Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

FolliOne termékek

0 Komment

Már nagyon sokszor emlegettük, hogy egyes esetekben segítséget nyújthatnak hajhullásra a FolliOne termékcsalád tagjai, de most nézzük meg közelebbről, hogy tulajdonképpen milyen megoldásokat találhatunk köztük. Hiszen majdnem mindenkinél más jellegű a kopaszodás, és nem mindegy, mi áll a háttérben.

Ugyan a legtöbbeket – köztük főleg férfiakat – érintő kopaszodás általában genetikai eredetű, melyre igazán biztos megoldást a hajátültetés jelent, azért vannak olyan esetek, amikor ebben a problémában is segítségünkre lehetnek egyes termékek. Amennyiben az öröklött jellegű kopaszodás még kezdeti stádiumban áll, igencsak sok időt nyerhetünk a kizárólag természetes összetevőkből álló, külső készítmények alkalmazásával.

follione hajszesz italkoncentrátum fejbőr terápia hajhullás hajátültetés hajbeültetés kopaszodás hairhungary étrendkiegészítő sampon kondicionáló hajápolás

Ezen felül, ha már valaki átesett a hajátültetési beavatkozáson, akkor is érdemes alkalmazni a FolliOne hajbeültetés utáni sampont és kondicionálót, hiszen ez segít az eljárást követő mellékhatások enyhítésében, és hamarabb léphetünk a gyógyulás, és a várva várt hajnövekedés útjára.

Emellett rengeteg más ok is eredményezhet hajhullást, mint például a stressz, vagy egyes betegségek, illetve az arra szedett gyógyszerek mellékhatásaként is felléphet hajveszteség. A termékcsalád extra erős hajszesze, a DHT fejbőr terápia, vagy éppen – a főként női hajhullásra javallott – hajnövekedést serkentő formula képes felvenni ilyen esetekben a kesztyűt a hajgyérüléssel szemben.

A külső szereken kívül pedig belső támogatást is kaphatunk, ha étrend-kiegészítőként fogyasszuk a FolliOne italkoncentrátumát, mely rengeteg fontos tápanyagot tartalmaz hajunk növekedése és hogyléte szempontjából.

Mivel mindenki egyéni problémával küzd, nagyon fontos, hogy első lépésként kiderítsük, mi áll a háttérben, és mi okozza hajunk állapotának romlását, illetve hajszálaink egyre nagyobb számban történő kihullását. Amint megvan a bűnös, arra is választ kaphatunk, hogy milyen megoldás segíthet megszabadulni a kellemetlen állapottól. A széles palettával rendelkező FolliOne termékcsaládban biztos megtaláljuk azt, amelyik számunkra a lehető legnagyobb segítséget jelentheti.

Látogasson el honlapunkra, és tudjon meg még többet a kopaszodásról, illetve annak kezelési lehetőségeiről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed