ha azt nézzük, hogy végleges eredményt ad, mindenképpen beláthatjuk, hogy megéri. Főként olyan kedvezményes konstrukciók mellett, melyet most januárban még bárki igényelhet. Érdemes tehát azonnal belevágni, és kiélvezni a kedvező feltételeket!

Tudjon meg többet a kopaszodásról és a hajbeültetésről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed