Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Húsvéti hajpraktikák

0 Komment

Mindjárt itt a húsvét, és a finomságok elkészítése mellett bizony a hölgyeknek másra is időt kell szánni ilyenkor, méghozzá arra, hogyan is várják majd a locsolókat. A leginkább kedvelt, és a mai napig igencsak sokak által hordott frizura ilyenkor a fonott haj, ami kissé talán meg is védi hajzuhatagunkat a kölniktől.

hajhullás kopaszodás átmeneti hajhullás öröklött kopaszodás hairhungary hajátültetés mezoterápai follione húsvét locsolkodás hajfonatA fonott frizurának nagyon sok előnye lehet a húsvéti időszakban, hiszen egyrészt nem muszáj hajat mosni azelőtt, hogy mindenféle illatfelhő lengné körbe fejünket, és talán könnyebb is elkészíteni úgy, ha nem frissen mosott a hajunk. A locsolkodás után aztán mindenki minél előbb szeretne megszabadulni a megszámlálhatatlan és sok esetben akár fejfájást is okozó kölnik illatmennyiségétől, így a hajmosás maradhat az egész procedúra utáni felfrissülés idejére.

Nagyon fontos, hogy odafigyeljünk arra, hogy hajzatunk a megfelelő táplálást kapja egy ilyen igénybevételben gazdag nap után, hiszen a szorosabb fonatok és a kémiai anyagban nem szűkölködő parfümök sem tesznek igazán jót a hajzatnak. De mivel is tudnánk stílusosabban ápolásba venni hajszálainkat ilyenkor, mint egy jó kis tojásos hajpakolással.

A húsvét egyik főszereplője ugyanis rengeteg módon felhasználható arra, hogy különböző hajpakolásokat készítsünk belőle. Mivel a fehérje könnyen kicsapódik a meleg víztől, így érdemes csak a tojássárgáját felhasználni. A legegyszerűbb, ha a megszokott hajmosásunk után pár cseppnyi olíva olajjal elkevert tojássárgáját kenünk hajzatunkra, majd öt perc elteltével öblíthetjük is le jótékony pakolásunkat.

Ahhoz, hogy hajunk szép és egészséges maradjon, muszáj odafigyelnünk, hogy mindig megkapja a kellő táplálást. Amennyiben a szokásosnál több káros hatásnak van kitéve – például hajfestés, hajsütővas használata, vagy éppen egy szoros konty vagy fonat egész napos viselése –, mindenképpen érdemes kicsit több időt fordítani ápolására.

Mivel nagyon sokaknál okoznak a fent említett problémák akár hajhullást is, így arra kell törekednünk, hogy ezt megelőzzük. Természetesen nem mindig tudjuk elkerülni a bajt, de ilyenkor sem kell kétségbe esnünk, hiszen többféle megoldás is segíthet, ha átmeneti hajhullással állunk szemben. Akár erre kifejlesztett készítmények alkalmazása is elegendő lehet, illetve különböző hajkezelések – mint például a mezoterápia - is segíthetnek visszaállítani hajunk egészségét. Más jellegű hajgyérülésnél a hajátültetés orvosolhatja a problémát, de ez főként a férfiak körében jellemző, öröklött jellegű kopaszodásnál lehet szükséges.

A hajhullás okairól és a lehetséges kezelésekről itt olvashat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Hajbeültetés előtte-utána képek

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes

Tavaszi árzuhanás a HairHungary-nél

0 Komment

Rengetegen szeretnének változtatni külsejükön, és persze nagyon sok olyan részlet van, ami tényleg rajtunk múlik csak, hogyan is néz ki. De sajnos vannak olyan adottságok és változások, melyekre egyáltalán nem lehetünk hatással, csak akkor, ha segítséget kérünk hozzá. Viszont ilyenkor a legnagyobb akadály általában a pénz.

Az öröklött jellegű kopaszodás főként férfiakat érint, és közülük is sok esetben megfigyelhető, hogy már nagyon fiatal korban megindul ez a folyamat. Amennyiben tényleg a genetika áll a háttérben – mely a kopaszodás térnyerési formájáról is felismerhető -, sajnos nagyon nehéz dolgunk van, ha fel szeretnénk venni vele a harcot.

Korai szakaszban még lehet próbálkozni olyan termékekkel, melyek kifejezetten erre a problémára lettek kifejlesztve, illetve egyes hajkezelések, mint például a PRP-terápia nagy segítséget nyújthatnak abban, hogy a kopaszodás térnyerése lelassuljon, esetleg egy időre meg is álljon. Azonban egy idő után már ezek sem képesek tartani az iramot a haj gyérülésével.

hajhullás kopaszodás hairhungary hairhungary klinika hajátültetés hajbeültetés kedvezmény kedvezményprogram részletfizetés egészséghitel tavasz árzuhanás

Ilyenkor a hajátültetés az egyetlen olyan biztos és végleges megoldás, mely segíteni tud frizuránk megtartásában, sőt, az eddigi kopasz területeket is képes újra felvirágoztatni hajszálakkal. Azonban ez az eljárás nem az olcsó megoldások közé sorolható, éppen ezért nagyon sokan érzik úgy, hogy anyagilag nem tehetik meg, hogy ezt válasszák.

A HairHungary Klinika viszont most egészen május 31.-ig olyan kedvezménycsokorral várja a változtatni akarókat, mely egyrészt megfizethető, másrészt pedig könnyebben elérhetővé teszi a beavatkozást. A kedvezményben 0,6 €-ós hajszálárral kell számolnia mindenkinek attól függetlenül, hogy több vagy éppen kevesebb átültetésre váró hajszállal kell majd dolgozni. Ezen felül nagy segítség lehet még a kamatmentes részletfizetés, vagy a hosszú lejáratú egészséghitel lehetősége is.

Egy biztos, ha valaki változtatni szeretne, akkor most érdemes lépni, és kihasználni ezt az árzuhanást, hiszen nem csak frizuránk lesz újra a régi, hanem pénztárcánk sem fogja bánni. Az pedig biztos, hogy mi sem fogjuk megbánni, hiszen a végeredmény borítékolhatóan tetszeni fog nem csak nekünk, hanem a külvilágnak is.

Bővebben a kopaszodásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Hajbeültetés előtte-utána képek

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes

Zónás hajhullás

0 Komment

A legtöbbször, ha hajhullásról beszélünk, általában vagy a genetika a hibás, és ilyenkor maradandó kopaszság kezd kialakulni, vagy átmeneti hajhullással állunk szemben, amikor segítségünkre lehetnek egyes szerek, kezelések, legjobb esetben pedig akár tápláló hajpakolások is megoldhatják problémánkat. A zónás hajhullás azonban egyik csoportba sem sorolható.

A zónás hajveszés hátterében szintén több kiváltó ok  állhat, azonban egy azonosság minden esetben megfigyelhető, méghozzá a hajhullás formája. Ilyen esetekben ugyanis mindig foltokban jelentkezik a kopaszodás, és sajnos, az érintett területeken a legtöbb esetben nem is nő vissza a hajzat.

Ilyen típusú hajhullás kialakulhat pszichológiai problémák következtében, illetve ide köthető a trichotillománia is, amikor kényszeres hajtépkedésről beszélünk. Szintén zónás hajhullást eredményezhet valamilyen helyi fertőzés a fejbőrön, és ugyancsak ezt a következményt válthatja ki az olyan gócos gyulladások többsége, mint például a fog- vagy mandulagyulladás.

hajhullás kopaszodás öröklés genetika zónás hajhullás átmeneti hajhullás hajkezelés hajátültetés hairhungary kedvezmény betegségek

Sajnos ezen felül meg kell említenünk még a hormonális problémákat is, melyek általában inkább átmeneti hajhullást okoznak, de néha bizony komolyabb gondokat is eredményezhetnek. Szintén zónás hajhullás indul meg, ha valaki valamilyen autoimmun betegségben szenved, és sajnos sok esetben okoz ilyen fajta hajveszteséget a kemoterápia is.

A fent leírt okokban leginkább az a közös, hogy ezek többsége egyáltalán nem, vagy csak nagyon nehezen orvosolható probléma, és a hajhullással szintén nem tudunk tenni semmit sok esetben. A maradandó kopasz foltok azonban nem csak a külsőt tehetik tönkre, hanem ilyenkor bizony komoly lelki traumákat is eredményezhetnek.

A hajátültetés köztudottan alkalmazható eljárás olyankor, amikor a hajzat hullása után nem tapasztalható újabb haj növekedése. Az öröklött jellegű kopaszodás több szakaszában is tökéletes és végleges megoldást tud nyújtani, és nagyon sokszor a zónás hajhullásnál is alkalmazható ez a beavatkozás. Azonban ez sajnos nem minden esetben lehetséges, hiszen nem mindegy, hogy a hajzat honnan és milyen mértékben hiányzik, ezért érdemes szakember segítségét és véleményét kérni, hogy milyen lehetőségeink vannak. Ezt ne csak zónás, hanem egyéb hajhullás esetében is tegyük meg minél hamarabb, hiszen elképzelhető, hogy egyes hajkezelések, vagy a hajátültetés gyógyírt jelenthetnek problémánkra.

Tudjon meg többet a hajhullásról és a lehetséges megoldásokról:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Hajbeültetés előtte-utána képek

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes

Mit tegyünk, ha a pasink kopaszodik?

1 Komment

A kopaszodás problémája igencsak érzékeny érinti a férfiakat, főként, ha már nagyon korán elkezdődik ez a kellemetlen folyamat. De mi a helyzet a párjukkal? Hogyan lehet a hölgyeknek ilyenkor segíteni társukat? Hogy állhatunk hozzá a nem várt változásokhoz, hogy a végén aztán minden rendben legyen?

Az egyik leggyakrabban hangoztatott közhely, hogy csak a belső számít. Mindenki tudja, hogy nem így van, hiszen bármilyen is legyen valaki belül, annak hatalmas hatása van külsőnkre is - már amibe mi is beleszólhatunk, és nem csupán adottság kérdése. A külcsín bizony hangsúlyos szerepet kap abban, mit gondolnak rólunk, és a szimpátiában is az első helyen áll, hiszen hogyan is ismernénk meg jobban valaki belső értékeit, ha egyáltalán nem szimpatikus a megjelenése?

De persze ezzel akkor már nem kell számolnunk, ha párkapcsolatban élünk. Vagy mégis? Az idő múlásával mindenki annyi változáson esik át, hogy bizony törődnünk kell azzal a kérdéssel, így is tetszünk-e párunknak? Persze, amennyiben az érzelmek biztos lábakon állnak, nem okozhat nagy problémát semmi, de csak akkor, ha mindenről őszintén tudunk beszélni partnerünkkel, akár pozitív, akár negatív változás közben vagyunk.

hajhullás kopaszodás férfias hajhullás hajátültetés hajkezelés hairhungary párkapcsolat társ segítség

A kopaszodás nem csak azt zavarhatja, akinél elindul a hajzat gyérülése, hanem bizony párjának is okozhat kellemetlen perceket. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy emiatt kiszerethet bárki bárkiből pillanatok alatt, de az biztos, hogy nagyon fontos beszélni a problémáról. Ilyen esetekben a legjobban tesszük, ha meghallgatjuk párunkat, és őszintén elmondjuk a véleményünket. Hatalmas segítség lehet megoldások után nézni, mert sokan nem tudják, hogy mitévők legyenek, vagy pontosan azért nem kezdenek bele semmibe, és nem hozzák fel a témát, mert szégyellik.

A legjobb és legegyszerűbb eset, ha a kopaszság jól áll az embernek, ilyenkor mindkét fél számára természetes és könnyű a pár milliméteres hajzat választása, hiszen nem okoz semmilyen problémát. Azonban, ha ez nem így van, akkor kellemetlen szituációk is kialakulhatnak, érdemes minél előbb orvosolni a helyzetet.

Utóbbi esetben jó, ha tudjuk, hogy sokrétű megoldást találhatunk gondunkra. A kopaszodás korai szakaszában különböző, direkt erre kifejlesztett szerek, illetve hajkezelések állhatnak rendelkezésünkre, később pedig végleges megoldást jelenthet a hajátültetés. Egy biztos, akkor tesszük a legjobbat párunknak, ha merünk beszélni a változásokról és a lehetőségekről, hiszen ezzel segítünk a legtöbbet.

A hajhullás okairól és a lehetséges kezelésekről, köztük a hajbeültetésről itt olvashat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Hajbeültetés előtte-utána képek

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes

Nem férfias?

0 Komment

A mai világban már teljesen elfogadott, hogy a férfiak is festetik a hajukat, járnak fodrászhoz és manikűröshöz, sőt, sok esetben még több időt is töltenek a tükör előtt szakálligazítással például. Sokan erre azt mondják, hogy ez már egyáltalán nem férfias, pedig nem szabad összekeverni a kifejezéseket.

Attól, hogy valaki ad magára, még nem azt jelenti, hogy eltűntek volna belőle a férfias jegyek, sőt, egy igényesen megnyírt szakáll, vagy egy jól kitalált frizura is képes kiemelni a sármos arcvonásokat. Persze nem szabad, hogy a tükör előtt eltöltött órák gyarapodása uralja egy férfi életét, de azzal nincs semmi gond, ha odafigyel külsejére.

hajhullás kopaszodás hairhungary hairhungary klinika kedvezmény hajátültetés hajbeültetés férfias frizura

Nagyon sokan gondolják úgy például, hogy a kopaszodás egy olyan velejárója az életnek, melybe bele kell törődni, és az még férfiassá is teszi őket. Azonban ez nem így van, hiszen míg persze vannak, akiknek valóban jól áll a kopaszság, és illik férfias megjelenésükhöz, sajnos ezzel nem mindenki büszkélkedhet. Ugyanis a legtöbb férfi pontosan azért retteg a kopaszodástól, mert tudja, hogy az nagymértékben változtatna külsején, és bizony legtöbbször nem pozitív irányban.

Tehát attól, hogy valaki sokat törődik azzal, hogyan is néz ki, még nem lehet megfosztani a férfias jelzőtől, hiszen a végeredmény valószínűleg a női szívek olvasztója lesz a legtöbb esetben. Nem szabad ilyen mércével vizsgálni ezt a témát, persze törekedni kell arra, hogy ésszerű keretek között tartsuk például a készülődést, és ne menjünk a másik agyára semmivel.

A kopaszodás problémája rengeteg férfit érint, köztük nagyon sok fiatalabb korút is, mely mindenképpen megoldásra szorul azok esetében, akik igenis dúsabb frizurával érzik csak jól magukat. A hajátültetés megteremti annak a lehetőségét, hogy ne kelljen búcsút intenünk a megszokott hajzatunktól, és továbbra se a gyérült, hajhiányos területekkel kelljen foglalkoznunk.

A hajbeültetés lényege, hogy a hátsó, tarkótáji donorterületekből nyert hajszálakat ültetik át azokra a részekre, ahol megfogyatkozott a hajállományunk. Az eredmény mindenképpen pozitív lesz, és ráadásul végleges is. A HariHungary Klinikán emellett most olyan kedvezménnyel igényelhetjük a hajátültetést egészen május 31.-ig, mely igencsak megkönnyíti a változás anyagi oldalát is.

Ismerje meg jobban a hajátültetést és tudjon meg többet kedvezményprogramunkról:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed