Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A képek magukért beszélnek

1 Komment

Ha valamilyen nagy döntés előtt állunk, akkor megpróbálunk minél többet megtudni az adott témával kapcsolatban, és természetesen éhezünk a hozzánk hasonló helyzetben lévő embertársaink véleményére, vagy saját történetére. Így van ez a hajbeültetés kapcsán is.

Mivel az öröklött jellegű, visszafordíthatatlan kopaszodás igencsak sokakat sújt, éppen ezért rengetegen állnak nap mint a tükör előtt azt fontolgatva, mit is kellene tenniük. Mint tudjuk, az effajta hajhullást maximum csak késleltetni lehet, de előrehaladottabb változatánál egyedül a hajátültetés nyújthat segítséget.

hajbeültetés hajátültetés kopaszodás öröklött kopaszodás hajhullás hairhungary hairhungary klinika előtte-utána fotók képek blog 10% kedvezmény

Az első lépés a döntés felé az, amikor észrevesszük, hogy ez az állapot már nem kicsit zavaró. Amikor már nem tudjuk, hogyan fésüljük frizuránkat, vagy úgy érezzük, hogy még rövidebbre kellene vágatni annak ellenére, hogy ettől idegenkedünk, mert nem fog jól állni, akkor már bizony  - és legkésőbb akkor - tennünk kell valamit.

Akik nincsenek abban a szerencsés helyzetben, hogy jól állna nekik a kopaszság – és sajnos a legtöbben így éreznek -, azok számára a hajbeültetés jelenti az egyetlen biztos megoldást. De persze, mivel egy műtétnek is nevezhető beavatkozásról beszélünk, előtör mindenkiből ilyenkor a félelem. Vajon biztos, hogy jól döntök?

Természetesen nem is javasolt úgy belevágni semmibe, hogy előtte nem járjuk kicsit körbe az egész témát. A HairHungary Klinika ezért adja meg pácienseinek azt a lehetőséget, hogy 10% kedvezményben részesülhet az, aki az átélt hajbeültetés előzményeiről, menetéről és eredményeiről nyilvános blogot vezet. Ez nem csak a pénztárcánknak kedvez, de segítséget és hatalmas lendületet adhat mindenki másnak, aki még nem hozta meg a döntést.

hajbeültetés hajátültetés kopaszodás öröklött kopaszodás hajhullás hairhungary hairhungary klinika előtte-utána fotók képek blog 10% kedvezmény

A leginkább ösztönzően pedig a képek hatnak az emberekre, hiszen azok tökéletesen bemutatják a fejlődést, hogy honnan hova jutottak már el az eddigi páciensek. Az előtte-utána készült fotók tehát magukért beszélnek, és lassan minden kétely eloszlik majd belőlünk.

Ami kérdés pedig megmarad, az a személyes konzultációk során kerül megválaszolásra, mely után még mindig visszakozhatunk. De miért is tennénk, amikor ez a lehetőség nem csak egy sima változást hoz életünkbe, hanem egy életre szól, ráadásul olyan végeredménnyel, ami mindenképpen pozitív lesz.  

A hajhullás okairól és a lehetséges kezelésekről, köztük a hajbeültetésről itt olvashat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Újabb híresség a HairHungary Klinikán

0 Komment

Chris Lawyer, a közismert magyar DJ a lehető legtermészetesebb és leghatékonyabb módszert szerette volna választani hajzatának dúsítására. Ezért esett a választása a PRP terápiára, melyet a HairHungary Klinikán végeztetett el.

A Drakula-, illetve sajátvér terápiaként is emlegetett eljárás akár különálló kezelésként is megállja a helyét, ha valakinek gyérülni kezd a frizurája. Abban az esetben, ha átmeneti hajhullásról beszélünk, illetve, ha genetikai vagy bármilyen más eredetű kopaszodásunk még nagyon az elején tart, érdemes ezt a hajterápiát választani.

hajhullás kopaszodás hajgyérülés hairhungary chris lawyer dj zenész híresség prp terápia hajterápia kezelés drakula terápia

Az eljárás segítségével ugyanis a meglévő, elvékonyodott hajszálak újra megerősödnek, és az aktív hajhullás akár már egy hónap elteltével is megállhat. Ezt követően a hajzat tapintása is tömöttebbé válik. A PRP terápia tehát nagy segítséget jelent a kezdeti kopaszodás szakaszában, és megoldást jelenthet olyan átmeneti hajhullás okozta károkra is, melyeket egyedül nem tud könnyen és gyorsan helyrehozni szervezetünk.

Másrészt alkalmazhatjuk a sajátvér terápiát a hajbeültetés kiegészítő kezeléseként is, mivel rengeteg pozitív hatásával könnyíti a gyógyulást, és az eredményességet is növeli. Mindenképpen érdemes tehát meggondolnunk a lehetőségét annak, hogy a saját anyag – vérünkből kinyert vérsavó - segítségével erősítsük meg frizuránkat.  

Ez a hajterápia tehát egy átfogó segítséget jelent több, hajzatunkat érintő gondunkra is. Magáról az eljárásról, illetve annak menetéről a nemzetközileg is elismert zenész beszámolóját megtekinthetik a HairHungary oldalán, melyben említésre kerül az is, hogy milyen félelmekkel nézhet szembe egy ilyen eljárás előtt a páciens.

Az biztos, hogy ha valaki tenni akar frizurájáért, az nem fog csalódni a kezelésben. Mivel hajzatunk az  egyik központi eleme kinézetünknek, fontos, hogy ha probléma van vele, az ellen tegyünk is minél előbb. Hiszen, ha jól akarjuk érezni magunkat saját bőrünkben, illetve frizuránkban, akkor nem mehetünk el a gondok mellett.

Keresse fel Klinikánkat, hogy többet megtudhasson a hajhullásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu


> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Férfi hajtrendek 2017-ben

0 Komment

Előző cikkünkben azzal foglalkoztunk, hogy milyen frizurák fognak hódítani ebben az évben a hölgyek körében. Most azt nézzük meg közelebbről, hogy milyen stílust kell választaniuk a férfiaknak ahhoz, hogy 2017-ben divatosak lehessenek.

Általában a divat nem igazán szöges ellentétek behozatalával váltja le az előző év trendjét, természetesen mindig akad némi átfedés, legyen szó bármilyen ágazatáról. Így a frizurák terén is megfigyelhető a 2016-os év hatása, azonban persze valamelyik irányban mindig elmozdul a változás.

Idén is nagy szerepet kap például a különböző, „hajtetoválásként” is emlegetett formanyírás a hajzatba, de a természetesség még nagyobb hangsúllyal lép be a frizurák életébe. Ahogy a női divatban, a férfiaknál is egyre kevésbé lesz trendi a hajformázó készítmények alkalmazása, ami azt jelenti, hogy a zselézett, beállított hajzat már a múlté. Viszont a felnyírt, a fejtetőn hosszabbra hagyott hajzat idén is közkedvelt marad.

hajhullás koapszodás öröklött kopaszodás férfi frizura 2017 hajtrend hajdivat divat stílus hosszú haj hajzselé fodrász hairhungary hajátültetés

A legnagyobb tetszést ebben az évben a hosszabb, szexi loboncok válthatják ki, melyek elterjedésében nem kis szerepet játszottak az egyes, manapság nagyon közismert és persze közkedvelt sorozatok  - mint például a Trónok harca - sztárjai. A sármosság erősítéseként pedig a kisebb borosta, vagy a nagyobb szakáll teszi fel a pontot arra a bizonyos „i”-re.

Idén az ősz haj már olyannyira nem kínos, hogy nem csak a természetes folyamatoknak lehetünk majd szemtanúi. Bizony, a fiatalság megőrzésére folytatott harc a hajfestékek bevetésével kicsit módosul, és a szürkés, őszes színeket próbálják majd sokan ki a hajfestés segítségével.

Láthatjuk tehát, hogy elég széleskörű, mégis nagyjából behatárolható hajdivat fog uralkodni 2017-ben a férfiakat tekintve. Egy biztos azonban, a kopaszság még mindig nem trendi, persze azok kivételével, akiknek igencsak jól áll a haj nélküli frizura. Sajnos azonban nem sokan mondhatják el magukról, hogy ilyen szerencsések, és a kopaszodás általában rosszul érinti az embert, főként, ha már korán megindul a folyamat.

A férfiak többségét érintő, öröklött jellegű kopaszodásra is van azonban megoldás. A hajátültetés tökéletesen és véglegesen oldhatja meg a problémát, és ha hosszú loboncunk nem is, de azért fodrászt igénylő, trendi frizuránk még mindig lehet utána.  

Bővebben a hajhullásról és a hajátültetésről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Egy szakáll mindent megváltoztathat

2 Komment

Az erős borostának és a szakállnak még mindig felfelé ível a divatja, és őszintén szólva, ez nem is baj. A legtöbbször ugyanis férfiasságot sugall, ami a hölgyek számára az egyik legfontosabb szempont. Az erő, a megbízhatóság és a sárm az, ami leveszi a gyengébbik nemet a lábáról.

A szakáll pedig – persze csak ha jól áll valakinek – mindezeket a tulajdonságokat erősíti, és nem utolsó sorban arra is nagyon jó eszköz, hogy az arcon lévő kisebb-nagyobb hibákat elrejtse. Viszont mindehhez az kell, hogy az arcszőrzet szépen, egyenletesen fedje be az arcot. De mi van akkor, ha a szakáll hiányos, és ahelyett, hogy befedné arcunkat, inkább maga a borosta jelenti a problémás, hiányos részletet?

Ugyanis nem kérdés, hogy az is bőven lehet szépséghiba, ha valaki annak ellenére próbálja megnöveszteni szakállát, hogy az itt-ott gyérebb a kelleténél. Nem mutat jól, és ahelyett, hogy férfiasabb lenne a kisugárzása viselőjének, sajnos inkább megmosolyogtató az eredmény.

Nem kell azonban a sima, mindig frissen borotvált arcot választania annak sem, akinek valamilyen okból kifolyólag nem nő szép, sűrű szakálla. Létezik ugyanis egy tökéletes megoldás arra, hogy ezt a hiányt pótolhassuk, méghozzá a szakállbeültetés.

Az eljárás alapelve ugyanaz, mint a hajbeültetésé, mely sok reményt vesztett kopaszodónak adta már vissza régi frizuráját. Mint a hajátültetési eljárásnál, a szakáll tekintetében is nagyon fontos szerepet kap az, hogy a végeredmény teljesen természetesnek hasson, így nem kell félnünk attól, hogy bárki kiszúrhatja majd, ez a borosta nem magától lett ilyen sűrű.

A beavatkozás után pedig bármilyen stílus is áll közel hozzánk, nyugodtan válogathatunk a férfiasabbnál férfiasabb arcszőrzetek között. A saját adottságunk már nem fogja tudni megakadályozni, hogy rövid borostával, esetleg hosszabb szakállal, vagy akár fazonra vágott körszakállal hódítsunk. A lehetőségek tárháza kinyílik előttünk, és csak mi szabhatunk gátat elképzeléseinknek.

> További információk a szakállbeültetéssel kapcsolatosan

Tudjon meg többet a HairHungary Klinkáról és a hajbeültetésről is:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Eszement diéták

0 Komment

Megszámlálhatatlan mennyiségű diéta létezik már, és szinte képtelenség, hogy ne fussunk bele egy-egy étkezési tanácsba a napunk folyamán. Mindenhol találkozhatunk ugyanis különböző fogyókúrás ötletekkel, ételekkel, receptekkel, ha akarjuk, ha nem. Nem is ezzel van a probléma. A gondot az okozza, ha valaki egyszerűen beleugrik egy diétába anélkül, hogy mindent jól átgondolt volna.

Egyrészt akármennyire is kecsegtetőnek tűnik egy fogyást ígérő étrend, korántsem biztos, hogy rajtunk is segíteni fog. Mindenki más és más, ezt soha nem szabad elfelejteni. Kinézetünkről természetesen javarészt mi tehetünk, de azért rengeteg egyéb tényező is befolyásolja, milyen az alkatunk.

Kezdjük mindjárt a genetikával, ami ellen nem tehetünk semmit. Emellett pedig sajnos rengeteg betegség is okozhat némi súlyfelesleget, amit szintén nagyon nehéz a kezünkbe venni, szakember segítsége nélkül nem is nagyon lehet. Azt azonban kijelenthetjük, hogy a legtöbb fogyni vágyó egyszerűen csak elégedetlen külsejével, és olyan megoldást keresne, ami hamar segít a gondján.

Éppen ez a legveszélyesebb az egészben, hogy a kulcsszó a: hamar. Egy fogyás ugyanis nagyon hosszú folyamat eredménye kell, hogy legyen, a hirtelenség rengeteg veszélyt hordoz magában. Azok a diéták, melyek pár hét alatt sok-sok mínusz kilót ígérnek, biztos, hogy károkat is hagynak maguk után.

Az egyik ilyen, hirtelen fogyást kísérő kár a haj állapotának romlása, illetve rosszabb esetben nagyfokú hajhullás megindulása. Ennek oka, hogy a szervezet a hirtelen lecsökkentet étrendnek köszönhetően sajnos sokkal kevesebb vitaminhoz és ásványi anyaghoz jut. És persze az egész felépítésünk sem úgy lett kitalálva, hogy egyik napról a másikra kövesse a változásokat.

Ezért szépen, fokozatosan és megfontoltan kell belekezdenünk egy diétába, és sokkal jobban tesszük, ha szakember segítségét kérjük ebben, és nem önfejűen kezdünk bele valamilyen sokat ígérő önsanyargatásba.

A fent említett hajhullás természetesen csak átmeneti, amennyiben idejében észleljük a problémát és teszünk ellene. Ilyenkor le kell lassítanunk a diétánkat, és oda kell figyelnünk, hogy kiegyensúlyozottan étkezzünk. Egyes esetekben ez nem elég, ilyenkor különböző termékek, vagy kezelések  - mint például a PRP terápia - segítségével tudjuk erősíteni megviselt hajkoronánkat.  

Ismerje meg jobban a hajhullás okait és a lehetséges kezeléseket:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed